Nej nej nej vill inte hör på mig. Nej !!!

Publicerat: 2012-04-30 | 23:26:25 i Vardagen
Ligger här nu i sängen sen en.bra tid tillbaka för att försöka sova.för att bara pigg i.morgon till.förste Maj. Men mitt huvud.värker och hela.kroppen på mig jag bara inte.kan komma till ro med det. Inte nog med det så verkar det som om Amelia är på väg tillbaka till att bli sjuk jag bara hoppas jag har fel men som jag ser och hör så ser det inte bättre ut. Vill att vi ska va friska nu så vi.kan göra allt vi vill göra. Olivia kände sig inte bra i lördags och hon hade lite feber. Men den var borta dagen där på.men hostan hade hon kvAr och hon har på.pekat flera gånger att jag är sjuk mamma eller ne jag är inte sjuk men mär inte bra. Jag tycker nu att det får va ett slut på det här nu.......... Så snälla låt det inte va något alls låt det bara dra förbi dena gång. Ne måste försöka sova nu då våra barn går upp runt kl 6 på morgonen eller runt halv6 ingen sov morgon.. Hoppas på.fint väder i morgon och en massa finna bilar och mc att. Ser på i morgon... God natt

Valborg firas hemma

Publicerat: 2012-04-30 | 21:23:39 i Föräldrarskap
Här har vi inte gjort det till någon stor grej att fria valbort  sedan vi fick barn. Men när man nu titar runt på allas bloggar och på fb så ser jag att nästan alla är i väg kring brasan med barnen.
Det gör att jag ställer mig fårgan? Är det jag som är uda och tycker att det inte är något för barnen och att dom inte får utt något av det när dom är så små och att det oftast är en massa fylla.
Eller är det bara jag som har fel ska man ge sig ut med sinna barn bara för att alla andra gör eller för att man ska det.
Varför gå ni i väg med erna barn och vad tycker ni dom får ut av det???
Här är ändå inte  barnen riktigt bra än och Olivia komm och sa redan vid halv 7 att hon var tröt och ville gör sig klar för kvällen Så då  gjorde vi det. Så nu sover båda barnene och Robban är i väg  hos sin bror  där lite folk har samlats. Så jag sitter här o mysser med mig själv. man har början till migrän tror jag kännts som så hela dagen tråkigt  så jag känner att huvudet inte riktigt orkar med det  här med att sitta o skriva eller se på tv man jag är inte tröt så jag kan sova än..
Nys fick jag se fyverkerierna som dom avfyrade här utan för oss eller vid kyrkan  det är ju våran grana typ.. Trevlig valborg på er ochI morogn ser vi fram i mot en fira 1 maj med att se på första majtåget med bilar och motercyklar och Olivia ska  får åka karuseler som hon  har längtat efter så mycket.. Ska bli roligt o se i fall  hon vågar och vad hon tycker koparna i bamses värd är det hon har åkt när jag tänker efter.  Ha en bra kväll och god natt.

Trevligt valborg på er alla önskar jag och mina tjejer från våran balkong

Publicerat: 2012-04-30 | 19:08:19 i Vardagen

Dags att inta sängen nu hade jag tänkt mig. för nu är jag klar med alla bestyr som tvätt och lite pyssel.

Publicerat: 2012-04-28 | 22:30:41 i Vardagen

Hittade lite finna saker vår saker till våra garderober. ,;-)

Publicerat: 2012-04-28 | 14:49:00 i Vardagen

Så underbart med dena sol. jag bsra njuter av min och Amelias promenad ner till stan för lite vår shopping och fika med umferbara Leah.

Publicerat: 2012-04-28 | 11:27:45 i Vardagen

Lite nytt skadar inte.

Publicerat: 2012-04-28 | 07:25:01 i Mig själv
I tisdag kom det 2  paket till mig på posten som  bestod va min bikinis och sedan ett med kläder som kläningen jag hade tänkt ha till dopet och en sommar kläning samt en stickad tröja  nu till  våran och till sommarkvällaran.
vart mcyket nöjde med kläderna var lite nervös då jag alldrig bestält kläder för ut fårn nätet eller  via katalog. För jag har det så svårt med storleker då jag är stor upptill  och lite ner till..  i stan måste jag testa allt som har till överkroppen att göra inna jag inhandlar det.  det som var är att lång kläningen  är för lång men det vista jag redan innan så den ska  jag får hjälp att sy upp. och att den andra kläningen såg väldigt stor ut men på var den inte så stor. Men hade kunnat komma i en mindre storlek men  det vet man ju till nästa gång..
Här är min skönheter.
Bikini, B-kupa Balkonettbikini, D-kupa
denna var med vanliga och halternek band Denna var svart och inte lilla.
bikinisarna är bestälda fårn Bonprix.se
Eliza Long Flower Dress
Kläningen till dopet.
Emma Flower Dress
Price Pip Cardigan
Dom här kläderna kommer i fårn Rutstor.se har sett en massa snyggt där inne  som jag skulle vilja ha men allt kan man inte få..

Kom igen nu tjejer. Är ni inte sugna jag vart det ska vi.inte försöka få ihop ett gäng!

