Hemma.

Publicerat: 2011-03-31 | 22:01:22 i Vardagen

då ahr man hunnit med allt i dag  som skuell ha hunits med och lite där till. Dagen / NAtten va rju inte den bästa man så kan det ju va så en bra start på dagen fick man väl inte men det funkade i alla fall. tog mig till personalmötet på jobbet och var där sedan till skolan slängde i min lunch och sedan till lektion när vi slutade för dagen drog jag en vända på stan för att leta efter strumpor då jag tror det bor en råtta i min garderåb för helt plötsligt så är alla strumpor sönder.  så jag hitade två packet med strumpor 3 BH  på rea och jag var överlycklig att komm biligt undan. under hundralapen kosta dom styck. vilket är ovnligt med min storlek  kan ju få lägga utt krin 300.  sedan var det två tröjor på rea med och så har jag köpt en present till prinsen mig då vi snart firar 4 år i hopp o då tänkte jag överaska honom med en lite sak tiden gick undan i alla fall mellan skolna o jobb så snart befan jag mig även där. och nu  är jag hemma o sak gå till sängen för o ladda upp mig  för i morogn.

Degen börjar så så att jag går upp kl 6  gör mig klar för skolan och är det till kl 11.10 sedan bär det av hem där jag sak paka i hopp mig lite. vid 12.00 eller 12.30 kommer Ninna o hämtar upp mig och då ber det av mot tranås spa. vad det heter exakt har jag inte koll på måste jag med ge.  Men jag hoppas på en under bara dag och lördag där.  i morogn står det ansiktsbehandling på chemat och 3 rätters midag. och dagen där på är det en 80 min behandling  för hela kroppen med marsege och inpakning. o vad jag sak njuta o jag ser fram i mott det.

Prinsessan här hemma mår bättre och det har vart bra med henne under dagen och honm har inte kräkts mer och var pigg o ingen febber så vi vet inte vad det kan ha varit vi är glada att hon är på G tillbka o att hon slap det där med kräkset för gud så hämskt det var att se på o knna sig så hjälplös.  o se hur hon lider själv o inte riktigt förstår vad som händer.  ha en bra natt sömn


stakars liten

Publicerat: 2011-03-31 | 08:01:14 i Olivia

Ja i natt har jag fott sprungit upp o ner felar gånger. tillsust så ville  vår prinsessa upp o in till oss o jag kände det att kom du mamma behöver ändå sömnen. Hon låg väl i vårat rum ca en timma och sedan satta hpn sig upp hosta till och sedan komm det värdens kräksfontän.  Jag sitter helt chockad några sikunder. och sedan for jag upp ..  Slog till på Robban  tog Prinsessan  under armen o sprang in på toa där jag försökte få henne att träffa toan vilket inte var lätt vill jag med ge.  Robban  fick stå i sovrumet o byta sängläderna och jag inne på toa med tössen. o jag led med henne att se hene där.. med allt dess kräks och hur hon stod o darade o känna att jag kan inte gör något. Var jobbigt.  detta inträffade vi 5 i morse. så när vi var klara med allt. med att tagigt bort sängkläder bädat om byt kläder på olivia och så vidara då var kl halv 6 jag tyckte det var onödig att gö o läga mig så jag bäda ner min älsklingar o sa god natt.  så jag utt la mig på soffan bara för o villa men somnade o det var behövlig sömn känner jag. Jag rä fortfarande trött efter alt bestyr o spring i natt. men nu sak vi på Personalmöte på jobbet och sedan bär det va till skolan . jag hoppas även att jag håller mig fråsk för jag sak ju åka på spa i morogn. Något jag ser fram i mott. så jag hoppas någon har en hadn över mig som gör att jag håller mig frisk fårn detta i alla fall. Blir nu att svälja 3 vitpeperkorn för jag har gört att man ska det.  ha en bra dag.


Någon som har ett lass

Publicerat: 2011-03-29 | 06:51:57 i Vardagen

urs vaknar upp o känner mig tillbaka på ruta ett i dag  fan inget bra alltås. så det blir  ingen träning mer under denna veckan för min del känner jag.  sedan så behöver jag ett stort lass med motivation någon som ha rlite på hög hemma som känner att dom vill dela med sig?? i dag är det skolan ocg jobb som gäller så jag hoppas att jag orkar med allt. för som det är nu så känns det inte som så.  känner mig hängig, men vrämst tung i hvudet och iritation i halsen.  bara att bitta tag i äpplet och gå.  ha en bra dag.


