hejsan hoppsan

Publicerat: 2010-05-31 | 14:14:12 i Vardagen
ja nu är jag o oliva hos min familj här o vi sak snart ta o äta sedan bär det av att gör lite ärenden med min mamma timmy och pappa. efter det sak vi hämta hunden hos min bestemor o seadn bär det av hem.  i detta väder som är så är det skönt att ha varit ute o gått hitt o vet att vi kommer gå  får kolckartorpet o hem sedan.  men nu är maten klar här så vi sak äta.  oliva hoppas jag på att  hon somnar efter det för hon har itne sovit än i dag det händer  för mycket o är roligt att komma hitt o leka med andra leksaker:)  hoppas eran dag är rba med i att ni får njuta av vädret.

hundvakt

Publicerat: 2010-05-31 | 09:18:03 i Vardagen

I dag så  sak jag olivia vara hundvakt till min bestemors hund. hoppas det kommer gå bra. brukar itne va några problem man  jag tänkte att han skuell  få vara här med oss o att inte vi var hos bestemor. Så hoppas att ior kommer vara snäll mot vovven för han är ju inte så van vid hundar. men dom har träffats förut. men sådans som märks sedan när han kommer hitt om vi itne ångrar oss o är där.  annars så sak jag en sävng sedan till min mamma o ge henne henes morsdags present för vi  var så trötta i går så vi åkte inte ditt o när vi ändå skuell ditt i dag så tänkte vi att vi tar två flugor i en smäll. så hoppas hon kommer bli glad över sin present. robbans mamma fick sin i går o vart mycket glad. hon fick även en baden baden av sin yngsta son o den var riktigt fin nästan så  jag vart lite avis ksulel kunan tänka mig att ha en sådan på våran balkång  den så så skön ut. men jag testade den inte själv i går.  men nu så sak jag göra i ording oss här hemma så vi är redo för dagen o det finna vädret som är här utan för.


min dag som jag deldar med många andra

Publicerat: 2010-05-30 | 09:38:39 i Vardagen

Ja då är det mors dag i dag. Och man ska uppvakta alla mammor.  Hur upvaktar man dom då?
Jag tror det finns många olicka sätt att fira dom på, vissa ringer nog bara o andra kanske bara kommer på en fika andra kanske har köpt en blomma eller en present. Här hemma har jag vart och inhandlat två morsdags presenter till min o robbans mamma. Själv vet jag inte i fal Olivia har vart på stan o införskafat något till mig men det är väl något som märks senare under dagen.  Änså länge så är det bara jag och Olivia som är uppe med tuppen här hemma.  Vi turas ju om här hemma  med vem som har sovmorogen på helger o så och  det slog ju lite fel med mors dag men jag sa att jag kunde kliva upp i alla fall. Man är ju  rätt van att  gå upp tidigt alla dagar i veckan nu  mot var man  var för. Då ville man ligga o dra sig till kl 11- 12 om inte längre. Men  så  är det inte nu.
Men tillbaka till morsdag. Här hemma har vi inhandlat något litet som en tanke bara o en finn sak att göra. Till våra mödrar. Dom har ju faktist skapat oss och hjälpt oss i livat med goda råd stöd o upfostran som har gjort att vi är gust dom vi är gust nu och senare i livet.  Så har vi ju deras gener i korppen med. En mamma är ju alltid en mamma hur gammal man är blir så kommer man ju alltid va hennes lila dotter eller son.  Och dom har säkert mer en en gång under vårat liv gjort något gott åt oss i livet det tvivlar jag inte på. 

 Så jag ger en ross till alla er mödrar där ute för i dag är det våran dag.


Så nu tycker jag att vi alla streker på oss lite extra i rygen nu  när dte är våran dag. Och ser allt det bra vi har gjort o inte det dåliga.  Som man kan tänka på i bland att det skulle jag inte ha gjort så o så vidare. Men har gjort mer goda gärningar o saker men dom är mer svåra att komma i håg o ge sig själv beröm över.

Jag tänker i alla fall  gå med rak o strekt ryg i dag för, bara tankae på att jag var med o medverkat i att skapa våran underbara prinsessan så tycker jag  att jag har gjort en bra sak. *Allt annat man har lärt henne att göra.  att le o skrata o att njuta av livet i hopp.  ha en toppen dag det tänker jag att ha.


