nu är vi igågn/ nu är det gjort.

Publicerat: 2011-02-28 | 21:18:50 i Vardagen

Nu ni nu är vi i gång med det hella och nu kan jag inte banga ur. För nu har jag mig ett träningskort för ett halvår och  då är det bara att köra på.  det gick på 900 kr för ett halvår på friskis o svetis. väldigt bra pris. Jag ha rju  då aldig tränar på gym förut så jag har haft ångest över deta  och haft ont i magen o undrat vad jag get mig in på kan jag ju säga. Men när vi gick hem i dag så kändes det väldigt bra o det har nog med Robbans förtjänst att  göra. han var en som hjälpte mig och sandra med att gå igenom maskinerna med oss och lagga fram ett träningsschema som jag  är hel nöjd med.  hoppas nu att jag  får bort det som sitter kvar yterst lite efter graviditeten.  men att jag  får en bra självkänsla o känner mig piggare o oarkar mer. Kommer köra mcyket rygg övningar vilket är bra för jag sak träna min rygg mycket jag som har min problem som kommer bestå resten av mitt liv.  Men nu på Onsdag sak vi  ditt o köra igen o hoppas att dte kommer känas bra då med. fast jag har en klump i magen.  Deta beror på att jag är så där att alal titar på mig o gör ajag rätt gör jag fel. och varför sak dom stira på mig  för jag stirar itne på dom.  o allt deta beror väldigt mycket på en dålig självkänsla hur man blivit behandlad för under skolåren neråt i åldrarana o även högre upp.  hoppas att det kommer gå bra i alla fall. Med sandra vid min sida så kommer det nog  gå bra. Vi är ju 2 och inte själva. vilket är bra för min del i alal fall för då måste jag ta mig ditt när jag bestemt träff med någotn  o vi sak träna i hopp. 

 så nu hoppas jag på bra resultat o att jag känner mig motiverad o inte ger upp


då bär det snart av.

Publicerat: 2011-02-27 | 11:36:12 i Vardagen

I dag bär det av till linköping till ikanohuset för att gå en sväng på ikea.  att vi åker ditt är för att bestemor sak ha en ska där o hon kommer inte i väg sedan är jag ute efter förvarings boxar så jag hoppas jag hittar några.  Annars så måste det pluggas här hemma i dag.  och det står högt upp på listan med. R åker snart till åre o då ha rjag två redovisningar på min 2 stora arbeten som ska var inlämnade o  jag kan tänka mig att det inte kommer finns så mycket tid till att sitta o skriva dom två då.  och så kommer det nog fler uppgifter också på detta.   nu på fredag vänbtar det ett prov i Omvårdanden som jag är väldigt nervös over och inte kommit mig för att börja plugga till det än. Men jag är en sådan som inte kan börja lässa in för tidigt häller. och så tycker jag om att känna presen.  Något som jag ändrat mcyket på nu mott hur det  var föra gången när jag pluggade.
Nu har jag gjort arbeterna i tid o inte vart ute i sista minuten  för o känna pressen utan gjort dom i alla fall. Men det beror på att min livs situation inte är den samma längre. och när amn har små  så vet men itne när man får tidn så då är dte bara att ta vara på den när man  får den . 

Ne nu avrundar vi  sak klä oliva  det sisat o sedan är det ut till bilen och mot linköping som gäller. Ingen byr shoping sak det bli i alla fall. oliva ska ha med sin växa o plånbok säger hon för hon sak med handal får väl se i fall hon ha rnågot kort att handal för *ler*  i deras värd funkar det ju i alla fall det är ju huvud saken .  he en toppen dag
 


en toppen bok Rekomenderar stort till oss föräldrar med oro för våra barn.