Va busigt av mig

Publicerat: 2011-03-28 | 20:57:00 i Scrapbooking

När Robban gick hem i fårn så tog jag paus i pluggandet för att natta olivia. Hon hade tjatat hela dagen på att hon ville göra kort men sådant kännde sig inte robban hemma med . Så jag satte mig med henne så hon fick göra några till påsk kort inna hon nattades. Men dess väre så kunde ju inte jag slita mig sedan. Och hade ju skapat fram ideer som jag var tvungen att göra. Så nu ligger jag efter i planeringen och ingen motvition finss nu kvar till att plugga.  så det fick bli det som vart gjort för i dag så får vi ta upp det hela i morogn igen.
har är olivias finn påsk kort.


 vist är dom finna.  hon säger faktist vad hon vill ha. och pekar så  hjälps vi åt att målla va dom och kilipa gör jag själv. annars så limmar hon själv med limstiftet och sedan trycker ditt det hela.  är stålt över henne.

Så har vi min kort då. Vart ett påskkort och ett födelsedags kort.




Men i bladn har man väl rätt till att göra något roligt också och inte bara ta i det man måste gör hela tiden .


plugg

Publicerat: 2011-03-28 | 17:36:11 i Vardagen

Det ända man gör  är att plugga när man går i skolan så känns det i alla fall.. efter att ha sutit i 3 timmar i ett grupparbete. Så kommer man hem och fortsätter hemma med en anna uppgift som bara blir längre o längre. och då är jag inte klar på långa vägar. någon som vill bytta med mig. R sak i väg på vita hästans match nu vid halv kvart i 7 så det gäller för mig att jag kommit undan en bitt inna dess  för sedan så är det jag som får ta hand om nattning o kvälls mat. här hemma.
Skolböker liger över hela skrvibordet. och jag känner  att jag har värdens o ordning på alla sakerna.


så här

Publicerat: 2011-03-26 | 22:34:47 i Allmänt

 så här ser min naglar ut denna gågn efter jag harmålat dom ..

 dom blev alltås skrik rosa med gliter i ..  känner mig som en lite flicka eller barbi ungifär  tar nog ett tag inna jag vänjer mig .


hemma mys och lyx

Publicerat: 2011-03-26 | 20:22:24 i Vardagen

Efter myss med prinsessan och hon somnat in så vart det kvälls lyx för mamma. Nu ha rjag haft föterna i fott bad och har en ansikts mask på mig  som jag väntar på ska torka in så jag kan dra bort den o det  känns helt under brt att una sig detta. Samt när man är sjuk så får man lite värm av detta. blir nog att måla naglaran seda med så får se vad jag tänker gör med dom dena gång.  ett glass vit sår även på borde framför mig och så är jag sugen på något man vet inte vadmen det löser sig nog. snart är det dags för kväll mat med.  och nu om ett tag så släker jag helt ner här hemma o myser med levad ljus i lägenhete. för i dag sak man släka ner allt i en timma o det tänkte jag att jag skuell va med. på ha en myssig kväll!!
 släcker du lamporna i dag?


pyssel

Publicerat: 2011-03-25 | 19:07:51 i Scrapbooking

 mamma gjorde. medans olivia  fick göra. 


 vist vart dom finna ..  är så stolt över henne

måste ju ..

Publicerat: 2011-03-25 | 16:27:39 i Vardagen

måste ju medlen att R hade vart helt otrolig o hunit me en massa här hemma medns jag var i skolan . när jag kom hem så var det damsugat av torkat o damat här hemma.  Och det sker itne allt för ofta. Inte nog med det så stog ha o gjorde egen voffelsmet så jag fick mig två chokladvofflor  med sylt o grädde.  Det var guld värt när man känner sig så här som jag gör.  Olivia är med otrolig o komme ro klappar en på kinden o säger att hon älskar en och att det inte är någon fara det värmer inom mig . Älskar er min gulle troll.


tuvär inte än

Publicerat: 2011-03-25 | 16:22:34 i Vardagen

Ja man är inte frisk än och men har ändå tagigt sig till ksolna och i dag tog det mott en massa i kroppen men vad sak man göra när plikten kallar på en !!!! För min del var det bara att gå på Grund av vad vi skuell göra i skolan. I dag hade vi bädning av halvsidigt förlmad person, något man måste var delakti i  gör att få G annars måste man göra om det en anna gång efter skolan inget jag kännde för Samt så hade vi MÄSK som står för människan socialt och kulturelt för er som inte vet.  ett änne  man int kan va bort i för vi går så fort fram. Sedan fick vi även informatin och psykriatin i dag en va inriktnignaran i 3 termin o den tilltaland emig mer en vad jag trode. så nu är jag lite förvirad. utav det med och inte bara utav febber.   känner mig lika virig som en diment tant i dag. 
 ja nu ahr jag beklagat mig lite ..
Men det är ju juvligt vårit väder uta  nu  somman kan juta va o det ger en ju lite energi i alla fall.