äntligen

Publicerat: 2010-05-29 | 21:54:33 i Vardagen
nu har prinsessan somnat. hoppas hon får en god nattsmön nu.

uttråkad.

Publicerat: 2010-05-29 | 21:41:47 i Vardagen

 ja  nu är  men uttråkad här hemma har itne fott våran prinssesa att somna än . hon styr o hon ställer. här hemma o på tven finns det inte mycket att se på. melodifestivalen var ju inte så roligt att se på o det fans ju inte mcyket anant på tv att se på. så det går här i bakgrunden.  medans olivas röst hörs i lägenheten.  men testar metoden till att ingrorera henne o brar gå in o läge ner henne i sängen .  för elelr senare så somnar hon nog.  med hon är ävl över tröt med tanke på att hon itne sovit så mycket under dagen som varit för man kan ju missa saker när man sover. själv känne rjag mig tröt o skuell nog kunna läge mig jag med o sova men så länge den lilla prinsessan är vaken så måste man ju själv med vara det.


trots vädret.

Publicerat: 2010-05-29 | 20:05:54 i Vardagen

 i dag avr vi ute på djurön för o hälsa på robbans morbror och hens fru som nyligen kommit hem fårn det varam thailand. Var väldigt trevligt o träffa dom o liva var lite blyg i början man det släpte efter ett kort tag.  vi  fikade o vi åt god mat . robbans morbrosr fru lagar så god mat  så det är inte klokt.  mm tror jags ak gå kurs med henen så jag får lära mig lite så  får jag mjuda på midag sedan till min goda vänner.  men nu så  håller jag på o få oliva till ro till att sova o sedan så  har jag lite ensam mys i dag i alal fall ett tag robban är ute en sävng med sina vänner.  men kommer nsart igen hem tiden brukar gå rätt fort. så nu är det sommarkryset som går på tv här hemma.   vet inte i fall dte blir någotn eurovison  för min del sverge är ju endå inte med. Så det känns som det kvitar. o med alal dessa delfinaler o grejer så trötnar men tycker jag.  hoppas ni med får en bra kväll.


vad sägs om vädret.

Publicerat: 2010-05-28 | 08:17:48 i Vardagen

här är det sol ute o himmelen är blå i dag med. fast dom har sakt att vädret inte skulle bli så där väldigt bra. Men för min del  ger dig mig bra ett leende på läparan o möjligheter till en massa utebuss med prinsessan.
I går var vi nog ute i 4 timmar allt som allt om inte mer.  Men vädret vart sämre framåt eftermidagen så det vart kyligt ute. inget vidare sommarvärme.  Men den komme rnog dne med så somåning om.  jag är bra glad åt att det är över 10 grader o solen lyser gust nu. självfallet vill man ha mer värme men det kommer nog med tiden.
har itne några planer över dagen mer en att en gammal klasskamrat skuell höra av sig o vi skulle eventuelt ses. Men inget är planerat mer en att vi ksuell höras av. Så lite lek med prinsessan hinns med inna för vännen mig har jobbat natt så  hon lär nog behöva lite sömn.   nog nu nu ska vi ut till värden o solen.


eftermidag redan

Publicerat: 2010-05-27 | 14:39:25 i Vardagen

 då är eftermidagen här redan o oliva har både sovit o ätit så nu sak vi snart ut en sväng till. hade jag tänkte mig jag trivs att va ute med oliva o det är ju bra för barna med. Annars så har jag skrivit inköpslistan till storhandligen medans oliva sov midag så nu är  den klar med. Så hoppas på att det blir av att åka o handla  i dag. I går var det så mycket annat som kom i mellen med aktiviteter. Så vi hoppade att åak o handla då men det är ju itne så att vi inte ha rnågot i våran kyll eller frys. vi har saker som vi kan äta o leva på men  dom behövs fyllas på lite grana. 
 så nu  kommer vi ut en sväng värden så förbered er för oss.  hahah
 


lunch villa

Publicerat: 2010-05-27 | 11:27:12 i Vardagen

 nu  villar olivia en sväng hon vaknad ju kl 6 imorse så hon var väldigt tröt så här blir det att se ett eller två avsnit va unga mödrar danmark tycker om deta program.


