trött....

Publicerat: 2011-06-29 | 20:07:10 i Vardagen

Idag är jag trött så det är helt otroligt. var o jobbar där det vart full rulle hela dgen med aktiviteter och annat sedan så är man ju mamma med det kunde man inte komma unde så då  var vi ute o lekte efter jobbet. nu är jag så tröt så jag sitter snart o sover hoppas ni haft en underbar dag i sommarsolen. skulle vart skönt med ledighet för att ta sig sitt försat dop men det får bli någon annan dag.  sov gott.


Riktigt nöjd. och på miner om sommar

Publicerat: 2011-06-28 | 11:19:36 i Vardagen

 Gjorde en sommarfrisyr på mig i dag när jag ändå hade tiden. och jag vart tiktigt nöjd.

En utbakadfläta i lugen

 och en knut baktill med allt hår i.


Annrs så ha rjag på mig en svart tun tubtopp kläning som jag fick av min moster när dom vart i thailand samt ett par vita korta leghings.
Ha en toppen dag nu ska jag ta min cyckel och ge mig i väg mot jobbet.


Då var det

Publicerat: 2011-06-28 | 10:09:03 i Vardagen

Ja då var vi inne på tisdag o snart är vi mitt i arbetsveckan. dagarna rullar på.  I går tog vi oss tiden att åka till söderköping där vi gick längsmed kanalen och så  åt vi glass på smultronstälet. vilket var  mcyket uppskatat av Olivia i sommarvärmen. det var ju helt underbart väder ute så  det gick ju inte att motstå.

Vår kära dotter har öven kommit tin i 3 års trotsen vilket inte är så supper roligt vill jag medela i alla fall inte alal dagar. hon har börjat med att göra saker som hon inte får göra o ser hur lång tid det tar innan man åker in på rumet. o lägggar dövörat till. Men man får ju se det som så att det har till utvecklingen att göra o viljestark har hon ju alltid varit.

Men hon kan var söt i bladn med i går så stod hon nämligen o gjorde matlodot till mamma pappa och till sig sjävl som vi skulle ha till jobbet.  så hon kan om hon vill. :)

 så här gick det till när maten vart till  ..


Hon är så söt o omtänksam med våran prinsessa


Nu är midsommar för bi oss.

Publicerat: 2011-06-27 | 09:10:44 i Vardagen

Jag har inte lakt ner energin på att blogg under helgen. Dels så har jag befunit mig på jobb och så har vi inte varit hemma.  I Torsdags åkte vi ut till Robbans föräldrar och där har  Olivia vart till i  gå. medans mamam och pappa åkte  där  i fårn på lördagen . jag skuell upp o jobba heldag på söndagen o R skuell ha Myss med grabbarna. 

Midsommar har varit bra, men man kunde ha önskat att det hade varit lite varmare. Olivia sprang omkring o lekt o styrde henne rörde det inte så mycket i ryggen att det var lite kyligt. Hon dansa runt midsommarstången som hon o Farfar hade gjort o vi andra fick följa med eller stå o tiita på när Olivia dansada och upträde.  det vart sill och ptatis med dess tilbehör och så grillade vi på kvällen fans även tillgång till lite godis o olicka goda drycker. 
Våran midsommar var lung o harmoniskt så som en midssommar sak va när barn är med. 

Olivia o Farfar ritar.

 
 jag med mina ny in köppta stövlar som vart dissade hårt.  jag fick höra Vad 'är det där för Stadsstövlar.
Jag trivs med dom i alla fall.

regnet komm när grillen tändes så  Roban fick flytta den under tak.


Blir man förvånad!!!!

Publicerat: 2011-06-23 | 08:56:23 i Vardagen


slutar man bli för vånad när man vakna under natten o hör hur hela heimelen har öppnat sig. För när man sedan vaknar upp på morgonen vakna upp till en grå värd och spö regn. Är man förvånad eller blir man ? Nej blir nog mitt svar det är en dag innan midsommar o vi alla vet ju hur midsommarvädreran brukar se ut här. det brukar vara regn både i stora o små mängder. Men man kan ju se det lite ljust att össer det ner så här dant i dag så är det solsken i morgon.