Publicerat: 2011-02-26 | 23:41:42 i Föräldrarskap
har nu blädrar igenom alla min 3 böker ordentligt. o jag är nöjd med alla 3. 2 kokböcker var det som är Den goda sommaren skriven av Christer Lingström och så Jamie magazine Mat för hela året.
Den som toppar det hela är den 3 bocken som jag itne ångrar att jag köpte stod o tvekade o man har itne riktigt lung o ro till att tita igenom dom när man väl står där bralnd alla andra.
Den tredej bocken var Ditt barns 0-8 år sjukdomar stres och gränser. skriven av malou von silvers och göran sjönell.  En bok som jag skulle rekomendera alla föräldrar att ha hemma står många vetiga saker i den. nu ha rjag ju itne släst igenom hela men skummat lite  i alla fall och blädrat igenom den nästan sida till sida.

så  ser den ut på framsidan och  så här står det på bokens baksida.
den här boken är framväxt ur en mors oro och ängslan. Varje gång jag träffade doktor göran vällde frågorna fram: smittar feber? hur blir man av med hårlöss? växer barnastma bort? ska man ta penicillin mot öroninflamation?Hur länge  vågar jag låtta mitt barn matvägra? Göran sjönell svarade med hela sin långa erfarenhet som läkare.
Föräldrarna och barnen som besöker hans motagning var ständigt nya men fågorna var dom samma.Som familjeläkare har han sett det mesta av prickar, snuvor, öroninflammationer och allergier. Men göran och mina samtal handlade inte bara  om snuvor och prickar. ofta talade vi om hur man sättergränser, ochnär ska man ta striden?  hur får man ett barn med nattångest att sova ensam? Är det rätt eller att servera fler maträtter för husfridens skull? Bocken inhehåller också råd om hur man sätter gränser. Om det nutida degreppet curlingförälder, det vill säga föräldrar som i bästa välmening gör sina barn en björntjänst genom att sopa undan elle hinder framför barnen. Vad händer med dessa curlingbarn när det växer upp?
 stress är en annan viktig fråga som oroar dagens föräldrar. Hur mycket stress tål barn hema, på dagis och skolan? en anna aktuel fråga  är barnens livsstil. Är det skadligt med dataspel och tvspel? Hur påverkas barnens h'lsa när det sitter stilla i flera timmar i sträck framför datorn? rör barn på sig för lite i fag? Vi hoppas att den här boken sak kunna ge dig som förälder svar på många av din frågor.

Har du den itne så rekomenderar jag att slå till nu när det är rea på den med.  hoppas jag inspererar någon. i alla fall

tack tjejer.

Publicerat: 2011-02-26 | 14:02:24 i Vardagen

i dag vart det en fika på satn. så jag träffade upp leha kvart över 10 och så  hörde sandra va sig så vi tvingade ner henne med till stan nyvaken o dan.  jag hade ju ett ärende på stan o det var att byta en min sportbeh som jag hade köpt  så nu är det gjort med. vi tog oss en vända på stan med. när vi alal fundade något. jag köpte 3 böker på bock rean två kockböker. och en bok  som  handla om olicka sjukdomar o så vidare fårn bran upp till 0 till 8 år.    är nog en rba bok att ha hemma o så var dne billig. fanns  många böker nu som var för oss färeldra med baran och som ska ha baran . inte bara för oss med små  barn uta även tånåringar så rekomenderar stort att gå  ner o tita. masas och andra bra hälso böker fans det med och pyssel samt mat böker.
Men tack så mycket tjera för en trevlig förmidag i hopp inna jag ska i väg o jobba o nu sak jag sätta mig o plugga. lite tråkigt att jag tappade min halsduk men jag hoppas att jag inte dör.


luktar juvligt här hemma.

Publicerat: 2011-02-25 | 12:53:28 i Vardagen

Nu är hela biskbänken full med nybakade bukkar av mig och olivia. mums så gott det sak bli sedan. Ska i väg på en liten utflykt är det tänkt  där det sak matas fåglar med gamlat bröd och ätas nybakta bullar och dricka var chocklad helt underbart gott.  bara att vi kommer i väg så är det gne problem. gust nu så är problemtet. en trotsig prinsessa som inte sak sova midag.  Men det luktar helt underbart här hemma. sitter o bara njuter av dofften finns det något godare en lukten i fårn nybakat?


varför diskmasin?

