Nu är det bara 2 dagar kvar.

Publicerat: 2012-05-31 | 20:16:30 i Våra barn
Tiden går så fort undan och nu börjar man må skapligt med men tar inte ut något i förskott.
Snart är det dags  för dop i alla fall och det ser hela familjen fram i mot eller i alla fall vi stora tejer. Olivia längtar tills hon ska få ha på sig sin finna prinseskläning som vi köpt till henne och hon fårgade i dag i fall hon med fick ha lite smink på sig som mamma vilket är klart att hon ska få.. Fin i hårtet sak man med vara förklarade Olivia för sin mamma i dag. Så här hemma har det vart små bestyr med att fixa lite inför dopet med att  försöka övertala min kära Sambo om vad han ska ha  på sig .. handla det som vi behöver till dopet och när man tänker efter så blöir det en held del som man behöver... nu är nästan allt fixat och klart. Har även hunnit med att fixa till lite överaksningar till alla barn som kommer till dopet.
I morogn så är det mer fix inför dopet Då ska nyklar hämtas det ska bakas doptårta all mat sak vi fixa i ordning  det sak dukas upp och göras mysigt.. känns bra att den stora dagen för våran töss är här och att familjen och vänerna ska samlas. Tuvär så kan ju inte alla med verka viöket är mcyket råkigt och vi kommer att sakna er och ha er i tankarna jag lovar...
Ne nu ska jag bara ta  det lungt o myssa ner mig i sofan och samla energi till dom två komande dagarna.

Vi har två små änglar.

Publicerat: 2012-05-30 | 19:03:47 i Vardagen

Här hemma har vi våra två små änglar som sover i  våran säng. Olovia somnade rendan 17:50 vilket inte är vanligt och sedan somnade Amelia till  när hon hade fott mat.. Vi valde att låte henne som  då kl nästan var 6. Så vad gör man då som  förälder ju tar tag i hemmet som kommit i efterhand då man  haft sådan tandvärk.  vilket fortfarande finns men nu kan man i alla fall leva med den på ett annat sätt. pencillinet verkar ju hjälpa i alla fall.. Men svårt o äta har jag fortfarande Samt att man är rädd för att äta så det ska samlas en massa i den öppna ficka mellan tanden och kinden.

Det var ett besök till tandläkaren i dag med där tanden skulle bort men så vart inte fallet då jag hade en.kraftig inflammation som dom jag var hos i går sa att jag inte hade. men så va fallet för inflammation har inte.kommit i dag.

Publicerat: 2012-05-29 | 20:29:15 i Mig själv

Nu håller vi tummen

Publicerat: 2012-05-29 | 09:17:05 i Mig själv
Tror inte jag behöver säga något mer en att jag är väldigt tröt och förbanad på Folktandvården i hageby. Vart där 2 gågner för skit och ingenting kan man säga. haft värdens värk och problem men ändå  så käns det som man inte blir hörd och skratas åt. det är ju ändå så att det inte är biligt att gå till tandläkaren och det tor jag vem som hälst tycker som fatig mellen eller rik. Pengar ska dom ha för saker som dom inte uträttar så känner jag nu i alla fall..  Om priserna kunde va mer rimliga för att gama i 2 minutewr och få en koksalts spruta så skulle jag inte klaga men dom tar verkligen i. kan förstå om man känner stora pengar som tandläkare.
I går fick jag svaret att vi gör som sits  hon titade på mig och sa det att tanden sak ut men det gör jag inte här.  tillhör du någpn tandläkare???  Nej var mitt svar på min föra tandläkare skrivit av mig vilket jag inte fott någon lämpligförklaring till varför. Har ändå varit i kontakt med dom och väntat på tid till dom men inget fot. och n vet jag ju varför. Då jag inte tillhör någon så borde ju dom ta det tyckte jag för det är ju ni som är skjortandläkaren men nej du får sjävl ta kontakt med en tandläkare. där står man med tåraran i öggonen och bara känner sig dum..    det  du gör nu är det du kan göra och inte så mycket mer. Så då var vi klara tack för du kom.. betalar gör du i receprionen.
Allt slutade nu med att jag  ringt och ringt och ficki en tid  i dag kl 13.30 och då ska tanden ut.. Så nu hoppas jag på att det går med så det inte är så att dom inte gjorde sitt jobb i går i  hageby.. För denna smärta och sömnlösa nätter  vill jag bli av med.  dopet närmar  sig med och till dess vill jag bli mänisska igen.

