så känns det och är här

Publicerat: 2012-06-30 | 10:56:47 i Vardagen
Upp och ner. Ner och upp grisen gal i grannes topp o en mus i vårt hus svär och tuggar snus lammen skjäler äter karameller hunden jamar lilla grisen gal.

DET SUGER HÅRT OCH MYCKET!!!!!!!!!

Publicerat: 2012-06-28 | 23:19:38 i Vardagen
Son rubriken säger deta suger mycket nu alltså. Förstår inte att det händer mig hela tiden låg nu i sängen och skrev ett långt inlägg i onödan då det inte vart publiceras trots att jag gjorde det två gånger ocj nu är hela borta jäkla........ Blir idiot på deta

på väg ner

Publicerat: 2012-06-28 | 17:25:54 i Vardagen
Går med snabb och stora kliv ner till staden för att möta upp Leah för en efterlängtad fika på tur man hand. Är snart nere så då han har precis ner i tid. Ha det bra i sommarvärmen.

mycket har blivit gjort.

Publicerat: 2012-06-27 | 19:17:18 i Vardagen
Vakna med sol i dag vilket ger en energi till max allt gick undan och kl 11 stod vi ner på stan där jag möte upp min barndoms vän Ines Sommer jag har haft mycket roligt med. Vi har många roliga minen i hop tråkigt att vi ses alldeles för sällan fast vi inte bor långt bort och i samma stad. Vi fyndade på rean som var och jag hittade saker till hela familjen. Så Robban hade en påse som väntade på honom. Glad vart min köra för dom finna kläderna. Sedan fixade jag tis för syn test till lämper för körkort och fick en tid senare under dagen så nu är det postat på brevlådan. Det har även hunnits bytt gardiner i V rum och sovrum och frisyrerna är putsade och sängkläder bytta. Känns underbart att ha allt gjort. Så nu slappar vi i soffan och väntar på sambo. Som är i väg väg på bi möte. Vilket jag vart ledsen över då våran stora tjej sover borta i kväll med och jag hade hoppats på att få lite egen vuxen tid men inte vart det så inte tråkigt att vi inte kunde få till det.

Är det någon ide

Publicerat: 2012-06-26 | 20:42:48 i Vardagen
Frågan är ju i fall det är någon idee att försöka blogga här när min inlägg bara försviner..  I går fanns det ett par inläg här men nu är dom borta..  helt borta det är inte så att jag själv tagigt bort dom utan dom bara har försvunit.  är  tyråkigt så det  k'nns onödigt att slriva om det ändå försviner för mig .. 
 
 
Jag Olivia och Amelia tog i alla fall bussen ut till Djurön i dag  där vi vart uphämtade av sara så vi har tilbringat dagen där i dag och Olivia är kvar där då hon ska sova där och kommer hem i morogn kväll hitt till oss så i morogn blir det att uträta lite ärenden kanske när man bara har en busig unge hemma.   För så road är inte Oliva över att uträtta ärenden.. Hon blir liksom lite utråkad. 
 

Vart är min inlägg

Publicerat: 2012-06-26 | 09:09:54 i Vardagen
Nu går jag in här på min blogg och inga utav min senaste inlägg kan ses..  blir så förbanat tokig alltås.. vad är det som händer..  Det sitta inlägget jag kan se är  när vi var på bussfabriken.  och så är inte fallt jag har takt upp..i går la jag upp 2 och sedna la jag upp ett efter midsommar  så 3 eller 4 ny inläg ska det finnas .. man vart har dom tagigt vägen.. 
 
Fortsäter det i den här takten så blir det att byta platform för min blogg.  För  det har fan blivit dåligt sedan den vart omgjord. 

I dag fick.min söta prinsessa göra sitt efter längtade besök på busfabriken. gissa om någon var glad

Publicerat: 2012-06-25 | 22:58:00 i Olivia
Olivia bara älskar denna dag. En tidig morgon med hennes favorit frukost just nu som är O'boy och mackor som man.kan doppa i O'boyen. Att vi skulle träffa Sandra viste hon att vi slulle göra och det var mycket tjat kring när hon skulle komma och när hon skulle ringa. Men jobbar man så måste man jobba klart förklarade jag för henne. Men att vänta i 3 timmar är lång ris för en 3 åring. I alla fall för Olivia. Hon han medmycket. Städa och stöka ner rummet klippa och klistra spela dator leka med lila syster. Och Sandra hade inte kommit. Mär vi kläde på oss och gick till bilen så undrade hon vart vi skulle varför ska Amelia va i bilstolen och vart ska jag sitta min stol är i våran.bil mm många frågor att svara på. Väl i våran bil tog vi oss i väg mot busfabriken vilket hon.inte hade en aning om. Tills Sandra sa det i.bilen. Men hon verkade inte förstå det fören vi var där en.överlycklig tjej hade vi helt plötsligt son redan innan hon kommit innan för dörrarna hade bestämt vart hon skulle och vad hon skulle göra. Att busfabrik

