Visning på lägenheten

Publicerat: 2009-09-30 | 17:36:33 i Vardagen

Ja nu sitter jag och väntar på att nästa par sak komma o tita på lägenheten nyss så hade vi ett ungt para här och dom verkade va intreserade så det återstår o se vad dom andra tycker dom. Verkade va lite äldre en dom här och har även ett bran. så är lite förvånad att dom vill komma o tita på den men via vill bo trångt och kankse inte vill läga ut pengar på lägenhets hyra utan lägger det på annat så reser och så vidare så sak inte döma dom . och vi ha rju trots allt bot här nu i snart 1 år med Olivia. så det funkar ju att bo här med baran.  Dom skulle i alla fall komma nu vid halv så hoppas dom kommer snart. 
Sedan bär det av till ut till svärföreldrarna för att Robban ska se speedway  som visas på tv. så då skuell ha se det med sin bror och någon vän så då skulle vi bra med. Så komme ritne ha tid att skriva senare tror jag inte i alal fall blir nog sänga direkt efter det. Gust nu så sitter jag bara o sakar på huvudet över att Robban inte förstår bätre än att han börjar spela nu när vi har visning på lägenhetn och ficlk sak gå om kring han som hatar när jag bra går för bi snabr för bi tv. Lycka det här .. karar  tänker inte längre en vad nässan räkker eller sak vi slå til o säga snoppen.. 
Hur har erna dag varit


Mycket bus och lek =)

Publicerat: 2009-09-29 | 21:57:28 i Vardagen

Ja här hemma nu om dagarna så är det bus och lek som gäller Ine som ute. Prinsessan blir så lätt rastlös så det gäller att vet vad man ska hita på för saker. Så här är det full rulle från morogn till kväll nu. Det är roligt men det tar på krafterna så det är inte alltid man orkar säta sig här och skriva av sig lite så det kommer lite då och då. Men många va er har förståelse det vet jag =). Det är ju så här att ha baran och det trivs jag med. Att hon blir lätt rastlös måste hon fåt va mig för jag tycker inte det är roligt att siat inanför 4  vägar och glo och inte gör något specielt. Så jag och Prinsessan vårn passar bra i hop på så sätt.  Vi är ute och far om kring i väg och fikar och träffar folk och går på våra aktiviteter i hop riktigt roligt. I går vart det att gå ut i höst vädret som har kommit nu.!! Så det vart att gå till afären och handla och sen så blev det att leka i parken som vi har här i området. Så vi var ute i höst vindaran och busade och skratade och log.


  

 lite bilder på oss ute i höst vindaran. Med våra röda näsor och kalla händer.. det är så jag måste leta reda på henes vantar för o se i flal hon kan ha någon av dom för hon blir så kall om dom.
I dag vart det en promenad ner till satn men första annhalten var polissationen där vi möte upp Bestemor och Julanta som hade varit och skafat sig pass i dag. Sedan så gick vi ner till stan där vi stanade och gåt lunch på en china restureng som vi alltid brukar äta på. Om vi så väl ska ha chinamat vi lunch tid. Gott var det och mätt vart jag så jag trode jag skulle spy, men det är som vanlig när jag  går där i fårn.
Där efter bar det av upp till staden och vi gick o titade lite i affärer där det vart att vi alla köpte oss en varsin bok. Jag köpte mig boken SJÄLVKÄNSLA NU! av Mia Törnblom. Henne har man sätt mycket på tv i olicka sammanhang eler hört talas om henne i alla fall. Hon är så grym på o föreläsa om saker. Hon var och föreläste för oss när jag gick gymnasiet och fan så bra hon var det vart inte långtråkigt någon gång och ända sen dess så har jag viljat haft den här boken men inte kommit till skott till att köpa den. Men nu så gav jag mig fan på att jag skulle ha den så jag slog till. Tror att det beror på att jag trot att jaja min självkänsla för ändras väl någong gång utan den där boken men det har den inte så nu ska jag ta tag i den och börja läsa och göra som det står för o se i fall jag fär bättre självkänsla. Det kanske kommer märkas mer här på bloggen med. Så får väl skriva sen vart efter hur jag tycker att det går. Vill i alla fall ha dom andra bökerna med så får se om jag får dom eller köpper dom själv. Det är ju itne så att jag nu tycker synd om mig själv och försöker få någon uppmärksamhet av er att gud vad synd det är om henne att hon har dålig självkänsla tror nästa alla har det. Och jag har bara bestemt moig för att förbetra den så jag kanske kan börja med att tycka om mig själv för den jag är. Och sluta att bara se min brister hela tiden.  Annar så har det inte hänt så mycket under dagen. Kom hem och sen så har det vart en och titat på lägenheten och i morogn kommer 2 till så nu är det mcyket visning på lägenhetn. lite jobbigt och på frästande men men snart över för då är vi ute ur lägenhetn.Nu ska jag ta o göra i ordning mig för naten men ska se vilka som går vidare i Idol först. Såg ju det i kväll så då vill man ju se slutet med. Annars så är jag ingen Idol nörd. Så få inte för er något.!! haha 