Publicerat: 2012-04-26 | 21:22:41 i Mig själv

Den står o knakar på dörn

Publicerat: 2012-04-26 | 18:59:26 i Vardagen
Då börjar vi närma oss slutet av dena vecka i alla fall står ju nästan helgen och knakar på dören.
I dag var en händelserik dag den började med en tidigmorogn med dess bestyr  läman olivia på förskolan och där i fårn tog  jag och amelia oss till babysången i klockargården där vi  möte upp Erika med sin  dotter bianca .. mycket trtevligt hade vi det med många skrat och små pratstunder. där i fårn så tog jag med hem för att hämta upp lite saker till förskolan för att hänta  stora tjejen för att fortsätta till fots till min mamma och boro för melis och lite små prat och lämnade av en del gardiner jag ville bli av med.  Ja sedan var det ju öppningserbjudanden på panduro i dag för att dom flyttat upp en vånging. så då var vi ju tvungna att gå ditt o titta.  det ända vi fyndade var pälor till olivia resten som inhandlades var till ordinare pris men det var sådan  som jag  var tvungen att ha. Som  bokstäver så jag kan skriva Amelia på deras dör till deras sovrum.  så notan vart inte bilig i slutändan kan jag ju medela. men allt mitt gående i dag och att nästan mer en hälfen av streckan var i pw stillen så är jag tröt o slitten det känns i vaderna kan jag med ge. vi Stanade til i skogen  både till och från hageby för att plocka finna blommor så nu står det en stor finn buket med  vitsipor på vårat bord.
Nu är det lite myss fram tv som väntar ha det gott.

Vågar Man hoppas.

Publicerat: 2012-04-24 | 13:30:06 i Amelia.
Nu har vårat minsta hjärta vart feber fri i 2 hela dagarmen hostan sitter i fortfarande och den har lättat lite med men är fortfarande besvälig- den stör båda min och Amelias natt sömn. Men sakta men säker tså märkar man av att våran underbar töss är på väg tillbaka till sitt rätta jag igen. I dag har man varit pigg och mycket vaken under den stunden vi varit hemma själv när storasyster är på förskolan och busar av sig.
Men jag vill inte hoppas för tidigt änu att det är över för oss för det kan ju lika gärna vände igen det vet man inte man jag hoppas då att vi slipper vara med om denna jobbiga period igen för gud vad jag har mått dåligt över att se henne lida så här  inte bara jag utan alla i familjen har tyckt det.
Se upp nu kommer jag ..
Så hur är våran Amelia som en 4 månaders babis?

jo hon är snäll mycket om tycikt av all och  bär på en massa kärlek.
Fotast glad och älskar att ta ögon kontakt med andra männiksor som vill ha den kontakten med hennne.
Får många att le stort när dom ser på mig. Jag  rullar runt massor och kan även åla  mig fram till saker...

Allt som är lågt ner och på golvet lige risigt till när jag tar mig framåt.  det gäller att mamma och pappa är med i svängarna så dom ser vart jag ta vägene och vad jag sysla med.
Jag sak även snura runt på skötbordet vilket är mycket roligt så mamma är så nervös och rädd  viket jag utnytjar mycket väl..
äslar att leka  titut vid skötbordet sammt att busa med olika saker som kan ligga på mitt skötbord.
Jag tyckte om att få min smakportiskoner inna jag vart sjuk och allt gick ner i min magge. Grött var något jag fick sama 2 dagar inna jag vart riktigt sjuk och det  var mcyket gott allt gick ner  men Oroliga pappa ville inte ge mig hela portiskonen för han var rädd att jag skulle få ont i magen... annars så hade  jag mer en gärna ätit upp hela potkonen med gröt som var 2 mas vatten och 1 1/2 msk grötpulver.
Dess väre går det inte licka bra nu efter men var sjuk  för när man var sjuk ville man inte ha någon mat alls så jag la ner allt med smakisar för en vecka så nu ska  det tillbka igen och vi hoppas att det fortsätter att smaka bra.
är väldigt med och intreserad av vad andra stoppar i munen och sitter och smaskar bredvid om man sjävl inte får någpot.
att  ta saker är inga problem och allt sak in i munnen för det kan ju smaka gott eller vara bra att bitta på  då det kliar väldigt mcyket i munen på mig med.

Jag älskar att mysa med min kisse Ior och att snuta på örat eller att pussa på honnom är mycket mysigt att sitta ligga eller stå att tita på honom är också väldigt intressant



Vad hittar vi på här hemma och inomhus?

