Nu är flyten av klarad.

Publicerat: 2009-10-31 | 22:22:04 i Allmänt

Ja nu så har vi flyttat och är inte längre några hagabor. Det har vart mcyket o stå i så är väldigt tröt o sliten i hela kropen. Nu har vi städat ur hela gammla lägenhetne och i morogn ska vi tömma det sista ur frådet sedan så ska vi lämna i fårn oss nycklarna. Och här hemma nu där vi bor så har vi väl kommit i ordning till vis del. Vi har ett vardagsrum sovrum och kök som är typ klara. Men fins lite kvar att göra som att sätta upp tavlor och sådana saker som ska upp på vägarana. Sedan är det ju alltid saker man vi ha o köpa nya när man flyttar. Så vi har pratat om att vi ska ta ett var till ikea för o se oss om kring. Vi ska ju köpa möbler till Prinsessans rum nu. Så att hon kan ta o flytta in i sitt eget rum och bli stor flicka o inte behöv sova i sin mammamas och pappas rum. hon flyller ju snart 1 år stora tjejen blir hon så nu är det även i full gång o planera till kalass vad man ska bjudas på o så vidare samtidigt som jag känner att lägenhetne måste bli klar. Eller klar o klar vi måste kom i ordning mer och inte ha kartånger stående lite här o var både toma som fulla kartånger.

Jag trivs i alla fall i nya lägenheten och det verkar resten va familjen med o göra. Mycket störe är den ju och mer yta blir det ju att röra sig på. Mer golvyta för tössen att leka på o springa omkring. Hon har redan hittat sinna jömstälen att rypa undan på. :) Men nu ska jag myssa framförtven och njuta lite av min ensamna tid inna det blir sänge. Om jag inte hinner somna på sofan innan jag hamnar i sängen .


Mycket händer o kl är mcyket

Publicerat: 2009-10-23 | 23:55:58 i Vardagen

Ja har inte haft tiden till o sista os kriva nu när vi står mitt i flytten. Dena vecka så var jag som sakt i ullared och shoppade loss men det var mcyket folk så fick lite panik att hinna med allt men dte gjorde vi med liten marginal. Så vi beslöt oss för att åka bil nästa gång ner nu när man har några fler att handla till än sig sj. Gjorde av med en helö del pengar o allt jag skuell ha till prinsesan fan jag i alla fall så det är jag Glad över. Men inte mcyket till mig sj fan jag. nog om det.

Klockan är som sakt var mycket så jag sak fatta mig kort i dag. Vi står ju nu mit6t i flytten i dag avr jag och hämtade nycklaran till den nya lägenhetn kändes bra så vi har börjat flytten nu så alla kartånger vi hade pakcat är i den nya nu så nu ska vi fortsäta i morogn o paka det sista. sedan så flyttar vi allt på söndag så fårn o med då så lämnar vi Haga bakom oss. men kommer nog  va här lite då o då men tanke på våra vänner.

Låvar att när vi har flytat o komit i ordning med alt och internet har hoppat i gågn så ska jag bli bätre på o blogga igen för saknar det här o skriva av mig lite gran för o ha något att blika tillbka på. Nu är klocka så mycket o ögongen går i hopp så jag sak hoppa i sängen nu. Så man orkar med morogn dagen med.
GOD NATT


ULLARED!

Publicerat: 2009-10-19 | 05:08:53 i Vardagen

Japp då har man gått upp då för o ta sig ner till buss sationen för att hoppa på bussen till ullared för i dag så smäller det. Nu gör jag i ordning mig och sak se till så jag får med mig allt jag sak ha med på färden som mp3 spelare. telefon, pengar, vaten frukt, kudde mm. men lär nog bli ett inläg sen hur resan belv ha en bra dag o god morogn på er.