Bus och lek

Publicerat: 2009-09-29 | 20:52:15 i Vardagen

Ja varje dag här hemma så är det mycket bus och lek på schemat. Annars så blir prinsessan lile så rastlös. Man kan inte bara var hem och myssa inte utan ut eller i väg på sakar sak det vara för att man ska vara nöjd och det är bra det. Deta beteende måste hon fott av sin mamma. för jag känner så väl igen mig i deta. hatar att bara sita hemm längre stunder eller i flera dagar inanför 4 väger. Och befenitift nu när vi bor så litet.  men snart så flytar vi gud så skönt.
I går då vart den lite pysel här hemma sen så bara det iväg utt till höst blåsten. för o handla hem lite saker och för att leka lite i parken här utan för. mycket bus skrat och lek vart det.


Olivia!

Publicerat: 2009-09-29 | 20:48:26 i Vardagen

hej jag är lila olivia.

ibh  fmkfklmr      tgg bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb


Tjej kväll med ut gång

Publicerat: 2009-09-29 | 18:11:03 i Vardagen

Ja i lördags så vart det tjejekväll med Sandra vi var här hemma och pratatde strunt och drack lite vin. Och väntade på att Olivia skulle vilja sova. Sedan så gjorde vi i ordning oss det sista sen så bar det av ut till krogen. Men jag kan lova att denna dag kommer jag minnas länga och väl för jag hade sådan ångest inför att lämna Olivia fast det var till hennes egen pappa och att bara gå ut till krogen. Bara tanken på ordet krogen fick hela min mage att slå många vålter. Måde inte så bra kan jag säga er. Hade ju inte varit ute på nästan 2 år. Så det var väl inte så konstigt igentligen. Men ut kom vi sedan i alla fall. Och vi hade det trelvigt fast jag var nykter typ hade druckigt 2 glas vin. Det vart dans på dansgolven och mycket prat och span på mänisskor man kände. Tråkigt men sant så såg vi ju några som vi inte ville ha något med o göra och folk som man önskade inte fans där att dom hade flytat till en annan stad typ. Men det var bara att strunta i dom. Kvällen vart i alla fall lyckad och vi hade det trevligt fast vi fick höra lite tråkigheter. kvällen slutade vid 01:45 med att vi hämtade ut våra jackor men jag fick fel jacka inget ovanligt för min del jag har alltid otur i något när jag är det antagligen så får jag inte med mig allt hem som jag hängt in i garderoben eller så får jag fel jacka. Men som tur va så fick jag tillbaka min jacka :) 
Hur var erna helg?


