inskolingen är över.

Publicerat: 2010-08-30 | 09:14:14 i Vardagen

 skrev inget under för veckan  om Olivias inskolning men som sakt jag var sjuk o så   tog jag hand om allt här hemam med.  fast man hade hjälp hemma va R så  var man helt slut i alla fall..   man gick  upp tidigt för att  få i väg olivia till dagis o sedna gick man hem  o så  gick man o hämta henne. alalt har i alla fall gått bra för henne vi har itne stöt på några problem än så länge o hoppas  väl på att dte  håller sig så här.

 i tisdags var det första gången hon skuell sova på dagis o då gick det väl så där hon sov i en helv timme o inte mer en så. men kan tänka mig ny miljö o sova med en massa andra folk är ju inget men är ävn vid så där häller. Men dagen efter  gick det  bra o hon sov som hon skulle. allt gic så bra så hon fick var ledig på fredagen i fårn dagis så då hade vi lite mys tid.  i hopp o  då  måder jag även bätre. nu är jag nästa frisk bara hosta o näsen som riner lite gran.

i dag är  prinsessan hemma med för hon går tisdag onsdag torsdag på dagis. så  i dag ahr vi vart ute med bestemors hund på morågnon ätit frukost och bussat lite gran med.  nu  håller jag på o förberede för att vi sak måla lite med fingerärg tänkt  jag i alla fall. vädrät är ju så där ute.  men snart sak vi ge oss ut igen  för att vovven måste ju får gå ut o gå på toa med. Men det gör inget för Olivia för hon älskar att gör det . roligt att  hålla i hunden o kunna säga stan sitt o så vidare. :) ne nu  sak vi fårsätta hör o se i fall jag blir något pigare.

 sov inget vidare i natt  så jag är tröt o skulle  villja sova men får  se i fall jag tar mig o  vilar midag med prinsessan  sedan.  ha dte bra


sjuk

Publicerat: 2010-08-24 | 21:30:02 i Vardagen
här hemam ligga rjag sjuk så jag ahr inte s å mycket kraft o det går åt till annat att se till att oliva komma till dagis till sin inskolning o att  allt anant sojm behövs göras görs. så  det kommer updareringar sedan .

barnfri kväll

Publicerat: 2010-08-21 | 17:49:48 i Vardagen

Ja då har vi nyligen vart o Lämnat oliva till min Bestemor som sak vara Barnvakt i kväll. för i kväll hade vi tänkt att ha lite vuxen tid till varandra det är ju agustifesten något man man int ekna  gå missta om att det är  för det  går inte åkla som man sak igenom stan o i dag så sak vi ut till lite olicka öltält är det tänkt o bara ha det trevligt. det var länge sedan nu tycker jag  vi hade det men när man tänker efter så var det itne allt för länge sen sist var när sandra fyllde år o vi var på party där. Men det är i alla fall nmågot som itne sker allt för ofta.. O i alal fall inte att vi är tillsmans o går ut.  hoppas i alal fall på en toppen kväll. med mycket glada miner  skrat o glädje tårar lite kanske -. fast man inte är  på huget riktigt men man blir nog det. Bi ha rju blivit sjuka här hemma oliva vart först snorig o inget mer sedan kom robban o vart dö förkyld ni vetju hur karar är.  och nu så har han smitat mig med en iriterande hela anantrs så är det bar alite snor som kommer men. det hinndrar en inte riktigt att  gå ut en kväll som denna. det jag har siktat in mig på i kväll är fyrverkerierna som jag inte sätt än enda kväll coh så roksann som spelar kl 11.  och sedan ha det trevligt o träffa folk.
ha en bra  kväll nu  sak jag hoppa in i duschen o gör amig klar inna allt folk kommer hitt.
 


GRATTIS

Publicerat: 2010-08-20 | 16:30:59 i Vardagen

I dag är det Saras dag Rs kusin är det. Hon fyller år i dag o vi ska snart i väg o fira hennes dag i dag. var nere en snab sväng förut i dag o handlade present till henne.  har varit så mycket annat att tänka på så  har inte haft tid elelr ork att at det inna men i bland så får man va ute i sista minuten.