Tråkigheter =(

Publicerat: 2009-10-14 | 22:36:23 i Allmänt

I dag har varit en tråkigt dag på grund ut va tråkiga nyheter.
Först så fick jag reda på att min underbara guldklimp (GOLDA), sanna vän som alltid funits där, som tröstat än och alltid lysna ska inte få finnas vi livet så länge till. och detta beror på hans ålder. =( han är väldigt gammal och det är inte många hästar som lever så här länge vad jag hört talas om i alla fall. Men att bara veta tänken gör mig så tom. Så nu så får man ta vara på den tiden men har med honom. Fan vilket tom rum han kommer lämna efter sig. Så underligt att ett djur kan betyda så mycket i ens liv och ta en sådan stor plats i ens hjärta, huvud och sinne. Det är ju inte jag som äger honom utan min moster men jag vet att om jag hade varit i hennes kläder så hade jag tagigt detta beslut med. Han kommer trots allt vara 28 år innan han kommer att lämna oss. och det kommer nog kännas bra att vet att han inte behövde bli allvaligt sjuk eller må dåligt för att behöva lämna jorden. Vet att han även komer lämna ett stort tomrum hos många andra med än bara mig och min moster. Kan bara tänka mig hur tokigt Paplin kommer o bli.
Min sana Prinss här i livet. Golda

Sedan fick jag veta att en gammalklaskamrat till mig har lämnat sinna vänner, familj och sinna oväner här på jorden. vill ej nemna något namn. Men dom som känner mig och kännde honom vet vem det är det handlar om.
Alla väljer vi våra vägar rätt tidigt i våra liv och vissa byter spår efter ett tag. Detta hade denna person bestämt sig för o göra, opch börja på en ny och bra start ta igen allt han hade missat och leva livet så som han ville. Men han han inte leva det livet länge. Och han finns med mig i dag i minna tankar i dag och säker några dagar fram över fast han inte var en sådan nära vän och ingen som jag hade någon direkt kontakt med efter skolan vi hälsade på varandra när vi sågs men inte så mycket mera. han var i alla fall en god person innan för den borg och skal han hade bygt upp så att ingan kunde komma honom för nära in på livet i alla fall så är det den bilden jag har av honom. Villa i fred !!!! Många kommer att sakna dig och många kommer du ha lämnat ett stort tomrum hos


Änglar!

Publicerat: 2009-10-13 | 21:55:08 i Vardagen

I dag så har jag tänkte väldigt mcyket på dom som har lämnat oss här. och inte bara som som var mig nära och lämnat mig och min familj utan även nära o kära. Så jag har tänkte mcyket på dom döda med andra ord.
Som på¨min morfar som jag bara träffa när jag var lite ungifär i Olivias ålder. kankse minder eller något äldre men intet jag har minne i fårn så jg hade inte band i hopp med honom eller vad man sak säga. vi är ju släktrelaterade så badn har jag ju till honom. Så har tänkt på hur det skuell vart om han hade funits vid liv nu eller om jag hade träffat honom med i fall jag hade vart än anna person eller inte. Har tänkte på många fler som min Ålderfar, ÅLdermor, bestefar och några av min vänners släktingar som har gått bort för inte allt för länga sedan.  kankse inte är det roligaste att gå om kring o tänka på men i bland så slår nog tanke många fler än mig. 


Tänkte i alla fall att jag skuell ge dom det här. Så det här är till er där uppe eller vart ni nu är. Ger er den här tanken och blogg in läget till er och hoppas det når fram. Som sakt det är inte brara till min släktingar uten även till mina närmaste vänners släktingar!


Du lilla ängel vid min sida,
som tröstar mig när jag dig ber,
en tacksamhetens tanke jag dig skänker,
det är det ända jag kan ge, för du lilla ängel kan jag ej se,
men din kraft jag skänker, så skönt att en vän ha.



                           




Dåligt med tid till skrivandet!

Publicerat: 2009-10-13 | 21:37:55 i Vardagen

Jag har inte haft tiden till att sitta här o skriva har vart mycket med famlijen och släktingar och vänner gust nu. Och så har jag fixat väldigt mcyket här hemma och med saker till resan nu på måndag som kommer. Det är då det bär av till ULLARED. JIPPPP! Vi styr även med mycket nu till flytten som sker om inte allt för länge. och det känns så himmla bara längtan är stor ditt med.  SÅ ni läsare har npg först¨åelse att det inte blir upp dateringar varej dag. NÄr vi flyttar så vet jag inte i fall vi får internet direkt så vi får se för vi ha rlite problem med det nu i alla fall. Så det återstår och se hur det blir med bloggandet då!