Hej igen

Publicerat: 2009-09-25 | 22:00:37 i Allmänt

Ja nu sover tösen och vi har ätit god mat och titat lite på tven och nu är det väl sängan som är nästa på listan.Har varit så tröt i dag. Och haft mcyket i tankaran vissa saker borde jag nog inte ha i min tankar. Men dom finns där ändå. Hade tänkt att läga ut bild på byxoran och strumporna men vart ina bra bilder kanske kommer ut i morgon i stället sådant som åter står o se.

"Du vet väl om att du är värdefull och att du är viktig här o nu och att du är älskad för din egen skull och ingen annan är som du! " en bra sak att ha i tanken men svårt att tro i bland.


En vän är en som vet allt om en, och som ändå tycker om dig!
som alltid finns där vid din sidan i våt och tort!


tröstar och stötar en i vad man än behöver,
en som alltid står vid din sida och tar dig till försvar,


Fika dags igen!:)

Publicerat: 2009-09-25 | 16:05:43 i Vardagen

Som ni all vet av min vänner och bekanta så är jag ju en sådan mänisska som älskar att fick o drika kaffe o brara prata strunt. Men när jag vart gravid så vart det ju att dra ner väldigt mcyket på kafet för att det inte är bra för barnet. det slutade med att jag bara drak kaffe när jag var i väg och fikad emed vänner, var i skolan eller på jobbet. När jag sedan fick min prinsessa så börjades det dricka en massa kaffe igen men då kan jag på det att det gick ju ut i bröstmjölken så då vart det att dra ner på det igen. så då slutade jag med att bryga kaffe hemma och gjorde bara det om vi fick främande och så är det fortfarande nu. Men i stället så blir det dest o mer fika men vänner på stan och det blir ju i längden dyrare för det blir ju aldrig bara en kaffe elelr en latte.

I dag så ringde i alla fall min moster Linda och frågade vad vi hade för oss. ovh vi had eju inte så mycket för oss för planerna vi hade blev inte va. Så då sa hon det att hon var ficka sugen och ville hemifårn hon hade trötnat på sina fyra vägar där hemma för hon och tuvis har ju varit sjuka. Och min moster Linda hon är exakt licka dan som mig dricka mycket kaffe och älskar o fick så ni kan ju tänka er. Vi ringer alltid till varandra nu när vi är utråkade och inte har något o göra med tanke på att båda två är mammalediga. Och varje gång så blir det en fika någon stans. I dag vart det en fika på Ica Maxi. det vart en varsin kaffe, leverpastejmacka och en muffins var. Så som sakt det blir ju aldrig bara en kaffe. Det vart även en på tår. Sedan gick vi o titade i afärerna. jag var ute efter en jacka och ett par skor men kom inte hem med något av det. Jag kan istälet hem med. 2 par byxor och 1 par knästrumpor, kattmatt och en massa mattvaror. vart inte så mycket handlat till prinsessan men ska ju åka till ullared så håller mig hårt nu så att jag inte köper en massa till henne för det är ju kläder till henne jag åker ner för. Men hon fick en nappsnöre för det andra har blivit så dåligt.

Ne nu ska jag säta frat med mat och så här hemma kanske städa lite med. Ha det bra och glöm inte bort o tita in på minna väners bloggar med:)


Babysång

Publicerat: 2009-09-24 | 21:56:00 i Vardagen

Ja då var det babysångs dagen då. I dag var det många som kom så det var  riktigt roligt att vara där. Tråkigt bara att Linda och Tuva inte var med. Dom var lite sjuka gust i dag men det är ju sådana tider nu. Svininflänsan hänger ju i luften både här och där.

Ja sandra var här en sväng i dag med vart en promenad med mycket prat skratt och goda råd. Tycker vi är bra på sådant SAndra lile eller vad säger du. Vi rocka på vi.

Sedan så är det ju lite tankar om vad som är för mcyket begert av folk i allmenhet. Vissa är bara för mcyket och man vill inte veta av dom, andra vill man bara ha så mycket av och inget man får av dom, visa vill man bli älskad av och ingen kärlek känner man att man får. Vissa i sin släkt tycker man bara 'är för mcyket och man vill varken vet av dom, höra något från dom eller att dom bryr sig, Många läger sig i allt och ingenting, vissa visar så mycket mer än vad man trodde dom kunde så dom gör en så förvirad och vilsen i sin egen trädgård.  Tänk så konstigt allt kan vara, och inget är som man vill eller kan tänka sig det ska vara.

