allas rubriker i dag

Publicerat: 2010-12-23 | 10:07:53 i Vardagen

kan tänka mig alla har någon rubruk om att det är sista dagen nu fram till julafton. eller så nämnar dom detprecis som jag gör nu i mitt inläg. Men för min del är det  lite mer med en dag kvar tills jag får min lediga helg som jag behöver. och 1 dag kvar tills jag fyller år.  För det är ju faktist så att jag fyller år i morogn.  så för mig rä dte itne bra julafton uten min dag som jagt får dela med mig av till alla.  

I dag är det jobb dag för min del. och jag jobbar från 17.00 till kl 09.00 i morgon bitti. Nu här hem har vi någon i fåprn sthål som ska tita på vårat avlopp i köket för det låter o bublar om det.  men han åkte nys i väg för att han hade glömt något så nu har vi saker ligade över hela köksgolvet så vi får  ha kol på både Olivia o kissen så att dom itne är där nu.  Han sak även tita till olivias  rum för det drar så dant vid henens fönster som hon blir så kall om nätterna när hon sparkar av sig  täket. o nu när det vart så kalt så lägger man värkligen märke til det.  Så här behövs det värkligen långärmade pijamaser. och långa ben på dom med för den delen. 

ne sak väl ta o av runda o sätta mig  vid dom andra o måla lite grana se vad man kan åsta komma. i bland önskade man ju bara att man var en konstnär.
 


hinns med

Publicerat: 2010-12-19 | 13:07:32 i Vardagen
Ja här jobba rman på  som jag har nämt tidigare. men trorts det så har jag faktist hunit med en del julbestyr med familjen i alla fall. o  går stod jag och oliva o gjorde jul godis o robban hjälpte till lite gran mot slutet.  och i dag så har vi klät våran julgran i hop som familj för för första gången väldigt mysigt måste jag med ge att det var.  så nu står den här o lysser i vårat hem tråkigt att jag inte hinner njuta va den på samma sätt som dom andra i familjen för den är ju finnare på kvällen. och då jobbar jag.  I dag har jag framför mig ett natt pass så jag börjar 21.00 och  slutar 9 i morgon bitti.  sedan ha rjag bara ett kvälls pass kvar på tisdag sedan ha rjag en dag ledig.
 dagen när jag rä ledig komme rmin släkt hitt för att jag fyller år så  då blir det styr här hemma i stället men sak försöka förbereda så mycket som möjligt inna alla kommer.
 he en bra dag


vårat gliter o sjulstjärnan till granen fans ine så det blir att in för skafa sig i morogn . :)

Annrs i dag

Publicerat: 2010-12-15 | 12:42:10 i Vardagen

 i dag så jpbbar jag natt så nu ska jag ta o plocka i ordning efter mig sedan så ska jag hämta hem tössen o så hoppas jag på att få  vila lite sedan så man orkar med hella pase  när jag gör av i morogn så ska jag direkt till personalmöte på kontoret så jag hoppas jag är pigg då i alla fall. :)  NE om man skulle ta tag i röran. som blivit.


julgodis mums

Publicerat: 2010-12-15 | 12:00:30 i Vardagen

 i dag på förmidagen så vart det att göra lite jul godis. :)





recepten på dom här godbitaran hittas här på min
bakblogg


julkort

Publicerat: 2010-12-14 | 11:39:54 i Scrapbooking

  Julen är ju här snart  som månge nämner nu i sina bloggar och alal pratar även om det.  man sak hinna med att handla julklapar jul baka fixa med julmaten pynta granen i tid o så vidare..  det som är dags att göra nu och dagaran frm över är att få i väg sin julkort.  något som vi har vart väldigt dålig på här hemma att skicka.  Så i år har vi bestämt oss för att vi ska få i väg julkort i alla fall.
 många år så har vi skrivit julkorten men det har aldrig kommit så lång så det sitter frimärka på och ligger i den rödea postlådan.  Men i år så sak det ske.

