Snart är det badsäsong vare sig men vill eller inte

Sommeren närmar sig och alla hoppas väl på en bra sommar med mycket sol värma och köna dop sommar solen vet vaten lekar och sköna sommarkvällar med en grill som står och glöder med gobittar på.
Ja nästan allt stämmer då på mig men det här med bada ja det är ett stort problem för mig. Då jag har sås vårt att finna mig en bikini att ha. Var på stan och glode runt och det finns inte så mycket valmöjligheter för en med min storlek om man säger så Känns som att om man kommer upp till en viss storlek så blir man tant för det är bara tantiga mönster på dom eller så är dom svarta. Jag vill med kunna ha färglade med mönster eller enfärgade.
Va på stan och testade lite vilket  gjorde mig så grymt besviken att jag gick hem tomhänt och med presenter till barnen i stället. Och med ett dåligt självförtroende över min kroppsform.  Dom var helt änkelt för små i kuporna  och gå upp en storlek till kunde man inte då det var det största dom hade. och på andra sället var det ingen som fall mig i smaken eller i priset.
Har i alla fall en sådan underbar vänn som förljde me doch som förstod mig och såg på mig hur besvälad jag blev. som hjälpte mig hitta en sida med  bikinis in min storlek och normala storleker vart överlyclig och nu är 2 stycken  bestälda hoppas bara att jag kan ha dom när dom kommer.  Så jag med kan känna mig finn under badsäsången trots att man inte har dne ultimata kropen efter man fott barn men det gör mig inget för jag är stolt över mina två barn och skulle kunna göra om det 10 gånger om.  Kroppen blir ändrad och det tar jag.
Så här ser min skönheter ut i alla fall som  jag hoppas på kunna ha..
Bikini, B-kupa Balkonettbikini, D-kupa

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Den lila var ju snygg! Vart beställde du ifrån då?

2012-04-16 @ 07:33:15
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!