Börjar om 2 timmar!

Publicerat: 2009-10-09 | 16:05:47 i Vardagen

Då ska man befina sig på jobbet om inte allt för lång tid. Så nu sitter vi hela familjen här hemma o väntar på att äggen ska koka klart så ska vi ta oss en ägg macka o en kop varm choklad.. mmm mumsigt gott tycker i alla fall vi.  Annars under dagen så vart det en sväng ner på stan för mig och Olivia där vi köpt ett paket med strumpbyxor och köpte vi på ladning till telen och även fylde vi på mitt busskort så att jag kan ta mig hem fårn jobbet i dag.  Ja sen så åkte vi en sväng till klockartorpet o träffade bestemor igen bara en kort sväng för jag skulle lämna av en grej där bra. När vi åkte hem så handlade vi lite mat hem med och så lekte vi lite i folkparken en sväng Så har min dag varit
 hur har eran fredag varit och vad kommer o ske i kväll för er?


Öppnaförskolan, Babysång, Bestemor och Jobba!

Publicerat: 2009-10-09 | 09:37:30 i Vardagen

Ja nu tänkte jag sammanfata litte av veckan som har gått för bi denna vecka tycker jag har sprungigt för bi med stora setg. Känns som jag inte hunnit med så mcycket som jag skulle ha behöft gjor.  Men det är ju som alla andra dagra och veckor så är det alltid något men känner att det här borde jag ahr gjort.


Onsdagen så var vi på öpnaförskolan och sedan så träffade vi bestemor och hon hade ull tovning så jag och Olivia fick testat att tova ull med. Men Olivia tyckte inte det var så kul. men tycker det nog när hon blir äldre. Vi sov över hoss Bestemor för att vi skulle på babysången dagan där på och kände att det kunnde va skönt att va nära så man slap all stress till spårvagnen som vi alltid får göra. Sen så skuell jag äventulet fott massage men et vart inte av. Men Mirja noprade min ögonbryn så nu är jag väldigt nöjd med dom.:) Tack så mycket för hjälpen =) ja sen vart det natten på den dagen med och jag sov inte många timmar hade svårt att somna. Och det var väl rätt typiskt frl att Olivia sov ovanligt bra denna natten hon som sovit så dåligt dom andra kvällaran och nätterna. Men så kan livet var fick jag säga till mig själv och försöka se det ljusa i de. Så morognen där på så var Olivia pig och glad, medans jag var tröt oxh kände mig som en gammal tant på¨90 år. Men när  vi vart vakna och ätit frukost o så så kändes det bättre. Och när vi kom till babysången så hade vi inget annat va än att bli pig o va på allärten. för då är det ju rörelser med barnen och massa sånge och fart o fläkt på det hela. Roligt tycker Olivia att det är. roligast i går var nog prästens lilla kråka, och sen att gunga i täcket som vi alltid gör mot slutet. Det bara sedan hem till Bestemor igen drä vi åt lunch och Olivia sov midag. och fortsate sova i vagnen när vi åkte ner mot stan för o möta upp sandra/ sassa. efter hon slutat skolan vi åkte hem hitt o prata lite så som vi alltid brukar göra. Hon åkte hem vart efter och robban kom hem vi sa hej till varandra och så pratade vi lite om hur hans dag hade varit. sen så bara det av till jobbet för min del.


Ja för i går så jobbade jag min allra första arbetspass sen jag fick min underbara skatt. Det kändes riktigt bra. coh det vart en bra start att komma tillbaka till arbetslivet igen tyckte jag. Men så ni inte tar det fell jobbade bara extra så jag sak inte börja jobba på heltid inte änm på ett tag i alla fall. Var lite nervös först med tanke på att jag fick öppna stora gruppen själv där nera i lokalerna som dom är nu för tillfältet. Så det var mycket ändringa som hade sket sen sist jag jobbade där. Men jag tyckte att jag klarade mig bra. Ungdomaran kände igen mig coh det avr inga nya ansikten där i går i alla fall. Jobbade i hopp med Olle och han är en trevligt prik och roliga att ha med o göra. Jag ah rju även tystnads plickte så kan inte säga så mycket av vad vi gjorde i går mer en att vi spelade kortspelt, tve spel, pingis och såg på tv. sedan vart det mycket snak om allt mellan himmel o jord.