En sak är så säker så och att bli älskad av sitt barn är något som kan ta bort allt det där. Och läka dom mesta såren. Att ha sin prinsessa leka och va på glat humör och bablar står och dansar och säger mamma om och om igen är något som är så underbart och värmande och som ger en ny energi till att klara av dagen och alla andra dagar.

Tackar så mycket varje dag som jag har i hop med henne och att jag har henne här hos mig:) var dag natt timma minut och sekund!


Katten är bort vart kan den vara?

Publicerat: 2009-09-23 | 23:19:46 i Vardagen

Ja i dag så var det öppna förskolan som vi kom sent till för vi letade efter Bestemors katt som hade rymt ut. Och det är ju en inne katt så den har aldrig varit ute. Förutom en gång när den hade rymt då med men bara 2 portar i från. Så det var bara att ge sig ut o leta sen till öppnaföskolan och leka lite och sedan va med bestemor på hantverkskafet och där i fårn hem till henne hemata hunden och gå ut o leta igen. Det var några barn som trode att dom hade sätt henne i trädet och hjälpte oss att leta men ingen kisse katt hitade vi.
Så vi gick utt nu igen på kvällen och letade efter katten. och gick o kissa på den och roppa tita i alla buskar o trädd Ingen katt kom fram. Men när vi kom in och hängt av oss kläderna där nere och gick upp så satt katt FAN där. Då har vi nu hela dagen letat efter katten hela morognen komit försent till det vi ska till vart ute i det kalla vädret och frysit röven av mig. För en katt som bara har gömt sig väldigt bra där inne. Ja katter är verkligen bra på att göma sig. Så det blir att sova här hos Bestemor i natt för mig och Olivia.
Blir nog trevligt. Katten verkar inte må så bra. FÖr hon har inte varit frame på hela dagen o ätit mat och vi försökte ge henne mat nu men inget ville hon ha. Hon bara stira på oss och gick där i från som om vi var dumma i hela huvudet. Nu ligger hon i badrumet på galvet och vi gav henne vaten får se  hur hon mår i morogn verkar inte må så bra nu i alla fall får Hoppas på att det inte behövs  att åkas till vetrineren med henne.

Annars så har dagen varit bra med mycket buss o lek.
God natt på er.


Tisdag!

Publicerat: 2009-09-22 | 22:28:27 i Vardagen

I dag skulle jag ju ha varit på mamma baran gympa men vart inget med det. Linda min moster var sjuk o det va rju henne o anna jag skulle gå med. Sen så vet jag inte i fall det är något för mig och Olivia. Dom vill ju att barnen ligger stila och det gör ju inte hon! Olivia kan ju krypa i väg. SÅ tycker väl att dom kunde säta en åldersgräns så man vet lite. Men får se kanske blir o följa med nästa vecka. Annars i dag så har det inte hänt så mycket mest tagigt det lingt och bara varit med Olivia.

Jag var även ner på stan lite fort och träffade Patrik. Vi tog en fika på fräkafröken i ålenshuset och sen så skulle han i väg så vart inte så mycket tid att prata eller ta någon längre fika vilket jag tyckte va tråkigt.. För det var ett sådant bra tag sen vi sågs så det var lite stelt i mellan oss kände jag. Men det kan ju även ha brot på att jag var så tröt men tror det har med andra faktorer att gör med. Men det var trevlegt. Olivia fick även en present av honom den var så finn så det är en speldosa som är som en gamaldags karusel med hästar på och som spelar en fin melodi tänkte jag skuell läga ut bild på den men. den kommer inte in i dag.