Ett Stort Grattis till dig SARA på din födelsedag. Hoppas du får en topen dag  med många presenter ses om ett tag:)


Inskolning dag 4

Publicerat: 2010-08-19 | 16:53:41 i Olivia

tanken från början var ju att jag skulle skriv var dag om inskolningen men så vart det ju inte rikigt men jag tänkte jag ger det ett försöka.  har inte mycket tid att skriva på nu häller men  får ta lite avbrot o skriva. för jag laggar matt med.

Ja vi  gick upp o kom i väg till dagis/ förskolan i dag o Olivia  hon vet vart hon ska o det måste ju vara ett bra teckan i alla fall. Hon vinkar till fröknarna i fönstret när hon väntar på att jag ska öppa  förtsa grinden så vi kommer in på gården. där stanar hon upp o pekar o förklarar vad allt är.  och sedan går vi vidare igeonom andra grinden. Där kan man fråga henne vart går du då o hon pekar på dören.  hon vet vart man går in och att man hällsar på alla när man kommer.  I dag när vi kom in så  släpta hon mig direkt och sprang i väg till Maritha som är hennes inskolnings föken o satte sig o började leka o pysla med en massa.  jag sata mig ner där med o  titade på vad hon gjorde i dag började hon leka med lite andra leksaker mot dom hon har lekt med dom senaste tre dagaran där.  Jag skulle gå i fårn i dag i 1 timma  men som vart 2 o en halv timme. vilket  det då började klia i fingraran o man vart nervös i magen satt o titade på kolckan o hoppades på att  mötet jag fick gå på snart var slut  för nu hade jag vart  borta mer en vad jag skulle. Maritha hade även sakt att drog det över lite över  11 så gjorde det inget utan att hon hämtade mig om det var något o det  förstod man ju att dom gör. Det kom några fröknar o knakade på då o då men ingen var det som ville mig något allt gick bra o det tog sådan tid på mötet att  hon fick äta mat med dom andra barnen o det skulle hon igentligen ha gjort i morogn  Då skulle jag vart i väg en längre tid i fårn henne. så på något sätt så käns det som att allt går för bra när  ska det där andra komma igentligen.  som alla andra pratar om . men  vi får se kanske kommer nästa veckan  när det blir mer o längra tider  för i början är det ju en mjukstart så att hon får lära känna personalen och sina kamrater hon kommer att  få.  och även så vi föräldrar ska lära känna perosonalen o det tycker jag att jag börjar gör  i alla fall.  det finsn ju några som man inte har så bra kontakt med med det beror nog på att dom har vart ute med dom andra barnen när vi har haft inskolning där inne. 

jag 'är mer en nöjd med dagiset vi har fott o vi ville även ha det i första hand. I alla fal i fall du frågar mig. R skulle nog säga att dte hade vart skönt med ett av dom som var lite närmre men att detta dagis är bätrre i alla fall med maten o hur gården är o  på det sätt dom jobbar.  och det beror nog på allt som jag ahr sutit o förklarat för honom. Här på dagiset jobbar dom mycket om drömen med det goda som jag tycker är ett stort + i kanten o det går att gå in o läsa om det påkomunens hemsida.  just nu har jag inte tid eller orka att gå in på det. Men så bra beröm so dett här dagiset o kätseter har fått jag kan förstå nu när jag var på det här mötet med dom andra föräldraran efter att ha sätt korta filmsnutar o lysnat på chefen som finns där o med det jag  sjävl har sättmed min egna ögen. Och att dom har egen kokerska så att dom lsipper få den där körda matten till sig är ju helt underbart alltså  då vet man att dom får bra o nytig mat. I bland så får dom till o med nybakat bröd. Det är inte alla dagisar som får det. Ne nu ska jag avrunde här. allt gå bra i alla fall trots att vi som föräldrar har våra klumpar i magen är oroliga o nervösa.  men barnen har det bra roligt o skiner som solen.
 


Inskolning dag 3

Publicerat: 2010-08-18 | 21:57:05 i Olivia

 det har inte hunits med att skrivaså mycket här  dom senaste dagaran men dethar var fult upp här hemma med att styra med förberedelser till inskolningen o  så har vi startat den o så har dte vart mycket hemma ....

