helgen är här.

Publicerat: 2010-10-30 | 15:34:05 i Vardagen

  då har vi värkligen gått in i helgen .  det är kördag i dag o jag och prinsessan har bakat lite i dag.  och det vart lite läskigt tema på dom *ler*  för det är ju alla helgona nu.
 det vart ju några styckern gjorde då så får väl se vad vi gör med dom för vi lär inte äta alla själv  kan jag ju säga  vi har gjort 8 stycken med  gfrosing på och  så är det  5 som är utan för det  är inte så bra o frysa dommed frosing på.

Annars så är det att ta o besöka gravarna där man har några nära o kära som ligger för o tände ett ljus i mörkret. för det  hör ju till alla helgona helgen.  och så har vi ju några styken som fyller år med  i släkten.

Så jag vill säga GRATTIS till min MAMMA som fylle  går i går. och grattis  till min mosters kar som fyller i dag. ETT STORT HIPP HIPP HURA TILL ER

 ne nu sak vi  ta o äta något lät här hemma o sedan så bär det väl av ut en sväng i alla fall.


ledig dag.

Publicerat: 2010-10-26 | 09:25:31 i Vardagen

I dag är det inget jobb vilket tjäns båda bra o lite tråkigt i kroppen känner som att jag kunnat haft ett  morogn pass o sedan vart hemma ubnder dagen . Men nu så jobbar jag inte fören på torsdag o så är det ju att vara timmare. det kan va mycket  en veklcan o inget en annan vecka o bara några få en annan. Men det är skönt att va hemma med i dag. 

jag o oliva sak snart ge oss i väg här o sak ta oss lite tur vart vet jag inte riktigt än.  vid två tiden så ska jag Träfa sara en vän som jag hade på gymnasiet som okcås har barn. vi stöte på varandra här nere i centrum och hon hade flyttat hitt så  vi sa att vi skulle ses så  baran  fick leka det är 1 år i mellan dom så vi får se hur rolgit dom tycker det är. oliva är ju van nu efter dagis så tor inte det är några problem.  ser i alla fall fram i mott att träffas.


sista dagen

Publicerat: 2010-10-24 | 12:17:02 i Vardagen

 då var vi på söndag i dag o det är sista dagen på vekcna o på helgen. här hemma här vi rätt sega i dag men det kan ju bero på vädret med. det är ju inte allt för roligt väder att va ute i.
Men snart har vi tvätstugan här hemma  med.  så tväten är sotera och så ha rjag inpregnerat skor här hemma. olivia fick två nya par skor i fredas så vi är ju tvungna att behandla dom. och så körde jag ett av robbans par med. sedan stog flaska slut så det är något som vi  får införskafa hem.


nu börjarmin helg

Publicerat: 2010-10-22 | 11:01:30 i Vardagen

 ja för min del började jag min helg vid 10 tiden då jag sluitade min pass  som jag hade i dag. så nu  är man nu duschad och ska fixa till sig det sista inna man sak hämta prinsessan  då bär det av till stan där  vi sak möta upp bestemor. Sedan bär det av till henne. DÄr  jag kommer stan under kvällen och olivia blir upp hämtad va sin pappa. För i kväll är det scrapbooking kväll något jag sätt fram i mott länge nu för det var ett tag sedan det blev av med något. Så jag hoppas på att jag få många ideér  och har med mig  mitt skapande när kvällen närmar sig.

Så nu ska jag styra o pka i hop alal sker som ska med.  ha en toppen dag o helg.

I morogn är det jobb igen på babysimet och sedan så är jag ledig resten rätt skönt.  o i moorng bär det även av till åtvidaberg för att firamin farfar som har fylt år.


första passet klart.