Publicerat: 2012-04-23 | 11:10:23 i Våra barn
ja då är det en häligt måndag utanför våra fönster där solen lyser och det är en blå himmel med några  vita flufiga moln på. Och gär sitter vi familjen johanson Eriksson inomhus då amelia är sjuk. Febern är ner och  hon hade ingen i morse men hosten är fortfarande jobbig. Nu ligger hon på golvet och sover en svän men lär nog snart vakna. Oliviaq sitter här vi köksbordet med mig och pyslar lite med det värse.  hon håller på att göra presenter till sin favorit farfar som fyller år i dag så ett stort grattis till Farfar Olle i dag.
Men det går fort undan man att göra presenter så vet inte vad vi ska hitta på sedan. Det är frågan för min ideer börjar ta slut nu då allt blir klart så fort med min Turbo Olivia.
Funderar på att baka med henne men vi har inte så mycket hemma då det är slutet av månade då börjar små saker ta slut och ska fyllas på. Så då måste vi ge oss ut till aferen ja vi får se hur vi göra.
Nu pyslar vi vidare med presneter till farfar.
Hoppas ni är friska o krya och får va ute och njuta av vädret då får ni njuta för oss med.
Så hura hur för farfar i dag...

Försvin nu.

Publicerat: 2012-04-22 | 13:13:49 i Amelia.
tänk om hon bara kunde få blir frisk mitt lila hjärta här hemma. vill bara att hon sak bli isg själv igen den glada men bestämdea tjejen och som skratar mcyket och sover bra. Men det verkar inte som att det  vil släppa .. medicinen får hon som hon sak och feber har hon med. Eller feber och feber dom räknar det inte direkt som feber som man behöver ge alvedå till men hon ligger på 38, 3 eller 28,6 och det har hon sjort nu i två dagar. Dom andra dagarn inna lågg hon på 37,9 eller 38,2 så den har gått upp lite. hon är väldigt varm och  får bara ha blöja på sig. hon är inte sitt glada ja utan mycket hjälplösa gnäll. som är svåra att tolka man vet inte riktigt vad hon vill.  Och självklart så är det inga bra nätter häller. sovart att sommna till på kvällen och så kommer nattan med jobbig hosta och vakna studder. när hon har som värsta hosta och den går över så är hon vaken i ca 1 timma.  vilket  gör anna anna rätt lam i korppen...  Olivia har fott tilbringat helgen hos sin Farmor och farfar vilket vi är taksma för  så att vi har kunnat turas om merhär hemma så man har fott sömn i kroppen. men det tär även på en att höra det eviga gnällandet. och man skulle bara vilja gå där i fårn. miss tolka inte nu jag älskar henne och vill inte mer en attt ha henna  här ho oss våra Amelia men det tar på kraffterna att bara gå och vaga ha en när och höra gnäll i öronen. Det är så man vill  bete sig lika dant själv för att dom skulel  första vilket dom ändå inte gör och man skulle bara göra saken väre.
Men vi förösker se ljust på det hela och hoppas på att  hon blir firks o kry snart och kommer tillbka till sitt underbar jag. jobbigt att se dom små så här sjuka. tror det är det värsta vi vart med om när det gäler sjukdomar med våra små barn. Men känner sog så hjälplös  att vi inte kan gör mer en vad vi göra.
Blir att kontakt vårdcentralen i gen och se vad dom säger denna gågn ..
Kan ju inte vara bra för dom så att ha sådan här feber i en vecka.

Snart är min buzz period slut.

Publicerat: 2012-04-20 | 20:04:39 i Vardagen
Ja inte lång tid kvar nu på min buzz period för Liptons pyramid tea som vart mysigt att testa hela familjen och suttit och myst med en varm kopp tea i soffan innan sängen har väntat på oss och nu när det varit sådant regnrusk så har ju tea varit extra gott att ta sig en kopp. Till er som jag buzzat för och som har fot smakprover av mig vill jag på mina att använda era Buzztrack kort och svara på frågorna där det tar inte mer 1 minut av erna tid vid datorn. Alla i våran Familj kan starkt rekommendera Liptons pyramid påsar mycket bra och god smak.
dena vart min personliga favorit.
nu är jag på väg ner i soffan med en kopp varm tea och hoppas på lite värma i kroppen och sedan en god sömn.

Vi testar bilen

Publicerat: 2012-04-20 | 14:10:01 i Vardagen
Våran sjuklig sover inget bra så nu testare vi bilen och ser i fall den ger resultat att hon får lite längre sömn än 15 min. Bilen åker utåt mot svärföräldrarna. Som är snälla och ställer upp som barnvakt åt oss så vi bara har sjukligen att egna våran tid till. Så hoppas vi självklart på sömn för oss vuxna med. Handla ska vi.med göra men det får Robban styra med och jag och Amelia stanar i bilen och vilar.

Det gör bara då ont i ,<3

Publicerat: 2012-04-20 | 12:59:43 i Amelia.
Mitt <3 bara värker när jag ser vad du lider och hur jobbigt du har det. Så jobbigt mär du ät då liten och så sjuk känner mig så hjälplös. Och känner en som en dålig mamma när man.inte kan göra mer än vad mam redan gör och det inte finns mer att göra en att hoppas att du snart blir frisk. Att gå och vaga dig och höra dins hjälp lösa rop samt skrik och inte veta vad du vill det gör så ont i en. Skulle kunna va vaken en veka i sträck bara du blir frisk. Riktigt ont gör det i ens mammas hjärta att se sina barn sjuka. Så jobbigt när dom är så små mammas underbara prinsessa jag älskar dig upp timme stjärnorna och tillbaka igen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!