Vad hände!!!! Inget alls

Publicerat: 2012-05-28 | 20:22:32 i Mig själv
Något sur är jag ... ringer till tandis i morse och får tid går det med förhopningar om att denna gågn gör dom något åt min tand och jag går där i fårn utan den eller med pencelin. Men nej  samma som sit.. jag fick sitta och vänta 45 min  inna jag kom in för dom var sena och så gjorde dom inget  verkligen inget åt min tand utan samma som sitt en  liten spruta  det sak räka säger dom och där går jag  där i fårn 750kr borta fårn kontot och ingen hjälp alls. Hade ondare när jag gick där i fårn och tårarna ran ner fårn min kind. kände mig som ett litet brarn där jag gick. väl hemma kröpp jag in i pappas famn och fick bli tröstat och tårarna fortsate bara rina och rina ner fårn min kind med en pulserande smärta och veta att  det kommer  va lika dant som inna jag gick ditt..  Pengarna ska dom ha  i vilket fall fast dom inte hjälper en ...
I morogn hoppas jag på mer förstålser fårn sparven n'r jag ringer och jag vill komma o ta bort den . dom sa det tillomed i dag att man borde ta bort den med det för jag kontakta min vanliga tandläkare o göra och det kan ju ta tid.  Vet inte vad jag tar mig till som 2 barns mamma och som mammaledig vilket betyder mcyket tid med sina barn och man själv inte känner sig bra och man har sådan verk som förstör allt på en held dag och inget får man knapt i sig..  Så här istter jag nu med min svulna kind pulserande smärta och värktableter.
O känner att livet är hårt att leva.

stegen tar mig till tandläkaren och klumpen i maggen blir bara störe och stöter och hjärtat slår hårt och fort att man kan vara så rädd

Publicerat: 2012-05-28 | 14:11:19 i Mig själv

Vill bara skrika rakt ut.

Publicerat: 2012-05-28 | 09:08:14 i Mig själv
Är här hemma själv med min underbara trollungar. och har så ont i munnen att jag bara vill skrika rakt ut och lägga mig ner och gråta. var i kontakt med tandläkaren nu. och jag har fot en tid di dag man kl halv 3 känns som en hel evighet ditt och att tanden kommer hinna ha kål på mig innan dess. äta det går det inte att göra för jag kan inte inte öppna munnen tillräckligt mycket utan att det smärtar ännu mer. Trots min tandläkare rädsla så hoppas jag på att dom tar bort tanden i dag. och att jag inte får gå där i från och dom inte gjort något alls som sist utan att man fick betala för något jag kunde gjort själv hemma. Hon jag pratade med sa att antigen kommer jag hem med en tand mindre annars så kan det vara för inflammerat så att dom inte kan göra något alls åt det mer en att hjälpa mig med inflammationen och ta tanden i ett senare tillfälle. vilket jag inte hoppas på för att springa hos tandläkaren är inget nöja jag har. Och så har vi ju dopet som är nu på lördag då vill jag ha blivit mänska vara smärtfri kunna äta och känna mig utvilad. Ja det är ju bara tiden som kan utvisa hur dom går till väga i dag men med min otur kommer jag hem med lika många tänder i munnen och min svunna kind.

Någon som vill?

Publicerat: 2012-05-27 | 18:07:16 i Mig själv
Har då ont och ser ut som.lina i Emil i Lönneberga. Svinen Lind tandvärk som känns i hela käken så värktabletter är något som går åt. Vill inte mer och är inte säker på att jag står ut till i morgon. Känns som dena smärta sakta tarmitt liv

Hej på er min trogna

Publicerat: 2012-05-27 | 00:01:25 i Allmänt
Har inte glömt bort bloggen och har försökt få till ett inlägg flera gånger om dagarna man har inte fot i hopp det. Sedan jag jag inte varit så där på toppen av berget heller då min kropp verkar protester. jag har en kraftig hosta smärta i min axlar, naken och huvud. sedan har min visdoms tand börjat spöka igen. Så är går man för tillfället på verk tabellter. Så det har lite med det och göra med. Sedan så har jag inte fot det att fungera att lägga upp bilder från telefonen när jag sak blogga vilket är synd. vi var på utflykt i tisdags när jag mådde som smärre vill jag med ge man vad gör man inte för sina underbara barn och Olivia fick en helt fantastisk dag som hon pratar mycket om..
lite bilder där i fårn.
det fanns en massa att göra på vårat utfly6kts mål och Erika med sina två söta tjejer var med oss och så var sarah med sin familj med och några till som vi kände sedan tidigare när  vi gick på babysång med olivia och öppnaförkolan.  det var även med folk fårn denna omgång med Amelia med.