Publicerat: 2010-10-21 | 10:54:15 i Vardagen

Försat passet är avklarat började 5.30- 9.30 sedan jobbar jag fårn kl 17.00-21.30. så här näst är det prinsessan som ska hämtas hem. och då blir det mys  på hög nevi  för jag tor det inte bara är en som behöver sova midag utan två.
Känner mig lite tröt nu, men dte kna ju bero på att jag gick upp kl 4 i morse, och inte komm i säng fören kl 22.15. För jag kunde ju inte missa Grey som var i går.

ne nu  ska jag ta o klä på mig mina ledighetskläder. och  varva ner lite till.. risken är väl att man somnar om man lägger sig framför tv så ingen ife att utmana ödet.


snart på fots igen

Publicerat: 2010-10-18 | 17:06:04 i Vardagen

 är hemma för andra vändan nu inna jag ska tillbaka ditt jag är o jobbar i dag. Mycket att ta in o göra men trivs med det. :) och så jobbar jag till 21.30 ca o sedan blir det att komma hem o myssa med den käresta här hemma och sedan i sänge för det är ju en dag i morogn med. känner mig lite sliten med tanke på att jag  gick upp 4 i morse men ändå pigg kan inte klaga att jag är tröt i alla fall. men det känns lite i kroppen svårt o beskriva. 

Prinsessan våran fick va hemme i dag i fån dagis så R är hemma o vabar i dag.  hon kräktes två gånger i lördas o så hade hon lite feber i lördas kväll i går var hon inte så pigg. Och i lördas när hon vaknade så var ena ögat på henne helt igen gägat  och nu så är det lite röt  och rinne så  vi  får ävl se tänkte jag ger det tills i morogn o sedan får jag ringa o rådf¨råga annars i alla vi sak kolla upp det så det itne är ögoninflamation.  Men vi hoppas inte på det och håller en tumme för att det inte sak ske eller va.  annars så är hon lite  snorig men det är ju sådan  årstider.

nu här hemma så står min kära familj o bakar chokladbolar.  oliva är helt tillsig o vill ha nu o pappa står du får vänta ett tag måste blanda klart o rulla dom.  heheh så söta så är min bagare.  se  i fall dom blir något roliga med :P

Ne dags att avsluta o tänka på o göra sig klar för att gå mott jobbet igen.. hoppas ni har haft en rba dga i höst vindaran.


när är det dags?

Publicerat: 2010-10-17 | 14:03:37 i Föräldrarskap
Sitter o funderar när är det dags att ta på isg vinterkläderna?  hummmmm!!!!

Ska man gå efter när det har vart /varit frost ute för första gången?

eller när det är minusgrader hela tiden.

När första sönön har kommit?

eller när man själv känner sig frusen?

Ja vad säger ni när tar ni på er era vinterkläder????

än sak är ju att ta på sig själv vinter kläder med men vi som har  barn ska  även bestäma när vi ska ta på dom vinterkläderna och när gör man det då?!
När dom är riktigt små  så har dom svårt att reglera värman som vi kan  och man ska inte ha på för mycket eller för lite o så  är det ju nu med när dom är äldra som nin prinsessa. Ja ett svårt beslut det här tycker jag.  och som det  kan var nu så är det ju väldigt kalt på morgon o kväll o så lysser solen på dagen o då är det varmt. ( i alla fall i solen)

Har du tagigt på idg och ditt baran vinterkläderna än eller när har du tänkt det o varför?

några dagar har springit bort

Publicerat: 2010-10-17 | 10:06:25 i Vardagen

 det skänns som någon har rövat bort en massa dagar för mig men jag vet ju att så är itne fallet. jag har ju jobbat denn här veckan så det är ju där timmaran har gått o så har man ju velat då att ta den tidne men har med sin prinssesa. trivs bra med detjag gör nu och  vi får väl se hur mcyket jobb dte blir framöver för det är ju bara ett extar jobb... Men man sak ju börja någon stans brukar man ju få höra.
Men det känns som om jag inte gör annat en börjar någon stans o så leder det ite till något mer. än att jag jag blir mer erfaren.  nu i dag så är det städning som står på mitt schema o så sak jag ta ner alla vår hös och sommar kläder ner till källaren för det verkar som att vi  går mott kallare tiden  i går var det ritigt klar uta o det har ju vart felr än den. snart så blir det  overål för dom små liven med.

ja jag ak  vl ta o sätta igågn snart här så  vi får det sjort inna kvällen msygger sig på.. för det måste bli en tidigt kväll för mig i dag.
 