Hällre vi än olivia

Publicerat: 2011-03-24 | 07:03:15 i Vardagen

Det är väre i dag med. nu är det hosta snor öron hals och febber inget roligt. Och nu sitter jag här för  att ta mig till skollan något jag skulle kunna strunta i men jag är tvungen att ta mig till skolan så får vi väl se hur länge jag kan klara mig att vara där.  i dag är det grupparbete som står först o sedan människan socialt o kulturelt inga lektioner man vill missa. för på en lektion missar man så grumt mycket.  så man ligger efter till 100 % var borta föra veckan från hennes lektion o hade ångest över det ..  så vill inte vet hur det kommer att kännas denna gång om jag går hem men får se hur det blir ger det ju ett försök i alla fall..
så här känner jag mig======>

och allt på en gång.  humm nu blir det en panodil, och bisolvon för hostan. och en kopp te sedan blir det bussen till ksolan för o se hur länge man orkar. att jobba är inget jag sak göra i dag onödigt att msitta ner dom jag jobbar gåt.


hemma igen.

Publicerat: 2011-03-23 | 12:02:14 i Vardagen

Då har man vart sinna timmar för i dag i skolan och på vägen hem så gick jag förbi te o kaffekompaniet för att köppa hem tille te för allt var slut här hemma vart ett friskus te= ett grönt te med ekalyptus i. och sedan ett Robost te= ett rött te med bannan,annanas, liem. lukta väldigt gott.. Men nu är det friskus som gäller.  Ska ta en kopp sedan blir det att villa för o orak med att ta tag i plugandet, och alla hemma bestyr.   


Fy fy F..

Publicerat: 2011-03-23 | 07:10:06 i Vardagen

Jag säger nog bara fy fy F.. kände va min hals i går att den var lite iriterad på kvällen när jag gick i väg till jobbet. men tänkte det är ingen fara  går nog över. men nej nej. vadknade för ett tag sen o halsen är vära. jag har rethista på det hela för att allsen är eller känns bara tor o en kliande känsla. men inte nog med det så gär det utt till ena örat med på vänster sidan för väl se hur denna dag slutar. Jag som skuell til Gymet i dag får nog ta o utesluta det. för jag vill ju inte att det ska bli väre en vad det är.
Till skolan måste jag vilket fall som hälst för vi startar med grupparbtet i skolan i går  men vi hadan inte gör något mer en att dela in  dom olicka rubrukerna vem så skuell leta efter fakta till vad. Så det blir hård körning i dag. trots deta.. :( fy fy vill inte.. hoppas det går över till i morogn .


måndag

Publicerat: 2011-03-21 | 21:41:46 i Vardagen

i dag har jag hinnit med en hel dell man skuell nog ha velet  gjort änu med saker man så  blev det inte. började skriva på ett arbeta som ska va inne på fredag o vart klar med det nyss så nu  är det renskrivet o klart:)  annar så ha rjag målat om min nagglar vart riktigt nöjd med dom man jag hittar inte min märken att sätta på naglarna blir riktigt ledsen  för jag skulle  vilja ha dom nu men finner inte dom någon stans :( 
 
Annars så ser jag på 1 unge i minuten  tycker det är bra. och så väntar jag på att R ska komma hem. då blir det kvällsmat o sängen . :(  så här ser naglaran  ut nu i alla fall.




vad tycker ni?
bilderna är inte dom besta men var svårt att få några bra.


Gör mamma sig finn så ska prinsessan det med:)

Publicerat: 2011-03-19 | 18:01:55 i Vardagen

Gör mamma sig finn så ska prinsessan med var det. det är det inte fårgan om.  håller på o gör mig klar för tjeje kvällen .  nu har jag duschat och målat naglarna.

och lika dana sak vi ju va med. :) *ler*


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!