Andra ställen

Publicerat: 2012-06-25 | 21:40:54 i Vardagen
 Blir så tokig  nu  har jag försökt så många gånger att  få bloggen att fungera som den ska med min tele snab inlägg funkar men inte annars och bilder kan jag inte få in överhuvudtaget. villket då betyder att jag kommer ha värdens tråkigaste blogg här nu när inte bilder kan komma med i inläggen..
Så vad tycker ni min kära läsaer skajag hålla mig kvar här eller ska jag bytta ställe att blogga på..  
Ge mig tipps på andra bara stället  man kan starta blogg på så kan  man i alla fal se över hur man ska gör...
 
 
 

Andra ställen

Publicerat: 2012-06-25 | 21:40:46 i Vardagen
 Blir så tokig  nu  har jag försökt så många gånger att  få bloggen att fungera som den ska med min tele snab inlägg funkar men inte annars och bilder kan jag inte få in överhuvudtaget. villket då betyder att jag kommer ha värdens tråkigaste blogg här nu när inte bilder kan komma med i inläggen..
Så vad tycker ni min kära läsaer skajag hålla mig kvar här eller ska jag bytta ställe att blogga på..  
Ge mig tipps på andra bara stället  man kan starta blogg på så kan  man i alla fal se över hur man ska gör...
 
 
 

östgotatrafiken kan ta sig i röven.

Publicerat: 2012-06-25 | 18:08:12 i Mig själv
I dag är inte min dag.. Vaknar till gråt och blöt väder. man ut tog vi oss men att sedan stå och vänta på 4 bussar för att få komma på med barnvagn är fan inte okej alltså... Nya bussarna är piss dåliga. inte mening en att man ska behöva stå ute i nästan en tim med två barn för att kunna ta sig någon stans. så nu blir det körskolan i morgon.

Då var det nytt

Publicerat: 2012-06-23 | 12:17:56 i Allmänt
Då var det ändrat här på bloggen då. när man sak gå in och fixa och ända sedan det hända så har jag inte  kunnat blogga fårn min telefon någon mer som har haft promlem ?????
Nu hoppasd jag på att deta kommar upp på bloggen..  men bilder får jag inte till det med i alla fall..
Jag hoppas all har haft en bra midsommar i går i alla fall men mycket dans, skrat, god mat och trevligt sälskap av mönniskor man ville tilbringa denna högtid med och varför inte haft lite  glädje tåra med i spelat i går..
 
Våran midsommar var mycket trevligt o bra jag stod mest i kötek man det gör mig inget då jag bara älskar att finnas i kötat att baka laga matt och exprementera fram olicka samker det är min  grej det..  annars så var det dans runt stången och en massa lott köp där det vart några vinster men mest förluster. vi tillbringade hela midsommaren i hopp med robbans mamma och pappa samt med bestemor som  Robban åkte ib och hämtade ut till oss.  efter sill och potatis så tog  vi med oss midsommartårtan och åkte mott kårtorp för att dansa runt midsommarstången och ta lotter i hop med min mormor och morfar samt måster medcfamilj och ett bar bekanta till dom var även med. efter dansen  så gick vi tillbaka till mormor och morfars stuga för fikla ocg tårta..  sedan tillbka  till svärföräldrarna för grilning. en h'ndelserik och lyckad midsommar måste jag får säga och alla var nöjda och glad.
 
som sakt så  får jag inte till det med bilder här på blogen då jag inte har en iphone utan en andrieod telefon så  jag använder mig ju inte va någon app...  mycket besviken  på deta.

Mamma Mamma. Får, kan och vill.