Annars i moroogn som jag skrev i söndags så är det öppnaförskolan och sen så är det bestemor dagen för mig. Tycker om att va med henne hon får en på bra humör och vi skratar väldigtmcyket när vi är i hop.. annars så vet jag inte vad som händer.. bara ta det lungt tror jag i alla fall..
Ha det bra där ute.. :)


Lördag & Söndag

Publicerat: 2009-09-20 | 21:10:06 i Vardagen

Ja då har lödagen gåt förbi med stora steg och snart söndagen med så då börkas det på en ny vecka. Så då får man se vad den har att ge.

JA vad sak man säga då Lördagen så var det babysim som gick bra och Olivia var på bra humör men hon ville inte göra torpeddyket dena gång som gick så bra sist det ver lite trist tyckte vi. Annars så hände det inte så mycket. Vi åkte ut till Robbans Föreldrar och tog ut våra tummar ur rövarna och gav varandra en spark så att vi sate i gång med vårat köksbord som vi var tvungna att slipa i ordning. så nu är det gjort och även lackat det vart som nyt och gäte fint. så kommer pasa in bra i nya lägenhetn kan knapt tro det men vi flyttar om 1 månad tiden går fort och Det sak bli roligt Så nu sak vi börja ta tid till att packa i allt i lådor.

I dag så fortsate vi med bordet för dte var tvunget att lakas två gånger till och sen så tog vi även benen. Ninna Robbens mamma hjälpte till att slipa av benen och jag lakade dom. Så nu är snart bordet helt i sin ordning. Sen så har Robban fixat en lite Tv till oss. till flyten så att jag kan se alla program jag vill säger han. Men det handlar om att han vill kunna spela som han vill på kvällarna. Nu när NHL 10 kom Så undrar jag vart min sambo tog vägen. Nu har han sutit och spelat varje kväll  sen det kom. Han får ju inte hamna allt för lång efter dom andra säger han. Jag är i alla fall Glad över att han inte har glömt bort sin familj för han har vart familjär på dagaran och fram tills Olivia har somnat så kan inte ytra mig något om det i alla fall. I dag så fyllde även Anna år Robbans moster. så vi har vart på kalas i dag. Så Grattis på dig Anna.

under veckan så sker deta:

Måndag:
visning av lägenheten någon gång mellan 11- 13.00 Sedan så får vi se vad dagen har att ge


Tisdag:
Eventuelt mamma barn jympa med Linda Tuva Anna och Loke. Men vet inte i fall jag känner riktigt för det. ÄR en sådan konstig stämning när man träfar Anna. när min moster är med. Anna är då min och min mosters arbetskamrat.

Onsdag:
Öppnaförskolan, sedan vad med bestemor.


Torsdag:
Babysång


Fredag:
Familje mys med god mat och film.


Lördag:
Babysim och resten av dagen håller det för mig själv. ska i alla fall tilbringa den med *Sandra


söndag:
villo dag.
 