Dag 1 på inskolningen gick bra vi var där en timma o oliva fick lära känna stälet lite. lära känna den förskolelerare som ska ha henne som sitt baran/ som mentor.  och några nadra bara som håller p¨å att in ksola sig med. det fick mycket bra. Dag två var samma sakt en timma var vi där o hon kännde igen sig o pekade på som sakerna hon ville att  vi skulle ta ner o så vidare  tog även den ena förskolelärare i handen o gick in i bygrumet  där dom även har en pöl som  det heter som bvarna kan hoppa i.  o der var hon i 20 min utan att fårga efter mig eller roppa efter mig så jag ksuell va i samma rum .  i dag  så var det dag 3 då var vi där 1 och en halv timme. var av 30 min ute på gården utan mamma bara med personal och dagiskamrater.  och det gick mycket bra fårgade inte efter mig en enda gågn o hobn lekte på bra åkte rusekanan, grävde i sandlådan o så gick hon o plockade rödavinbär på bussen dom hade dte var toppen gott tyckte Olivia. hon har funit sig några kompisar som hon tycker om men hon är väldigt försiktig utav sig o ser  vad dom andra styr med men sedan kommer hon igång o då tar hn  för sig.  i dag avr hon även  med på fruktsunden då  dom även sjunger några sånger o det va rju riktigt roligt.  i mordeon så sak vi vara där i 2 timmar o då sak jag vara borta i 1 timma så hoppas på att dte kommer gå bra tror det komer gå toppen bra men sådan som man får se. tror det är bra att skola in dom lite senare för Olivia kan ju  väldigt mcyket redan o så kan hon ju komunisera med sin ord o säga vad hon vill o inte vill.  och så är hon lite van vid att vara o leka på öppnaförskolan oså vidare. men vi får se hur snapt det gå  nu fram över. har även inksolningen nästa veckan med. :) 

Men måste ju med ge att dte käns väldigt läskigt att lämna över ansvar o förtoend till någon helt annan som är igentligen helt orsänd som har det som sitt yrke. känns ju sådär man man lär ju känna personalen väldigt bra nu när man är med på inskolningen o perosnalen här är toppen rba tycker jag väldigt öpna o pratar o förklara o jobbar på ett bra sätt i  fårn min synvinkel i alla fall ..  men nu ska  ska jag   gå o ta natten här så man är pigg i morogn .  vart tidig kväll  går med o jag känner att jag behöver det nu med. 'r slut i kropen men i dag går jag i alla fall i säng en timma senare en i går.  ett helt under är det annars är jag inte i säng fören 11 halv 12. 

god natt i alla fall sov så gott.
 


en vam solig dag

Publicerat: 2010-08-14 | 17:59:19 i Vardagen

i dag så var vi vart påe n cykelrunda . jag oliva robbans mamma och robbans kusin sara. Mycket trevligt man jobigt var det många bakar här o där var det vi åkte till bråtom som liger vid götakanls sluss en av alal dom  var det i alla fall. något som jag kan rekomenera att åka till med bil elelr cyckla.  nu r jag helt slut o vi håller på med mat sak även slänga i hop en kladkaka nu tänkte jag ..  sedan blir det en dusch för min del . ha en bra fortsat kväll.


söndag o gråt

Publicerat: 2010-08-08 | 10:26:55 i Vardagen

Ja då har vi redan kommit till söndag coh veckan är nsart lsut. här hemma så på börjas det semester i morogn. och vi hoppas på att vädret sak ändra sig så vi får det soligt o varmt.  Men som det har sätt ut på väderkartorna så kommer vi inte ha tur med vädret det sak va grått molnigt o inte mcyket sol. Tråkigt det där skulle i alla fall va kul med finnt väder. någon stans ska vi ta oss i alla fall men vart har vi inte bestemt oss för ännu men det skulle vi ta denna dag till sa vi i alla fall. så några sista minuten tips på vart nu skuell ta er på eran sista semester vekcna några sommarpälor ni har eller liknande tar vi gärna i mot.

tiden bara går så fort o allt bara rusarförbi utanför fönstret o runt om en tycker jag, i bland är det så man önskade att man kunde spolatillbka tiden o dra ner hastigheten lite i alla fall.
Nu hör jag att det är saltkråkan här på tv så sak väl ta mig o dra mig ditt o se vilket avsnit det är oliva brukar tyka det är rätt roligt med saltkråkan hon brukar skrat åt  dom i bland.