En tuff dag.

Publicerat: 2012-05-22 | 19:47:21 i Vardagen
Gäller att hålla huvudet högt ha positiva tankar och inställning. Jag har en liten tjena som.sov vägrar och är.väldigt gnällig tror att någon. Kanske håller på att få en tand för man gnagar även på allt.hon kommera åt. Och så har vi mig som har haft sådan värk i huvudet i 2 dagar så jag tar tabletter och hade hoppats på villa vilket jag inte fott. När någon inte vill sova. Sedan hon vaknade och slog upp sina. Fina ögon har hon sovit 30 min.och då tar jag i för.är.nästan 100% säker på att detrmindre än så. I morgon väntas det utflykt vilket Olivia ser mycket fram i mott så hoppas att jag känner mig bättre i.kroppen och att Amelia inte är på deta humör.

Tidig morgon.

Publicerat: 2012-05-18 | 09:00:45 i Vardagen
det är inte lätt alltid med barn men får stå sina kasst och rätt ofta. och man kan hamna vid ett vägskäl rätt offta där man står och undrar vilken väg man ska välja att ta. och vad det kan få vör konsikvenser.  Men så länga man ser till isg själc och främst sin barns bästa så brukar man välja rätt  hoppas jag i alla fall.
Här vart det en tidig morogn vilket det har varit hela vecka för mig och min prinsessor då dom väljer att vakna allt mellen 4:30 och 5:30 så då är det bara att se på sin underbar hjärtan o se glad ut att man få vakna med dom man håller närmas hjärtat ännu en dag och sedan kliva upp..  vist blir man tröt tidigt på kvällen men alla bestyur man gör under dagen man dagen blir längre och man hinner med en hel del också... nu har jag tvätat två maskiner tvätt frukost och nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe  och blikar över min barn.
Där den stora sitter och gör pälplator och den andra ja hon är överallt och ingen stans det går fort nu och hon tar sig fram bra Amelia lilla hon är inte så liten.
Sedan längtar jag förstår efter min träff med madde som ska få knåda min kropp till rätta.  ser mycket fram i mott det och hoppas att jag kan bli en maniska i kroppen nu i helgen.
Så ska jkag/ vi fixa så olivia får jord till sina jordgubsplantor och smultron plantor som vart hennes dopdags present då det var hennes dop dag i går.

I går vart det investerat till vår balkong

Publicerat: 2012-05-17 | 09:37:32 i Vardagen

En sammanfattning avin och tjejernas helg i bilder

Publicerat: 2012-05-14 | 09:26:37 i Vardagen

Hallå mina vänner

Publicerat: 2012-05-13 | 16:59:13 i Vardagen
Tänkte höra om det bara är jag som använder instsgram,? Vet att jsg känner fler som har och haft bilddagboken. Varför har ni då inte dena app för det är samma sak. Jag har den men känns lite hopp löst om det bara är jag. Vet em som har denna så em vän har jag men skulle va kul med fler.

shopping innan födelsedags firande

Publicerat: 2012-05-12 | 09:35:41 i Vardagen
I går var det regnkläder som skulle införskaffas då dom andra börjar bli försmå. Dom växer ju dom små liven och fort går det med. Vi hittade regnkläder inne på Lindex där var det även halva priset på jackan och.Olivia vart mycket nöjda.. Hon sprang om kring med dom på sig hela kvällen i går. Jag fyndade 3 par örhängen på ur o Penn.det vart tofsar till mig och Olivia med. Ne mu ska regnkläderNa hängas upp efter att vart i tvättmaskinen....... Undra hur vädret blir i dag. Vädret är inte så bra här om.man säger så.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!