Fika dags

Publicerat: 2009-09-18 | 22:33:49 i Vardagen

Ja då så har det varit fredag med. Och i dag så vart det en dag på Ica maxi med Sandra Linda och Tuva och så klart Olivia och jag då. Men dte var ju nästa självklart. så det avrt att gå en sväng om i afärerna och sen  en ficka på Lindals som inte vart en kort fika utan en lång fika med mycket prat. och skitsnak om lita allt möjligt mäst om stalet var det. Och måste ju med ge att Sandra/ sassa hon pasar verkligen med att gå med barnvagn. Hon fick Ta hand om Tuva lite gran när Linda var tvungen att at ett toa besök för det måste man ju göra i blan. Och då fick hon stå det med barnvagnen och sen stå o prata med lila Tuvis så söta så var dom i hopp. Så du Sandra nu får du ta och läga på ett kol och stäta igång så att du med får bran tycker jag ;) NE du vänne vänta tills den rätta så allt känns bra Tycker jag bara driver lite. Ingen sak ha för brotom till att sakfa barn. för dom är ju inga leksaker som typ en docka utan dom är ju indevider som oss. Dagen var väldigt trevlig och rå gevand kom i alla fall i väg hemmifrfån ett tag. Så det var skönt. Vi gick även ner till mio möbler och titade runt mest för att Jag och robban är ute efter en ny soffa nu när vi sak flytta. Jag ahr velat haft ny soffa länga och nu så känner väl Robban med att han kan tänka sig en ny till våran nya lägenhet och där  är ju även vardagsrumet störe. Så då kan vi skafa oss en störe soffa med.  Jag hittade i allla fall en som jag vart intreserad av men vi ska o tita runt på fler stälen coh så blir det väl att ta en väng ditt igen så att Robban kan se den med och få prov sita den. Annar så hände det inte så mycket var inte hemma fören 3 och då var det dags att sätta igång med mat till Olivia och sedan till oss med. Så nu är det väl bara sängen som väntar på oss. så att man kan vakna och ta tag i nästa dag som kommer och se vad den har att ge. Det ända vi vet vad som händer är ju att vi sak på babysimet annars så har vi inget planerat vi sak ta dagen som den kommer har vi sakt.

Annars så är det 1 månad kvar tills det beges i väg till Ullared. Gud vad jag se fram i mott det nu är det mer en 1 år sedan jag var där. Och nu så vet man ju vad för kön man har på sin bebis så nu kan man ju handla hur mycket som helst. Jag har även övertalat Sandra nu att hon sak följa med det känns väldigt bra. Vet att vi kommer få en underbar dag tillsamans med den massa spenande upplevelser för man vet aldrig vad som sker när man slöper lös oss. Det spelar ju ingen roll om det så väl är hemma i stan eller någon annan stans vi lyckas ju altid med något och vi har aldrig det tråkigt. För utom sandra så ska även min Bestemor och sara med en vän till henne och jag känner henne med. Sedan så är det svärmor, robbans moster och hans kusin Sara kanske skulle med är inte riktigt säker på henne och en massa andra tanter och ungdomar. Så det blir nog bra det där sen i slut ändan. Ska väl snart ta o skriva en inköpslista på sådant som jag vet att jag ska köpa där nere så man inte glömer bort något.


Torsdag!

Publicerat: 2009-09-17 | 21:24:35 i Vardagen

JA då har snart torsdagen gåt för bi en med och i morgon är det fredag som man får se vad den dagen har att ge en. I dag har det ju itne vart något rolgit väder ute. Det var skönt i morse när Vi gick hem i fårn men sedan efter kl 11.30 där så var det svin kalt ute tyckte jag. bur vad jag frös. tyckte så synd om oliva för jag hade glömt hennes filt hemma men det gick ingen nöd på henne i alla fall i vagnen  för hon sov och hör värmen rätt bra i alla fall och så mycket eller lång stund var vi inte ute.

Annars så har MIn och *Olivias dag börjat med att vi gick upp åt frukost och gjorde i ordning oss för att ta os till klockartorpet där vi går på babysång. När vi kom fram till spårvagnshålplatsen så fick jag reda på att jag är blind och gick helt i min egna tankar då visade det sig att Sandra/ sassa hade ståt och typ hoppat upp och ner och vinkat till oss när vi kom gående och jag såg inget medans alla andra gjorde det och trode typ hon var dum i huvudet. Men det var hon inte. När man inte är med veten om att det är någon man borde knnna igen som kan stå där så titar men ju inte i alla fall inte jag sen så försökte jag även se vad kl var  för jag var sent ute som vanligt. så vi kom precis fram i tid till kockargården och till babysången. min moster LInda och tuva är ju med oss där med. Tuva ha rju varit så rädd för alla ljud som vi har för oss. eller som ledaran speler på olicka instrument. Men den gång var hon inte så rädd hon börjar nog vänja sig nu vid dom olicka ljuden. Olivia är där i mott bra på att gör ljud i fårn sig när Tuva är riktigt tröt så att hon bara börjar o gråtta inte så roligt för Linda men  det går itne att göra så mycket åt. Olivia tycker det är dö kul men det är väl hennes sätt att reta sin släkting för att hon är mindre. Ja sen åkte vi raka vägen hem där vi mysta  i soffan fram tills vi fick främande Sandra/ sassa och hennes bror kom förbi en svä'ng och hälsade på oss.
 Ja så kom ju pappa robban kan med nu spelkontrol och spel i dag efter jobbet bra för att hans spel hade släpts på nyt nu NHL 10 så det avr han ju bara tvungen att ha så han kan lira med grabaran. Nu ha rjag honom här i samma rum och sitter och spelar och svär över det nya spelet föär att det inte fungerar som det sak och bara laggar hela tiden.  Så tyr att Olivia sover så hon slipper höra all kråkor  som kommer här o där. Så det är väl  vad som har hänt i dag. så nu är det bara och vänta och se vad helgen har att ge. Hoppas på fint väde  så kan man gör en lite utflykt eller 2.