Brölopsfesten i g¨år var mcyket trevlig o dom vart glada över presenten dom fick så då vart jag lättad i alla fall. nu sak jag ta o göra lite fatigaridare emd tror jag o gå in med det till sambon här hemma som har fått sovmorogn i dag. lite frukost myss i sänga med familjen i deta väder kan det bli bättre. :)


vill rätta till

Publicerat: 2010-08-07 | 12:17:43 i Vardagen

Förskolan jag skrev om sist hette villa eken så är det sakt så i alla fall.. men det var väldigt otäkt tycker jag .

I dag så är det brolopsfest som står på schemat som vi sak på men stämningen här hemam är inte dne besta  alla verkar ha vaknat på fel sidan här hemma så kan jag hoppa  på att det försviner vart efter som i alla fall..  så det rä väl det som händer här med annars så har vi ätit frukost o sedna så har jag städat här hemam jag håller på är itne riktigt klar ännu jag har att skuragolvenkvar men  man får ta lite i taget.  får se i fall det blir at gör det när olivia sovar.


vädrat gör ju en inte klokare

Publicerat: 2010-08-03 | 20:06:35 i Vardagen

 ja då  är tröt så blir ett kort inlägg i dag ..

har inte hänt  så mycket utav det ovnaliga här hema vart o storhandlat i dag o det gick bra var itne alls mycket folk så det kändes bra  mott vad det brukar va när man åker när man fått sin lön in på kontot.

mycket av tankarna som rörs isg nu i huvudet är att jag  gör i räknar ner dagaran till olivas inskolning o det gäör jag med blandade känslor inom mig .  men jag hopaps det komemr att går bra o att dte kommer o funka bra. men rädslan finns ju där . o efter det men fick läsa i går dagens tidiningar i NT  gjorde ju itne skan bättre om man sägar så för er som missa det så handlade det om en pojke på 1,5  år som   på dagis var ner knufad av en störe killa som satte sig på honom o började klösa honom i ögonen. så föräldraran fick åka upp till akuten med honom det var ingen störe fara va läkaren kunde se men dom ksuell till ögonläkaren o kolla upp ögonen med.  men man känner sig ju inte tryg deta höände på en förskol i haga som heter ekhöjden .  allt står på nt orkar itne leta upp artiken o sätta länk nu är för trött för det.  Ne  ätter nog punt  här o nu . i alla fall för i kväll.  he en bra kväll alla o sov gott.


en stor suk

Publicerat: 2010-08-02 | 18:03:32 i Vardagen

Och enu än......  inget vidare bra väder i dag har det vart så man känner sig trött o ner  för det o sedan så är det väl lite mer skar som hänger i sig lite här o var.  vet inte riktigt allt det kan va.
känner mig så ensma på något konstigt sätt har min älskade dotter som  alltid finsn där o min sambo som jag tycker väligt mycket om o vil lvara med.  vi har haft en braa sommar  med varandra o så . o snart ska han äntligen ha semseter i en hel vecka det ser jag verkligen fram i mott o det skänns toppen men samtidigt så är  jag väligt ner i mig sjäkv.

känner mig så ensma övergiven och bortkomen på något sätt..
har ni  glömmt bort mig där ute.  finns jag inte till hans som jag brukar elelr vad är det.?? humm  något jag mpste tänka på enu en suk nu sk jag at o myssa med resen av failjen framför tv.
 
 
känner mig som om jag har en tung stor säkk som jag går o bär runt på.  och att jag bara blir trötare o trötar men allt kanse hänger i hopp med det tråkiga vädret som var nu i några dagar  nu får gärna sollen komm fram  så det blri varm igen  i alla fall till vårna familje semster.


 vi har ju även vart io titat på  hus om det är någon som har missat det så  vi har ju liote där med o fundera på .  kenkse är det som  gör att man känner sig tröt med.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!