Det vart mycket shoppat i går!

Publicerat: 2010-10-12 | 11:01:06 i Vardagen


 i går  shoppade vi alla som var på resen loss tror jag i alla fall. Jag gjorde i alla fall det. inte till mig själv o robban så mycket men  jag har nästan köpt en helt ny garderåb till oliva så nu har hon kläder att växa i och att ha på sig.
 det som vart handlat var.
Vinter jacka o termobyxor
2 Halsdukar som man dra över huvudet.
3 par Vantar
3 par strumpbyxor
4 t- shorts
3 tuna långärmade tröjor
1 skjort kläning
1 alfons kläning med lång ärm
1 joging dres med alfons
4 par byxor
2 par jaens legings
1 pepakaksdres till jul.

sen så vart det handlat en hel del  leksaker med. och finger färg o lite roliga saker som hon kommer få när hon fyller år för det är ju inte lång tid kvar,  nu när man rablade upp allt så skändes det ine som så mycket man det ser mycket ut  nu när det ligger  i fotöljen här hemma o väntar på att  jag sak ta hand om det.  och det har jag tänkt görnu med. ska nog slå in olivias paket med tror jag så har vi det gjort o så slipper man att hon kanske råkar se vad det är o vill leka med det. 

Det vart ju självklart en massa mer saker handlade. Till Robban vart den en as snygg stikad tröja som är vitt med knapar och dradskedja  en L´oréal men expert Hydra energitic  och godis.  till mig själv så vart det en massa scrapbooking saker fans hur mcyket som häls o jag kände mig som ett barn i en godis butik.  bara ville ha mer o mer. men jag kunde begränsa mig. vart en det tillbehör bara som man utsmycker paprerna med var nära på o köppa mer papper men där sa jag i fån till mig själv få bli nästa gång. och så köpte jag mig en hårfön för det behövs nu när vintern är på infart för då vill man  inte gå utt med blöt hår o min är ju helt förstord funkar ju itne o lyckas man få i gång den så luktar den bränt och så kommer det bara kall lluft. vart även en löpare till vårat köksbord och lite saker till köket.  En sak är ju i alla fall säkert men kommer ju inte där ifrån tomhänt. patrik som var med hadlade också på en massa så vi hade det riktigt trevligt o myssigt där tillsamans. Så jag ser fram imott nästa år med o hoppas att man kan föja med denna gången med. För  det är så trevligt på denna bussresa. har åkt med många olicka med denna är den bästa som jag åkt på.  Ne nu ska jag ta tag i alla saker här hemma så jag får ordning på det inna jag ska hämta hem prinsessan  o sedan så är det jobb som står på schemat i dag.


är det bara jag som är vaken?

Publicerat: 2010-10-11 | 04:22:31 i Vardagen

här hemma har jag klivit upp för ca 15 min sedan. i dag bär det ju av till ullared o så behövs det går upp tidigt. Så i dag är det stor shopping på gå. Har tänkt att i alla fall hanlda hem allt som  våran prinsessa behöver till dagis till vintern. så hoppas på att jag ska finna en del i alla fall. och att jag får en underbar resa.

När man titar utt nu så ser det så lungt utt skäns som att det bara är jag som är vaken o inga andra. här hemma får jag tassa på tå för o inte väcka någon prinsessa som sover lite halv dåligt gust nu. annars så är det väl bara att göra i ordning sig nu så att man blir klar o sedan gå utt mott första bussen som ska ta mig ner till resecentrum där jag ska möta upp patrik. vi hoppas väl med på lite mer sömn på bussen kan jag tänka mig i alla fall jag.  ha det så gott nu i alla fall om 1 tim och 30 min så lämnar jag er här hemma bakom mig ett tag så gör inget dumt nu .. hahah


snart dags

Publicerat: 2010-10-10 | 13:36:50 i Vardagen

 Helgen har gått för bi fort tycker jag . i går var vi på bussfabriken med  Ove Erika och deras dotter Svea. och dom bussade  o hade sig. Olivia var helt slut efter det passet i bussfabriken.  sedna så hade vi mamam yss kväll för pappa hade grabb kväll. så det räväl  vad som ahr hänt. jag känner mig helt lsut i kropp o själ o ska vila upp mig nu  inför i morogn. Då det bär av till ullared. kl 6 går bussen fårn gamla bussstationen och bussen i fårn mig får vid 5.05 så det gäller att gå upp i tid.  och inte försova sig . ha en bra dag


månge bollar i luften nu.