I dag så har vi inget planerat. Mer en jag tänkt att vi ska hitta på något i alla fall med dagen. Gå utanför dörn hade jag tänkte.  Sandra skulle höra va sig så vi kanske ses en sväng i dag med. Beror lit epå hur mcyket hon har haft i skolan coh hur mcyket hpn behövde plugga o lite så. Annars så ska jag jobba i dag med på samma stället men med nicke i dag så hoppas den dag går lika bra. och att det kanskle kommer lite mer folk en vad vi var i går. Men det gjorde inte så mycket att vi inte var så få i går när det var min första dag i arbetslivet på 1 år.
Nu så är vi klara frö o hitta på något under dagen men får se när vi gör det. Gust nu så sak jag ta och packa lite inför flytten tror jag.


Jo Sandra i får söderköping saom jag skrivit några gånger har flytat till stan nu.hoppas att ni trivs i den nya läganheten och att ni har kommit i ordning. så nu måste jag komma på ett sätt att skilja er åt när jag skriver här på bloggen . hummmm.  kan ju börja att bara skriva sassa när jag skriver om sandra i fårn svärtinge och bara Sandra till den andra.. hmmmmm vi får se hur det blir
 vad händer hos er i helgen?


Tisdagen

Publicerat: 2009-10-06 | 21:21:53 i Vardagen

Då har snart tisdagen med gått för bi oss. I dag har det inte hänt så mycket här. Vi har haft tvätstugan i dag igen hade den även i går. Men vi han inte tväta allt innan dom stängde av elen för oss. SÅ då fick det bli att tväta på förbidagen  i dag med. Olivia tyckte väl inte det var så kul för hon ville göra annat. Så vi tog oss en sväng till parken här i närheten och gungade och kastade sand och klätrade lite. Hon tyckte det var roligt i alla fall fast en annan hade migrän och ville bara sova. Men vad gör man inte för sinna bara igentligen. Jag tycker ju häller inte det är roligt att sitta inom dom här fyra vägaran så, kan inte göra annat en att hålla med henne. Olivia är i alla fall duktig på o vilja hjälpa till fast hon inte riktigt kan så det gäller ju att hålla den goda minen till fast man skulle känna att snäll lek med din saker så kan mamma få göra detta själv. Men jag blir glad i alla fall att hon i alla fall vi. Och det är bra det tycker jag det är ju ett gott täken på att hon vill utvecklas. Vilje stark är hon med för o va så liten tycke många och även jag. Det är verkligen så roligt och följa deras utvecklign tycker inte det bara är rolgit med o följa Olivias utan alla barans utveckling för alla utvecklas så olicka.:)

Ja i morgon så är det dags för Öpnaföskolan igen som Tössen tycker är så roligt att gå på. SÅ får hoppas på att hon vaknar i tid för gången så tog hon sig en liten sov morogn och det har han gjort nu i 3 dagar i rad jag klagar inte på det för det är skönt at kunna sova en timma längre tycker jag. Men i morogn så behöver vi komma upp tidigt. Så jag får ta o ställa klocka för säkerhetens skull så vi kommer upp o hinner i väg i tid. Och så man slipper alla morogn stress för det kan förstöra en hel dag för mig. Men tror hon kommer upp som hon brukar i moroogn för i dag kom hon titidt i säng. Eller som som hon ska komma i säng men hon har ju vart lite styrig nu några kvällar i rad så hon inte somnat när vi vill utan runt 22 tiden eller strax innan eller efter. Men det har inte gjort så mycket för hon har vart på gott humör och kunnat syselsat sig själv med sina lekar och ljud hon har för sig.