Publicerat: 2011-02-23 | 19:39:06 i Olivia

Här behöver vi inte diskmasin längre. För vi har en som går på två ben har två armar 10 fingrar o tår.  som  sjunger och dansar o får en att skrata. Finns det någon bättre diskmasin än det?


 denna behöver itne  en massa olicka tableter o spolar glans den klara det mesta själv. med en borsta i hand och lite diskemedel eller bara vaten .  *LER* .

Olivia har nämligen kommit på att diska är ju rolgit för då får man hålla på med vatten . hon är ju bara för  go det är något hon gör dagligen här hemma nu . Vår prinsessa. 


Feb. 22, 2011 mamma dotter pyssel.

Publicerat: 2011-02-22 | 11:32:25 i Scrapbooking

oj nu har det hänt lite dom senaste dagaran jag o Olivia har pyslat och så har jag renstat olivas rum på leksaker som ska kastas, saker som ska sparas och sådant vi kan ge bort.  Vart en del o så flyttade jag om lite med.  bra vart det o nu är det städat i hennes rum med. samtigigt så frostade jag av våran frys och det behövdes verkligen . De är  det som har hänt.  I Dag så jobbar jag kväll/ eftermidag. mitt pass har blivit ändrat så jag jobbar länge i dag.  Men det blir bra pengar sedan i plånboken .  olivia springer gust nu o lagar mat till oss alla här i familjen tillomed katten lagar hon mat till får se vad som hittas på i dag  mer.  Jag behöver plugga igentligen men får väl se i fall jag får någon sånda tid. Annars så blir det kvällen i morogn som gäller. För nu är det mycket som ska göras och jag känner pressen på mig som fan. Och så har jag prov när jag kommer tillbaka till skolan o jag vet i fan i fall jag klarar av det som det är i nu lägget. 
Får ta o lässa igenom allt inan jag går o lägger mig nu  om kvällarna.
 
pysslet som jag och olivia har gjort är bostäver till hennes dör.

så såg dom ut när vi kom hem med dom

så såg dom ut efter jag och olivia hade komit överens som färgerna som hon fick måla på dom.




så  här vart sedan resultatet i det hela.  jag och olivia vart nöjda o hon fick vara med under hela prosesen något jag tycker är bra stumulans o att baranen får försöka.



 det som är roligt med detta nu är att ingen kan ha licka danna som hänne. har vart inne på att köpa bokstäver klara men har itne riktigt blvit nöjd med dom när man ståt där  och sak välje mellan dom olicka man nu är jag supper nöjd o glad. se vad nässta pyssel mellan mor o dotter bliir.


hem entligen hema igen.

Publicerat: 2011-02-20 | 17:32:22 i Vardagen

Ja jag är tröt o sliten kan jag ju säga om inte annat ont i ryggen.  men får hoppas på att jag blir om pyslad sedan med masage av min sambo. annars så är det bara skönt att va hemma o kunna göra va jag vill  och så vidare...  Nu dröjer det ett tag inna näsat natt pass blir av Skönt det med.  men i bladn är jag för snäll så jag har svårt att säga nej och så  vill man inte riktigt häller för då kanske dom iten ringer  sen något mer när det behövs.  men nu väntar en mysig hema kväll med familjen. lite lördags mys på söndagen.  alal förutom jag är ledig i morogn . Jag jobbar morogn så det blir även tidigt till säng i kväll


fortfarande lördag.

Publicerat: 2011-02-19 | 18:05:50 i Vardagen

ja  det är lördag kväll nu o timmarna börjar ticka ner så det blir närmare o närmara att jag snart befinner mig på jobbet. Vet itne vad det är men jag känner mig inte så på att jobba har skänt så att urs  jag vill inte jag orkar inte och nästan  önskade att jag var sjuk men vet inte vad det breror på. Har alldrig riktigt känns så här förut o jag trivs med med  jobb men tror det är det att jag insåg att jag inte skulle ha tagigt på mig deta arbets pass för det är ju så att jag inte ska inte jobba där  jag brukar utan på ett ställa som jag senast var på för en månad sedan så kan tänka mig att det beror på det. hoppas bara dagaen kvällen går för bi o att dagan går fort i morgon så jga kommer hem o får sova. för jag är ass tröt i dag. Vill inte klagga på jobbet igentligen för jag är Glad över att jag har jobb och att jag kan plugga samtidigt. och jag är glad över att dom jag är hoss trivs med mig så att jag får jobba.  så ser det ändå positivt . tor det kommer kännas bättre när jag väl är på  väg till jobbet o när jag är där.
 hoppas ni får en bra Lördags kväll.  i alla fall jag vet vad jag gör i dag/ natt och i moorgn dag. men tor att man har lov fårn skolan dena veckan med så  då får man lite mer vila.  men måste plugga en massa endå .  för har 2 stora arbeten och ett stort prov.  när jag kommer tillbaka.