morogn

Publicerat: 2010-05-27 | 08:45:26 i Vardagen

  här utan för vårat fönster lyser solen. men jag har hört att det inte ksuell gör det hela dagen här. för molnen skuell väl komma vart eftersom. Men gust nu så är himmelen blå och solen lyser klart.  så här sak vi gå ut o leka en sväng hade jag nog tänkt mig. och prinsessan vårna Trivs ju ute så hon vill mer en gärna ut. hon  har gått sen hon gick upp o pratat om att gunga.  så det är vad som är planerat för oss här i dag.


kväll

Publicerat: 2010-05-26 | 20:22:26 i Vardagen

 nu är vi hemma igen och prinsessan är natad nu så  hon ligger o försöker somna in. och nu hoppas vi stor på att ha lite vyxen mys framför tven så småning om. skönt vi har typ gått om varnadra sen denna veckan starade så bara att komma saman lite o prata lite om dom dagarna som gått o dom som kommer.


in o ut.

Publicerat: 2010-05-26 | 15:39:51 i Vardagen

 japp i  går då sov vi hosos min bestemor  o det var trevligt vi pratade en massa o jag hjälpte henne lite i lägenheten hennes. och tiden gick fort så  vi han med en del man vart rätt tröt så det avrt tidigt i säng.
annars svart på stan med sandra en sväng  gåt o titat o pratat en massa. mycket trevligt då det var ett tag sedan vi sägs. hon jobbar så mycket o har ju mer vänner en mig att hinna med.  och sedan så har viv art ute på gården o lekt så nu vart det in  för ett blöjbyte o sedan ut igen . pasar på att dra i prinsessan våran lite melis med.  men nu är det ju så fint ute så man får passa på.


blöt

Publicerat: 2010-05-25 | 13:13:57 i Vardagen

 i dag ahr vi haft lekträff några föräldrar från öppnaförskolan och baysången vi var ute o leket i en park med barnen och sedan så gick vi ner till stan o tog en lunch fika trevligt trevligt.
 började össa ner med rengn på väg hem så jag o oliva vart blöta rakt igenom inte roligt. burr nu sak vi myssa ner oss o bli varma i soffan.


trivs

Publicerat: 2010-05-24 | 18:59:23 i Vardagen

 vi har vart ute väldigt mcyket nu i dag o det är inte bara i dag uttan vi är  mycket nu när det är sådant fint väder ute. Jag älskar verkligen att va ute nu när det luktar sommar ute trots att min nässa inte rikigt gör det.  och oliva trivs som fisken i vatnet med att va ute. men   för henne så spelar inte vädret någon roll.


jobbat

Publicerat: 2010-05-19 | 21:35:31 i Vardagen

 har jopbbat i dag o akn ju inte skriva så mycket mer en att dte  har varit på frestande på på humöret kropen o  på hur man mår. men sådant kan det va i bland kan inte gå in så mycket mer på ditaljer för då bryter jag mot sekretesen.  och det är ju något jag inte vill göra.

Annars n'r det gjäler saker på jobbar fronmten så  har jag sökt några jobb tror nästa jag har sökt 4 eller 5 jobb denna månad o det är jag väldigt stolt över.  För jag  är ju hemma med oliva till agusti o det  är ju könt med. för då har vi  en till sommar med varandra.  något jag trivs väldigt bra med om  jag  får medge.  men får jag något jobb så  är det klart att jag tar det ag takar ju inte nej. För  det känss ändå som att det kan bli rolgit att komamut o jobba som valigt igen .. annars så har jag väl funderingar på att plugga men är itne riktigt säker på det. Siyyer ju nu här hemma med två kurser som jag håller på med som jag har gjort vid sdan om när jag vart mammaledig så  sak bli klar med dom först.


olivia var inte med mig o jobbade utan hon var hos min Bestemor alltås hennes åldermor. Något jag är väldigt glad över att vi har henne som  ställer  upp så  på oss att hon kan ta oliva när det behövs så där några  eller någon timma  där i mellen jag börjar o robban slutar. hon är min stora guld stjärna.  Som finns där o lysser man jag vet ju även att jag är hennes så vi tar o ger till varandra.  jag äslar dig bestemor. med hela mitt hjärta.   det bultar hårt för dig.  och det vet du fast vi kan ha våra små gräll eller vad vi ska kalla det.  men dom är nog bara av ren kärlek


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!