Glöm inte bort min vänners bloggar dom finns på länkar på min sidan. ( nu vakna oliva ses och hörs.)


BVC

Publicerat: 2009-09-17 | 20:39:02 i Olivia

JA då har vi vart på återbesök på BVC där vi denna gång pratade om hur det hade gått för oss att sluta med natt amningen och hur det går med matning ,frukost och kvälls grött och tandborstningen. Och sen så pratade vi lite allmänt om hur hon har utvecklads under tiden som har gått. Det var ju lite mer en 1 månad sedan vi var där sist så  det hade ju hänt en hel del. Det vart den vanliga kontrolen med med vikt längd och huvudmot vikt. Och jag hade  gåt och varit orligt över vad att hon inte hade gått upp något i vikt utan ner. Med tanke på att vi slutat med aminingen på natten och sen att han bara ammar 4 gånger per dag.  Men så var det inte. Hon hade gått upp och hon följer sin kurva fint sa dom så jag kan vara lungn. Så då kändes det bra för visa dag så tycker jag att prinsessan våran äter så dåligt. Men så är ju vi stora med.  Men nu ska vi inte tillbakc till BVc fören vid 1 år så det är ett tag kvar nu men snart så är vi där. JA det är inte långt kvar minder en 2 månader kvar är det tills hon är 1 år. URsh vad tiden springer i väg. Tur att man har tagigt mycket kort på prinsessan så man kan ha o blika tillbaka på.


 


Stallet

Publicerat: 2009-09-15 | 21:14:17 i Vardagen

Ja då har vi varit i stallet. Det känndes som evigheter sen jag var där nu när jag var där.
Jag och Sandra började inne hos kakan som är Erikas häst en vän till Sandra. Där började vi gör maten och prata lite skit om allt o inget typ sedan så vart det mockning och ryktning på henne sandra tog då mockningen och jag ryktningen. Funkade rätt bra är alltid lite observant när jag träffar nya hästar så där. Har ju bara hälsat på henne tidigare. Men hon var hus myssig som hälst och ingen agresiv häst. men rastlös var hon men det beror ju på att hon är skadad för tillfälet så hon står inne om dagarna i sin box och då händer det ju inte så mycket. Jag förstår henne jag är ju med en sådan person som lät blir utråkad och rastlös. Efter vi var klara med kakan så gick vi över till min ögonsten som står i stalet igemter. Golda min lille Prins. Han är ju 27 år gamal som han är ju inte liten igentligen. men han här så underbar så jag borstade av honom med så att inda skulle ha en sak mindre att göra. Har ju pratyat om att jag sak ta honom nu igen en gång i veckan i alla fall. och jag ser fram i mott det verkligen för jag saknar honom enormt mycket och allt som det inebär. Att bara rida ut och släpa allt i huvudet är en sådan hälig känsla men känner siog fri som en fågel.

Min prins


och min prinsessa


Hjälper till att storstäda bliden är tagen i söndags. Så även den lille hjälptet till min städningen.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!