Ja annars i veckan så ska jag jobba för försak gågne sen jag fick Olivia och det skäns väldigt bra. Ser verkligen fram i mott det. Har ju längtat efter att få komma tillbaka till arbetslivet lite gran men ändå vill jag ju va hemma. Så det är en bra början tycker jag. Kommer jobba torsdag och fredag kväll på en fritidsgård som jag vart timmvikarje på i 4 år om inte mer nu. Trivs väldigt bra där med personalen och alla barnen. Det är ett sådant arbet som jag skulle kunna tänka mig att ha på hel tid. Men får se dom dar ju ner överalt så dom kanske gör det där med. Men tänkte att jag skulle höra mig för om det var så att någon tjänst blir ledig att dom kunde ha mig i tankaran med tanke på att jag varit där så länge nu. Jag sittar ju och velar fram och tillbka på i fall jag ska ta o fortsäta plugga eller  jobba och gust nu så ligger jobb föst i tanken. Men skulle ju inte börja plugga fören efter nästa sommar i sådana fall så det är ju ett tag kvar till des. Vill inte spekulera allt för mcyket i det . FÖr jag vill vara i Nuet och ta vara på den tiden jag har i hopp med Olivia. För som jag nämt många gånger så går tiden så grymt fort när man har barn. Den går nog licka fort som innan men man läggermärke på det på ett helt annat sätt nu. Än vad man gjorde förut.

Ne tror jag ska ta o runda va här vart ju ett rätt långt inläg i dag i alla fall och ska väl ta o krypa ner i sänga o fortsäta med min bok har kommit nu till 6 kapitlet och nu så har jag en övning jag ska göra så får se i fall mitt huvud orkar med o tänka till så det knakar med den migränen som jag har. Men att läsa lite tror jag att jag klara va i alla fall. Sedan ska jag väl vänta på att Robban bus kommer hem med. Han är ju för tillfälet i väg och hjälper en vän till honom att få i ording något motorsikt. La inte så mycket energi i vad för jag förstår mig ändå inte på så mycket om sådant. Ska även ta o tita in på en hemsida innan jag stängar av datorn. För o se hur mcyket Sandras frisör tar för o kilpa och slinga håret. För det är något som liger på min lista efter jag vart på ullared. Så god natt på er alla där ute i höst vädret! Glöm inte gort att tita in på min vänners bloggar


Shopping igen!

Publicerat: 2009-10-06 | 20:05:06 i Vardagen

I måndas så var jag ner på stan och träffade min Bestemor. Och vi gick en sväng o sedan vart det en fika. Jag hade det så roligt åt henne det märks att hon inte fikar lika ofta som oss yngre. Oftast när hon är på stan så tar hon o äter en lunch i stället. Men tillbaka till dom goda skraten vi gick för bi och då frågar hon vad är det där o pekade jag svarade fort och gav av ett lite skrat för det stod ju vad det var på lappen. skrattet kom även på grund utav att hon som jobba där titade upp o log. Sedan gick vi vidare och stod och titade på alla gådbitar vad vi skulle ha till vårat kafe. Och när vi hade bestemt oss och vi gick och skulle ta vårat kafe säger hon  gör dom latten eller  gör jag den själv o ser så där förvirad ut då kunde jag inte hålla mig och jag började skrata till o med hon som jobbade där som gick för bi gav av ett skratt. Efter fikat så var jag på jakt efter värmeljus för att vi skulle få våran el avstängd på kvällen där efter till banke där även Sandra kom och möte upp oss och sedan bar det av till skopunkten där det vart shopping för hela slanten. Det var igentgligen bara jag som skulle ha ett par skor sedan så hade Sandra med hitta ett par och efter det bestemor med. Så vi alla tog ett par och alla vart nöjda. Jag älskar mina skor, har ju gåt o titat på dom länge nu så  det kändes verkligen bra o slå till. För i ullared så hittar man ju inga skor diret det är ju samma priser som här. I alla fall så har inte jag hittat några på skor där när jag vart där. nu är det inte lång tid kvar och jag börjar känna mig lite nervös men hoppas att det inte blir så mycket nervosivitet för då vet man ju inte hur resan kommer att börja eller sluta.  som tur är så har jag ju med mig Sandra, bestemor och svärmor och massa andra :)


har titat runt på skopunktens hemsidan för o hita en bild på stövlaran jag köpte men jag hitar ingen  får se till o ta en bild i morgon så ni kan få se dom. För snygga och sköna är dom.