ja snart slut

Publicerat: 2011-02-19 | 10:04:14 i Vardagen

då är man i mitten av helgen redan o snart börjar nästa veckan . Jag o prinsessan håller på o  gör i ordning oss  för att åka med hagebycentrum så småning om. för  o ta en ficka med morfar morbror o mormor.  annars är allt väl med oss jag känner mig väl inte allt för pigg till att jag ska jobba natt i natt  så jag börjar 21 och slutar 16. 00 i morogon snöndag så min helg slutar i dag kan man säga.  så nu komme rjag jobba 4 dagar i rad. Så inget sportlov för min del här inte men  så är det olivia sak  få va hemma i vilket fal  för jag jobbar kvällar. så vi sak ha en tvelig veckan tillsamasn som familj i vilket fal . så det hoppas jag på att vi får.

Står o skratar lite här  för mig sjävl för oliva har lärt sig låten mikrofonkåt. så hon går med tv kontrolen o sjunger på den täntk vad dom lr sig av sånger. kan ju hoppas att hon inte går i sjunger den på dagis. *ler* så  hon kommer o vill att man sak sättga på den låten. hur  sak man gå slälla sig till deta? hon vet ju iten vad det betyder.


killar överlag? eller bara vissa?

Publicerat: 2011-02-18 | 11:08:19 i Föräldrarskap

jaha vad ska man säga då eller skriva. finns inte mcyket att säga . I dag är det hemma studier som jag lagt åt sidan för o ha lite familje tid  så får se vad som sker här hemma. och om vi kommer i väg annars så ska vi till Snadra i dag jag och oliva för o hälsa på och så ska hon få en lite inflytnings present av oss.
Annars så försöker ju få R till att inse att vi alldig  gör något bara vi i alla fall inte ofta 2 gånger om året  o då ta rjag i skänns det som.  Fårga om bio men han bara dissar.  känner mig till sida satt. Han sak ju trorts allt bort en hel vecka i fårn oss.  


Det är ju tur att man känner sig så älskad av sin dotter  när  hon kommer o slikar en på armen eller inte.
 


snart dags Och Skola bekymer.

Publicerat: 2011-02-15 | 17:23:41 i Vardagen

Jock Ove o svea har vart här o  fikat o svea o oliva gick väldigt bra i hop. trrts det var ett tag sedan som sågs. var lite blygga först men det släppte sedan. Nu är det snart dags att  gå mot jobbet för min del. och när jag kommer hem så vänat det en del läxor att göra. eller som måsta titas över till i morogn då jag har redovisning.
Känns så där inför  redovisningen faktist o jag vill inte va elak men jag hoppas att jag får jobba i hopp med någon anna nästa gågn för nu ha rjag vart med samam ett par gånger o  det känns som jag gör det mesta  o det tycke ritne jag är okej. Och jag ogilar när man inte gör det som man kommit fram till att man ska och   försöker kommamed några dåliga undan flykter trots att jag förklarat tydning att vi bara har denna o en gågn till på oss så   vi får göra det här hemma.  och när man sedan kommer sägar. ja men vi  fick itne tid till det här i går!!! ja man hemma skuell vi göra  o man bara titar o ryker på axlaran när man går i ¨skolan så får man faktist plugga hemma med man kan inte gör allt i skolan o på lektions tid blir iriterad till tusen på deta. alltså.