Publicerat: 2010-10-08 | 11:49:11 i Vardagen

 jag och oliva ha rmånga bollar i luftenh är hemma  nu o det skänns nästan som att jag inte har kol på lägen men jag hopaps på att vi har det i alla fall.

 de vi hålle rpå med gust nu här hemam är bakarbröd  gör nyponsoppa, viker tvät och städer.  och sanrt dags med att lagga till litte lunch med. får se i fal jag får i hopp allt här hamma.

Sist jag städade va rju i onsdas men jag han ju inte så mycket för jag fick ju åka i väg på arbetsinterjuv som lsutademen att jag skrav på papper. :) men det är bara att extar jobb men bättre en inget.


kom nys hem

Publicerat: 2010-10-07 | 21:27:27 i Vardagen

 ja då komme rman hem här o det visara sig att ens dotter har feber... men hon har itne vista något under dagen eller så man hon ha rju haft sin hosta o vart lite fram o tillbka med att va tröt och pigga o snoret har runit .. men nu  under kvällens gågn så har hon fott feber med och  hon hade sovit mycket unbder tiden när hon har haft pappa dag o kväll..  så nu är hon pigg o så fick hon en supp men tor ni inte då hpon gör något annat jo självklart så nu får vi väl se hur det går med det här för man sak ju itne ge en gång till när det blir så får  dom vet ju inte hur mcyket  som kropen har tagit till sig redan .. så det får bäl bli isglass för febern  här för o svalka henne lite..  o hoppas på att hon somnar snart.  för själv är jag med tröt...


okej nu kör vi.

Publicerat: 2010-10-06 | 09:47:34 i Vardagen

 ja det äe väl bra o sätta i gång i dag är det en sådan här halvtråkig dag  jag sak springa i tvät stugan o städa här hemma. men funderar även på att baka bröd men får se vad jag hinner.

Jag känne rmig ju med ås där det är ju något som liggar o retar mig i halsen jobbigt är det så jag har inte vägat tränat dena vecka men vill att det släpper så att jag kan  fortsäta med att träna.  vad händer annars hos er. Här utan för mitt förnster är det perfäkt städ o pyslarväder ute det är går vita moln på hela himmelen  och det blåser friskt till o fårn.
 ne  är väl bara  till att sätta igågn!


god morgon blogg värden

Publicerat: 2010-10-04 | 10:00:44 i Vardagen

hej på er alla där ute som har vaknat till liv eller som har vart vakna länge. Jag r nog en av dom som har vart vakna länge fast jag bara hade velat legat kvar i sängen i dag.  Men kl 6 var jag pigg.

ja va sak ma säge haft en rba helg med att jag har  vart på tjejkväll, jobbat, haft familjemys, kolmården och somnatframför tv.  kunnde inte varit bätre skäns det som.

Annar så bärjar jag nog bli sjuk eller kanske inte sak inte ta ut något i för skot men jag har  lite ont o halsen och känner mig väldigt off. Olivia vet jag inte i fall hon med håller på igen eller riktigt frisk har hon  inte blivit men det börja gå till att gon blir sjuk igen men hoppas itne  i går  var hon väldigt var  o det var nästn så att hon hade feber lika så i dag.
Men hon är på dagis i dag för det är fotografering så jag hoppa att det inte är något.
¨
och så är man ner  börjar ändå så där men sen så går man in på platsbanken o säker jobb o så finns det inga som jag kan söka igentligen men gör ändå o det blir man bara nere.

Men i dag är det kanelbullens dag:) hura hura. så munsa på.
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!