Sandra/ sassa

Publicerat: 2009-10-04 | 22:00:22 i Vardagen

Ja då har jag blivit tillsagd av Sandra att hon tycker känna sig utanför för att jag glömde nämna henne i mina inlägg tydligen och det var inte bara jag utan patrik med. Vi båda bloggar och i torsdas när vi sågs så komm även Sandra ditt vi satt o ått och gick med oss till kyrkogården och  sedan till ÖB och där efter hem till mig där det bara vart vi två. Så nu så ha rjag nämt dig med gumman .. HAHA.. ;P

Annars så är det 14 dagar kvar tills det bär av till Ullared. JIPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så rolgit det ska bli, jag behöver nog det här resan mycket väl känner jag. hoppas jag bara klara av det mentalt för gust nu så känns det lite som att allt pandlar mycket fram o tillbaka typ som en väg som när som h'lst välter över till ena sinda och att allt kan sluta katastrof. får hoppas att om vågen slår över att det gör det på rätt sida bara. Men hoppas att jag hittar mycket sakr nu när jag åker ner. Sandra sa till mig att hon redan hade börjat skriva på en lista och jag har med tänkt att göra det men jag ahr inte komit till skott får nog at o göra det nu så man kan gå o tänka på det ett tag innan så man kan flylla på vart efter men kommer på. Vet med mig att det är lätt att glöma bort saker nä'r man väl kommer ditt för det är så stort och man hittar så mycket annat och kommer på en massa saker  när man väl är där o ser det.

Annars så går väl allt fram åt ha rjga börjat läsa nu i min bok SJÄLVKÄNSLA NU! och tycker den är bra hittils har kommit till kapitel 4 nu så har inte hunit med o läsa så mcyket änu. Men det går fram åt. Är i alla fall stolt över mig för jag är inte någon sådan person som brukar läsa böker. Hoppas bara att den kan hjälpa till och ge mig bra råd på vägen.  Någon annan som har lästen så kan säga någpt om den ? (JÄLVKÄNSLA NU AV: Mia Törnblom) Vet ju om några i från gymnasiet som har läst den o sa att den var värd varena öre och den var så toppen bra och än så läng kan jag ju hålla med.  Kommer nog lite mer s en var efter om boken kan jag tänka mig. Har tänkt när jag läst den att det här skulle jag nog ta o skriva ner i bloggen men sen så glömmer man bort och sedan så finns inte tiden och så orkar man inte leta upp det i bokan bland alla sidor man läst.

Annars under helgen har det inte hänt mycket mer en vanligt i våran vardag här hemma. jag har börjar packa ner lite mer saker nu i kartonger För det bär ju snart av til den nya lägenheten. vet att jag tjatar o skriver  mcyket om det man ser så mycket i fram i mott att flytta nu. Är ju så trångt och man känner att små saker går en mer på närverna nu en tidigare. Hoppas bara att vi kommer att trivas bra i lägenheten. Och att intyryket vi fick av den när vi såg på den fortfarande är den samma när vi kliver in i den  för första gången. Och att Olivia kommer tycka om att  få ett eget rum för sig själv att ha sinna leksaker o allr annat i. Ne nu är det slut skrivet för i dag känhner mig så tröt så kommer nog somna innan huvuder hinner läggas ner på kuden.


Shopping

Publicerat: 2009-10-04 | 20:11:51 i Vardagen

Ja nu när höst vädret har kommit med stora kliv så var det ju dags att införskafa lite nya varma kläder till prinsessan. Det hon behövde var ett par varma vantar och en mössa. FÖr mamma hade ju lakt allt sådant sen föra året i kartonger ner i källaren . och tänkte ju inte på att ena mössa som vi köpte föra året var så stor så hon skulle kunna haft den nu. Men det är ju alltid roligt att köpa kläder till dom små så jag klagar inte. 
 