Men  sak nog ta o byta plats i klass rumet så jag inte sitter  igemter denna person för då hr jag itne lika står chans att haman med den igen för  det har vartis så satt vi jobbat med dom vi sitter bredvid. Så får se  hur det blir nu i slutet av veckan . jag vill ju itne verka otrevlig häller man jag vill inte bli iriterad o reskera min betyg. på grund av att någon itne gör det man kommit fram till .  svårt deta.


en besviken alla hjärtans dag.

Publicerat: 2011-02-15 | 14:24:16 i Vardagen



Ja hur var nu alla hjärtans dag för er där utte. min var inget  vidare. jag är besviken.  och då är ju stort besviken.
På morognene när jag vaknade gick juag upp o va på bra humör o kände att det kännes ändå bra fast kl var 4 på morognen o jag skulle till jobbet. Fixade med ett kort till R och med hans tröja som han fick va mig på morgonen och så var ju prinsessan våran tvungen att få något med  om pappa får öppna paket så  hon fick 2 par byxor o en tröja till dom  och det avr något  hon ksuell ha fott vilket fal. Glad var hon  o R med. Men jag då.

Jo det började  ju då me datt jag vart utelåst  till jobbet så jag komm itne i 13 minut ute o ass kallt var det. Men vad skuell jag gör mer en att gilla läget jag o den andr aosm jag jobbade med stod där till kvart i 6 då det kom en granne o öpnade porten till oss.. Tack så mycket för den stjälen som hjälpte oss för vet inte i fall jag hade klarat av o stå där  i en kvart till. Sedan flöt dagen  på som den skulle. MEN JAG VART BORTGLÖMD PÅ ALLA HJÄTANS DAG AV MIN EGEN SAMBO någgont  som jag är grymt besviken på..!!!!!!!!!!! ingen blomma eller fint kort elel paket fans det till mig o jag som ändå trort att jag sa till mig sjäv  köp inget för du lär nog bara bli besviken för det ha rjag ju blivit för o så vart det.  tänk så rätt jag kunnde få. Det är ju itne första gågne jag inte fott något paket när det gäller sådan saker. som morsdag bland annat, och  några till dagar.



söndag den 13/2

Publicerat: 2011-02-13 | 09:34:41 i Olivia

Ja vad ska man skriva  då var snart denna vecka slut den med tycker dom bår brymt fort nu när man jobbar o går i skolan. och nästa så jag tycker att dom går för fort för bi.

Denna veckan har ju inte varit rolgit med tänke på prinsessan våran. i går låg febern på 38,8 så den ha rju gått ner lite i alla fall inte mcyket man lite o det är väl ett framsteg det efter som honhaft 39,0 eller 39,4 ca så det är ju lite bättre. Men tar itne ut något i för väg inte för  det kan slå tillbaka. Har iten tagigt febern än men hoppas på att det ligger där eller lägra.

annars så jobbade jag i går kväll. och tiden gick inte så fort  tyckte jag men det kan ju ber o på att man var tröt, efter all ora o springande på nätterna som  hör till när man är förälder.
´
sak ta o förberde för att baka lite här hemma med tössen  våran med hon måste ju få lite syselsätning . i går så målade vi våra naglar vilket var en höjdare.


går med en oro.

Publicerat: 2011-02-12 | 12:39:57 i Olivia

Är oroligt hela tiden. Vi gick ner till vårdcentralen sedan ändå i torsdas och  läkaren tycker jag inte om  som vi fick träffa. Men tydligen bara ett virus sa hon. Men Olivia är itne brä än hon forstäter att liga krin 39 grader och det värkar itne ge med sig. när tempen går ner så känner man lite lättnad man det varar bara ett lite tag sedan går den upp igen. Vad sak man ta sig till. ÄR så oroligt och undrar vad det kan vara för något varför släpper itne febern för.  vill bara att hon sak bli frisk o kry igen .d et kan ju inte va den här 3 dagars febern man pratar om  för nu har hon ju haft feber sedan i måndags eftermidag/ kväll. och nu är vi inne på lördag. Funderar på i fall man sak ringa igen eller i fall jag sak lite på läkaren  som tita på henne i vänta till måndag om det är så att det inte har get med sig.  Urs vad jobbigt deta är. men blir inte något klokare alls på deta.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!