För jag  sa till mig sjävl att jag inte skuell ge mig på att göra deta i år men gjorde det i alla fall. för jag fick lusten orken o idéerna. så jag har suttit o scrapat egen julkort till alla som sak få en julhälsning fårn oss  här hemma.  det är några tycken o ingen är licka dan något jag är stålt över.

 så i dag  nu snart så ska jag sätt amig o skriva i korten tänkte att jag ksuell försöka få i hopp någon fin jul dikte eller om jag hittar någon . får se hur jag gör annars så blir dte bara en julhälsning i korten.
här är i alla fall korten jag har gjort.


 och så är det några till min tänkte inte avsläja alla här
.


lucia i dag

Publicerat: 2010-12-13 | 18:43:19 i Vardagen

du var det lucia dagen i dag då. och ingen lucia har man fott set elelr hört.  var tvungen att åka hemifårn innan dom  visade lucia på tv och så. ochy det ha rju till jull stämningen att göra tycker jag s¨å jag har ietn riktigt kommit ditt en känns det som hur ska jag kunna fixa det. vill ju se ett luciaatåg.

annars så är jag bara tröt tröt  gust nu .


söndag i dag

Publicerat: 2010-12-12 | 10:48:39 i Vardagen

Ja i dag är det söndag en dag som jag inte driket har sätt fram i mott för för nu är detmycket jobb för min del som ligger framför mig.  men jag ser det som en dra julklap efter jul när lönen kommer in på kontot.  men ändå känns det lite så där.  jobbar  en hel vekcan i sträk nu så det kan hända att jag inte lägger min tid på bloggen då ute till familjen . men är ju trots allt familje mor med och itne bara  en själv. sopm har tidd till blopggen dagligen.

Men annars så ligger det mumsiga nya recept på min bakblogg nu och sådan som till hör julen som vi har framför  oss.  och så hade jag även tid att slänga ut receptet på olivas födelsedags tårtor.   kommer lite mer recept nu för  över medtanke på att det är sådan årstid  och det blir mcyket bak o gosis som sak göras. för det rä något jag älskar att göra och  gör varje år.

men nu ska jag drika upp mitt kaffe o pyssla lite här hemma.  och sedan är det kalas i kväll för malin


nu mysser vi med the

Publicerat: 2010-12-07 | 22:07:20 i Vardagen

 ja då har man kommit hem efter att ha jobbat  kväll.. passet gick undan i dag.
 nu mysser vi på varit håll i vardagsrumet med en kom the o så lite rån med ost på. jag hade även handlat hem lite godis som man får passa på att myg äta  när prinsessan sover.  så i dag sak det invigas på julgodiset för våran del. för i dag  så öppnar vi första påsen med skumtomtar. mums så gott det kommer o bli.  eller jag hoppas  på det i alla fall.

 tillbka till mysset föär min del o sedan sängen är trött


Jag tävlar

Publicerat: 2010-12-06 | 18:19:51 i Vardagen


Jag tävlar om superfina goodiebags hos
Sockerrus,

Tävla HÄR du med!

Säckens sponsorer +innehåll:

Vill du veta mer detaljerat vad säcken innehåller så klickar du här!


vist har jag hört

Publicerat: 2010-12-06 | 17:30:00 i Vardagen

Nog har jag hört mcyket men men vissa personer  är så o smart så man undra starkt vad dom tänker med.

2 gammla klass kamrater sen 2 upp til 6 gick för  bi mig i dag när jag var på stan. och säger. Ooooo hej tessan " typ vad rolgit o se dig "  och jag hälsar jag med. Men komenaten efter bara jaha har du barn är det ditt??? Jag svara. ja  ne  jag har bara lånat det sen. . ne det är mitt baran sedan 2 år tillbaka.  dom sägar Ooo är hon så gammal-
Det roliga är väl att dom har gått för bi mig många gånger utan o hälsa eller lägga märke till mig så vet i fan varför dom skulle hälsa just nu. Kanske för att nu hade dom till fälle att spana in mitt barn. vissa mänisskor är bara för för mycket o beter sig som inget ting och som en idiot.

Annars så  har jag och Olivia vart på stan o raggat julklapar o så träffade vi Sara och hennes son Folke så  vi tog en ficka på stan o så gick vi ett var. jag letade efter något att ha på mig. till julfesten  med jobbet på onssag vart det inte läde någon vart.

Varfrö blir man så feg när man blir mamma??? jag och  Sara kom på att vi var rätt lika varandra nu väldigt veliga o hade svårt med kläder sedan vi vart mammor o vågar inte rktigt att tessat allt o tänker det där kan  vi inte ha för jag är ju mamma o så vidare vart kommer detta i från någon som har ett bra svar???  vi vill gärna veta.


själv.