Annars så var R ledig i dag och vi skuell hitta på en massa roligheter ute hade vi tänkt innan jag började jobba man så  får det nog inte bli. Funderar på om vi ska ta Busfabriken i dag för där har vi inte varit på länge.  och då får prinseesan våran leka av sig lite med och slippa dom har väggaran hemma.

Olivia fick även en cyckel i går med ett hantag bak som vi kan styra cyken med samt olivia något hon vart glad över.  o den hade don velat cyckla med ute i dag man hon har insät att det inte blir något sådant i dag o är ledsen över det.  nu är frukosten klar  här så vi ska ha familje myss  vid frukostbordet och sedan så sak vi göra oss i ordning.  ha en bra dag trots alla droppar som falle i från skyn och alla stora som små vattenpölar som finns där ute.


nu!! äntligen jordgubbar med mjölk

Publicerat: 2011-06-21 | 22:07:15 i Vardagen

Nu så känns allt lite bättre i alla fall. kom till jobbet o fick som överaskning at jag skulle ha en sommar vikarie gå bredvid mig i dag så då var jag ju bara tvungen att lägga bort det onda huvudet och att min dag inte vart den bästa.  Gick bra att ha en som gick bredvid det är den 2 personene jag har sedan jag började men den känns lite konstigt när dom är äldre en en själv. Men man får ju strekka lite på isg då o känna sig stålt tycker jag i alla fall.

Nu så sitter jag och mumsar i mig en talrik med svensaka jordgubbar som jag köppte i dag på väg för o hemta olivia  fårn dagis . och jag köpte dom va min bror som står o säljer. lite roligt faktist att gå ditt då. Så mitt humör kan ju inte va bättre när man får ätta sådan godigheter. sedan blir det sängen för mig.

ser det inte bar helt underbart gott ut..


jag är så....

Publicerat: 2011-06-21 | 17:16:53 i Vardagen

 i dag är jag iriterada  o jag iriterar mig på mycket. sedan så ha rjag en som jag iriterar mig hämskt mycket på just nu.. kan ju bar hoppas på att min jobbar kväll flytter på nu för annars så lär jag nog explodera.. 
 jag är som ett  svart blixtrande moln.


hum hum ....

Publicerat: 2011-06-17 | 12:24:48 i Vardagen


Ja då sak jag och Olivia snart ta oss ner till stan och det har vart uppehåll ett tag man nu när vi sak gå om 10 min så öppnade sig himmelen igen . urs för det hela . jag kommer väl bli dyng blöt på väg ner till stan . Olivia har ju tur som sitter i sin vagan med regnskyd på sig.  tur att någon kan hålla sig tor..  ne  sak väl ta o kl på oss utekläderna .  hane bra efter midag .


fredag med .....

Publicerat: 2011-06-17 | 10:22:31 i Vardagen

 ja då är det fredag morogn snart midag och vädret är inte på topp. det össer ner rengn här så ut vill man inte direkt i första taget.  Min pappa hörde av isg i morse så han kom hitt på en morogn fika. mycket trevligt. Olivia var överlycklig över att sin morfar kom hitt och det fanns en till som vart glad o det var vår katt Ior. 
Så vad ska man göra va denna dag med det tråkiga vädret.  hum en bra fråga? nu så spelas det barnmusik och dansas o ja vi kanske skulle kliva ur morgonkläderna så  får vi se vad som sker sedan.


Kråkholmen säger jag bara!!!!!

Publicerat: 2011-06-15 | 22:23:20 i Tips



i dag var första gången jag gick på Kråkholmen o FY FAN säger jag bara. Förstår nu varför folk går på dom visningaran. För jag har skratat så att trårarna har runit. Trots att vädret inte var det bäste o jag kände så där inför att gå så ångrar jag inte en minut av det. Trevligt att gå med jobbet o gör något med dom  och så var den så bra i år heter pjäsen Prästens lilla kråka o den är dö bra mycket musik o dnas och roliga kommentarer vill jag säga.  Skullekunna gå på den igen. Maten var så där tyckte jag men den gick o äta.  Så ta schensen o gå om ni funmderar på det eller blir bjudan för jag tror inte ni kommer att ångra er.  och jag kan även medle att det finns ögongodis att se på för os tjejer. mums var det.. 