Vanttar i fårn H&M                          

Mössan fårn kappahl


Tyckte dom passade bra i hop fast dom inte är köpta i samma butik. Men mösserna som fans på H&M tyckte jag inte om, det var sådana här gran bollar på dom. Och det tycker jag inte är snyggt eller fint på mössorna. Och det på minner så mycket om dom mösseran man själv hade när man var liten. Så tyckte den här mössan var finn och den sat bra på och så var det ju guligt med en lite smurf på den med:) så det är vad som har blivit in handlat till Prinsessan


fredagens slut

Publicerat: 2009-10-03 | 09:48:36 i Vardagen

Ja i går som ni vet så var jag ju hos patrik en sväng på en fika där vi sat o prata en massa gamla minnen och vad som har hänt i våra liv nu när vi inte haft kontakt med varandra på ett tag. MEn merker nu att vi har träfats några gånger i går var 3 gången för det är inte licka stelt i mellan oss men i bland käns det som om något liger där i luften i alla fall men kan inte säga vad. Vi tog oss even en promenad i fårn honom till Hageby centrum för o tita lite jag har ju inte vart där på över ett år. Så jag kände inte igen mig i röran. Men stort kommer det bli när det är klart i alla fall. Får väl se vad det blir för några affärer där. vi handlar ju ändå inte där så mycket unte med på maxi området / Ingelsta. men när vi flytar snart så blir ju hageby centrum närmare så vi får väl se hur det blir sen. men vi gick det på grund av att jag skuell handla lite hem som mjölk och filmjölk sådant som alltid tar slut helt enkelt. sedan var jag ute efter en ny mösa till tössen för den andra har blivit för liten och den är lite tun nu med tycker jag när Höst vädret kommit oxh det är så kallt. Vi träffade även på Olivias morfar där i köpsentrumet och när vi var på väg till bussen så kom han igen så vi fäljde med hem till min föräldrar och tog en ficka där medf så hon fick träffa sina  morbröder och mormor med. Sen så bara det va hem igen så vi var inte hemma fören sent i går. Men det var rätt skönt det med att vi fick dagen och gå. så  man inte bara hade varit hemma o inte haft något o göra alls.

Ja och sen så har jag ju även börjat med ner räkningen till Ullared. Nu är det verkligen inte lång tid kvar och den ska blir så roligt att åka ditt var ju 1 år sedan jag var där sist. och shoppade loss. SÅ vad sägar du Sandra .. längtar du med nu tills vi drar bort från stan över dagen. NU är det bara 17 dagar kvar =)


Fika

Publicerat: 2009-10-02 | 13:10:39 i Vardagen

Ja nu sitter jag hos Patrik och ta en fika och sitter och pratar allmänt om allt o inget typ.
Nu är han för tillfälet i sin tvätstuga så då passar jag på att låna datorn o skriva lite.
Olivia ligger och sover i vagnen men nu vakna hon så hej då så länge


Hösten knakar på!

Publicerat: 2009-10-02 | 09:20:07 i Vardagen

Ja nu så har det gåt några dagar igen men sådant är livet. Jag och prinsessan har hunit gjort och hittat på mycket under dom här dagaran som varit. En sak är säkert i alal fall och det är att hösten har knakat på våra dörar. Burrrr så kallt det har blivit nu och riktiga höstvindar med. Jag är ju inget för hösten. fast att träden blir fina i löven och så men. Det ända positiva med att det är Höst nu är att man kan tänka en massa Ljus och sitta och mysa med familjen. Det skulle räka med sommar vår och vinter för min del. Men det är ju bara att gilla läget för det går ju inte o göra så mycket mer. DEt som är tråkigt är att jag sittar o väntar på vårat vindskyd till vagnen som jag inte ha fott än. Börjar bli lite sur nu när dom inte har ringt o sakt att den har kommit tycker itne att det är jag som kund som ska behöva höra va mig hela tiden för o fåråga. utan det är dom soms ak göra det. SÅ var det i alla fall  där jag jobbade.  Att det var våran skyldighet att höra av oss om det vart försenat och när sakarna hade kommit hem.  Men alla har väl inte samma prinsiper men trode det var så överallt i afärerna i alla fall.  vidskydet skuell i alla fall behövas nu med tanka på att det blåser så dant och det rä ju rätt kalt ute. Så tycker så sund om prinsessan min när det blåser så dant fast jag har filt o allt på henne. Så kan ju bara hoppas på att dom hör av sig i dag och säger att den har kommit in.
Ja nu så sak väl göra i ordning oss här olivia är lite gnälig och vill nog ha sin grött snart och sen så sak vi kläm på oss och hitta på något i det kalla höstvädret.
Vad tycker ni om att hösten har kommit?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!