Publicerat: 2012-06-19 | 13:03:59 i Vardagen
Deta eviga tjat fårn min älskade 3 åring kan få en tokig i bladn. Nu vill jag ha sommaren här utanför dören slut med tråkigt väder med kal mlåst och gråa moln med inslag av åska och regn. I går var mina två tejer som mammiga att dom satt fastklistrade på mig skulle jag gå på toan så  fick jag ha Amelia i knätt och olivia stod bredvid.  Amelia sov korta stunder bara och sedan så var det att gå o bära la man ner henne så skrek hon isg  röd i ansiktet och fick svårigheter att andas.  självklart vart då Olivia avis och  ville minsan också ha sin mamma och Sa att Amelia  sa att det bara var hennes mamma men att jag var bara Olivias mamma. dom är  sås söta och underbar min små liv. Men i bladn så är don tokiga och lite småt jobbiga men Det är inte ofta. Men när vädret vart så ostabilt så  är det lite tråkigt att  vara uta och det tycker även olviiva efter ett tag gårdaran rumt om här har hon trötnat på och Amelia med för den delen hon är ju i för liten för att göra mycket  fast hon vill så ute finns det inte allt för mycket för henne att göra i parkerna.
I dag var det BVC och 6 månaders kontrol och läkarbesök. vilket gick mycket bra. efter det vart  det utomhus lek för oss i blåsten så jag kände mig genomblåst när jag kom hem.   så det var bara att sätta igågn emd lunch  när vi kom in nu nä'r vi kom in så kom ju självklart solen så  vi sak v'l ut snart igen men  blåste kund eju  sluta i alla fall det blåster ju så kalt.  Så finnt väder vil vi ha  så vi kan få värme i sjöarna och att vi kan var ute mer och bara njuta och kunna åka ut till skogen för att bo där ett tag och njuta av allt.  Så man slipper allt det här inomhus tjatet där dom trötnar på allt efter  5 min.
Nu hör jag mamma  fördig så besta att avsluta.  ha det gott.

Ut i sista minuten.

Publicerat: 2012-06-17 | 18:09:40 i Allmänt
Jag har lärt mig nu efter jag och Robert vart ett par att leva< i sitsa minuten. för det är i stort sätt så man lever i hopp med min kära sambo men jag älskar honom ändå. För det kan va lite bra att var inpulsiv med men Jag vill ändå ha kontorl över läget o har lite stryktur och framförhålning.  Vad vi ska göra nu under sommaren är änu inte bästemt och om vi  direkt sak ha någon semseter  för att åka i väg  är häller inte planerat in någon . vi vet inte riktigt.
Jag sjävl är ju mamma ledig hela sommaren och i morogon så börjar våranb första sommarlovsvecka. i hopp alla 3 brudarna vad vi ska starta med är inte planerat in änu.
Men skulle va roligt med lite tips om olicka utflycktsmål ni brukar göra och tips på semseter ställen. ????

på skogspromenad

Publicerat: 2012-06-17 | 13:03:08 i Våra barn

Då sprang dom ut studenterna

Publicerat: 2012-06-16 | 12:11:22 i Scrapbooking
I går var  vi på utspring då Robbans kusin Sara tog studenten och  när man står där så längtar man tillbak till den tiden tänk om man kunde får göra om det.  och vad livet var lätt när man gick i skolan utan att man förstod det just då när man väl  stod där i livet.
Nu hoppas vi även alla lycka och framgång till våran dåvarande student för i dag står du i det  vuxna livet med allt vad det inne bär. och vi hoppas att allt kommer gå bra och lösa sig med tiden.
Här har vi Sara.
Det vart en del presenter  för henne i går med och det hon fick av oss var 6 st vanliga dricksglas och ett presentkort på ikea då hon önskade sig flytta hemifrån saker. m,en vet hur det är det är roligare att köppa sakerna sjävl så man kan få sin egna stil man vill ha i sitt hem därför valde vi deta.
Under veckan som gått så ha rjag sutit och ängnat lite tid till min hoby som kommer väldigt mcyket åt siden när man har små man som jag bara älskar att  hålla på med. Så  nu fick jag en bra undanflykt att sätta miag att fixa student kort och en presentask till sara.
Och jag vart mcyket nöjd med resultatet som vart.
Vi börjar med presentasken.
detta är framsidan.
Så här såg sidan ut.
och här ser ni en bild ovanifårn.
Här kommer då  studentkortet som  jag knåpade ihopp deta är framsidan. 
Här är en bild på insidan av kortet.
Så var jag ju så klart tvungen att   göra något kuligt med kuväret med.
Behöver jag säga att jag vart mer en nöjd med deta...
I bland  så förundras jag över mig själv att jag hare blivit så duktigt och att jag kan  få till det så bra.
NU  så är det bara att fixa till med att framkala kort på våra töser så jag kan sätta igång med ett album till Amilia och fortsätta med olivias.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!