dagaran rular på

Publicerat: 2011-06-14 | 21:58:53 i Vardagen

 ja dagaran rulla rpå o allt flytter på sin väg.  i dag så har dagen gått i ett känns det som. så jag är väldigt tröt o ont i huvudet. men tror det beror på vädret.  Annars så är det en dag i morogn med lite bestyr  som sedan vart rätt mcyket. för jag hade glömt bort att jag skuell på kråkholmen men jobbet.  men det löser isg i alla fall hoppas vi får en bra dag  och att himmenlen är blå på kvällen  när vi är där.  nu  så roppar kudarna efter mig eller huvudet efter dom . God  natt på er.


planerna vart av. :)

Publicerat: 2011-06-13 | 09:16:37 i Olivia

 Vi trotsade vädret i går o gjorde i ordning vår picknikkorg och drog i väg i alla fall..  När vi  gav oss i väg så blåste det på rätt bra ibland men när vi kom fram så hade  himmelen blivit blå och solens strålar nåde oss.
Myssig var det och allt var bra.  Olivia fick en massa fiska man vi släppte tillbaka alla i sjön igen.
det vart en toppen dag och avslut på veckan.

Man är så stolt över sin fisk.

Redan en stor fiskare va våran prinsessa inte rädd för fisken inte. vara tog ett tag o pappa skulle ta bort kroken.

Man blev lite hungrig med så det var gott med äggmacka oboy banan och festis.
Olivia van det var  hon som fick mest fisk.


Planerna ser mörka ut.

Publicerat: 2011-06-12 | 10:18:00 i Vardagen


hade en plan i dag om att vi skulle göra i ordning en piknikkorg o åka till båten o meta lite med Olivia. Men när vi vaknar så saknar man inte till det bästa vädret. uten en besvikelse mot vad dom sakt på vädret om i dag. En går himmel och en massa blåst. den gråa himmelen gör mig inte så mcyket men blåsten.  inget roligt att åka ut med båt när det böåser det blir ju vågot på sjön då. Ja vi får väl se vad vi hittar på i stället.  hoppas ju på att blåste ger sig o att det hela blir av.


Lördags mys

Publicerat: 2011-06-11 | 18:56:48 i Vardagen

 Har  vi haft hela dagen men ingen stress mycket skönt.  Gick upp o åt frukost i hopp Robban skulle i väg i fiska o jag hade bokat in träff med min älsta lillebror som fyllde år för över en månad sen men vi har inte hunnit med att ses efter det jag jobbade den helgen och oliva var även sjuk.  Men nu har vi tagigt igen det. Olivia träffade även sin minsta morbro med och sin mormor och morfar en sväng när vi ändå var i trakterna. Gammelmormor kom upp en sävng med o hälsade på oss. Vi tog oss en promenade hem fårn HC  och även en runda i vrineviskogen mcyket skönt Olivia sov o jag njöt över att bara vara och kunna släppa tankarna fritt. En helt underbar dag. nu så står det lördags mys  i soffan med chips och dipp och Olivia har en liten godis påse med några godis biter i hon står o smaskar på gust nu.  ha en helg.. 

 Vill även tacka Sandra för i går! När vi var där på födelsedagsfirande  och förlåt att presenten vart kvar hemma får lämna den i veckan. kram på dig!


Hur lång tid tar det för er?

Publicerat: 2011-06-10 | 09:42:17 i Föräldrarskap


Vad är normal tid vid frukostbordet. Det har jag tränkt på dom senaste dagaran ,Dom dagaran som Olivia har börjat sent och äter frukost hemma så får vi sitta upp till 1 timma vid frukostbordet innan hon är klar. 
Vet inte riktigt vad det beror på  men nu så har hon vart så ett tag.  Hon sägar att  man inte behöver frukost men inte alla dagar utan bara vissa. Men skam dem som ger sig det gör ju inte vi så till frukostbordet ska hon och där får hon sitta tills hon ätit upp sin frukost.

Hur lång tid tar det för er  när ni/ du äter frukost??

nu ska jag ta mig en  kopp kaffe tror jag.. eller kanske en latte.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!