Publicerat: 2010-12-04 | 16:35:21 i Vardagen

 ni dag ä rjag helt själv hemma  olivia är hos sin farmor o farfar o bussar o har lördags mys jag sak  jobba kväll i dag så jag börjar kl 18 o slutar haltv 11 i kväll o robban skuell träffa grabbarna  så det vart lite krok denna dag med allt man tur att man har folk runt om sig som kan ställa upp om det är så.  annars så brukar vi aldrig  behöva ha baranvakt så för det är alltid en av oss som är hemma med tössen våran .

Men i alla fall så är det väldigt tomt här hemma o kl går inget vidare fort här hemma utan den kryper fram.  saknar olivia en massa med tanke på att jag inte har sätt henen fören i går dom skuell kommit hem o vi ksuell ha bussat men. hon åkte i väg på aventur med farmor o farfar tidigare under dagen hon trivs ju med dom så jag vet att hon har dte bra. 

 så näst på tur är det jobb som står på schemat och där erfter blir det  hem o sen en film kan jag tänkamig för jag är ingen sådan som  kan gå hem o lägga mig direkt utan jag måste varva ner. 
vad händer annars där ute hos er.


fixar o styr

Publicerat: 2010-12-03 | 13:41:06 i Vardagen

I dag sak några tjej komåisar komma till mig o vi sak ha lite tjejkväll här sak bli kul för vi har aldrig varit hos mig med tanke på oliva o så men i dag så får robban o olivia vara hos framor o farfar o bussa under kvällen.   så då ha  jag plåkat lite o gjort fint här hemma.  annars så kommer helgen gå till bara at det lungt o skönt för jobbar kväll i morogn så det bölir lungt för mig i kväll med. 

det är fortfarande licka vit o fint utanför vårafönster här o i dag på för midagen så snöade det änu mer.  bara att snön får va nu till jul för jag vill inte ha en snö fri julafton .. snön till hör julen  i alla fall för mig  så jag har sakt det att det jag önskar mig i födelsedags present är att det är snö ute.
 ne3 nu ska jag  göra i ordning mig ska nämligen träffa sandra när hon lsutar skolan.
 hon är en av dom som är med i kväll.


hem kommen

Publicerat: 2010-12-02 | 21:43:32 i Vardagen

nu har jag nyss kommit inanför dören efter att vart i vät på spa med jobbetmcyket trevligt roligt o mcyket skrat måste jag ertjäna att   det vart. trots att jag är mcyket yngre en dom andra. den är en tjej till är yngre.  ett roligt arbets gäng är vi i alla fall.  mår bra i kroppen efter att ha bublat o fått i sig god mat kaffe o en massa goda chokladbitar. :)  får hoppas på att jag rör mycket på mig i moorng om vi säger så. nu blir det film o mys med sambon. För helgen kommer vi inte ses allt  för mcyket. om man säger så.


lucka 2

Publicerat: 2010-12-02 | 15:38:14 i Olivia

i dagöpnades packet nr 2 och det är fortfarande roligt o man vill ha fler  så man får förklara att det fortfarande bara är ett i taget som gäller. men i dag var det en legobit.  Annars nu så har jag sovit ut o håller på o göra mig i ordning för att träffa arbetskamraterna o spa lite gran.  tror jag sak ta en vända på stan med innan o se i fall jag hittar dom sisat paketen till kaländern o kankse någon julklap. :)

Jul kaländern verkar var bättre en föra året men det har ju bara gått 2 avsnit än o jag har bara sätt et av dom.  och hinner itne att se dagens avsnit vad tycker ni om tv julkaländern?

inget slår ju pellesvanslös och mysterjet på grevehålm o alla dom som var  på våran tin eller på min tid ska jag väl kanske säga.


burrrr

Publicerat: 2010-12-02 | 12:15:24 i Vardagen

I dag är det kalt ute  kan jag lova er. det var 22- ute när agh gick upp o jag har varit frusen under natten så då blir det inte mcyket sömn vill jag med ge. annars så  har jag jobbat natt gick på kl 16.00 och gick av kl 9.00.
När man fryser så   får man ingen bra sömn häller så nu  så blir det sängen för min del o sedan så blir det att göra sig klar för lite spande på Grand 'H*ottel i dag med jobbet. eller med några av arbetskamreterna jag har hos av dom jag jobbar åt.  ha en bra dag o kväll i kyllan


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!