Nöjd =)

Publicerat: 2009-08-30 | 22:20:45 i Vardagen

Ja jag är nörjd med bloggens utsenede i alla fall. nu är inte stilen lika liten så det är lätare att läsa utan att anstränga ögonen aldeles för mycket. Får tacka Sandra så mycket för deta. Och det har jag redan gjort jag är väldigt nöjd med utsendet och klagar inte på det.

Annars i dag så har vi vart på ikea hela familjen och Sandra med (men hon är som en liten familje medlem) Vart väldigt nöjd med Blomorna vi köpte på ikea sak läga ut bild någon dag när tid finns. Men nu så är det sängan som skriker efter mig är tröt nu. Så god natt.

vad tycker nu om bloggens uttsendet?


Sandra som skriver.

Publicerat: 2009-08-30 | 18:30:32 i Vardagen

Hej hopp.
Här har jag varit och taffsat i designen hos Tessan. Är dock inte helt nöjd än men det blir man väl aldrig. Kommer nog taffsa lite mer någon annan dag så var lugna ;)

Puss & Kram
Sandra 


uppehåll

Publicerat: 2009-08-29 | 09:51:55 i Föräldrarskap

Tror det kommer bli lite tomt nu här i några dagar men känner att jag kan inte läge ner en massa tid jag inte har på att blogga. När jag väl får tid så lovar jag att jag kommer skriva några rader men vill ju ha kvalitet tide med Olivia med. Har ju inte tagigt någon tid förut i fårn hennen när jag skrivit utan har ju alltid gjort det när hon sover eller när Robban leker med henne. Som nu sitter han och ger henne frukost innan vi ska i väg till babysimmet.
Men tillbaka till uppehålet, nu när vi håller på o ändrar rutinerna så är vi alla så tröta och lite mer lättireterade så känner att vi ska bli klara med allt här först och sen så kan jag ta tiden till det här.
Så med andra ord så kommer det inte komma in några inlägg varje dag. Eller det kanske det gör beror ju på den övergång kan ju snabt ta slut det vet man ju inte.

Annars i dag så bär det snart av till babysim, där hon ska får träffa sinna vänner igen och få plaska loss i polen tillsamans med dom =). Sen ska vi väl hämta kräfterna ute hos svärföräldraran för vi ska till Linda, Jocke och Tuva i dag pch ha en liten kräfftskiva. Blir gott gott tycker även Olivia hon fick smaka på en kräfta när vi var där ute och hon ville bara ha mer en riktig finn samakare är hon =). Sedan så blir det att åka hem på kvällen får se hur länge vi orkar stana med tande på att det inte vart mycket sömn för oss dom här två nätterna.  och den natt närmar ju sig med och vi vet ju int hur dne kommer att bli. Sedan kan jag ju hoppas på att någon håller tunga i mun för jag är lite på kriks stigen nu när man är tröt och sliten. FÖr det finsn ju en som kan va rätt rapp i munen. hänger inte ut någon nu därför jag ej nämnar namn Men dom som kännermig vet vem det är.

Annars så gick väl natten rätt bra vart inte så långa skrikperioder. Och behövde inte gå upp och vaga så värst mycket  en gång tror jag att det var. Men det var lite mer gnäll oftare på henne i natt men värkar som att hon börjar ställa in sig på att man inte ska få små tuta på mamma nattetid nu. Men får se hoppas denna period är över snart. Och så kan jag ju hoppas på att hon snart börjar att äta igen för hon total mat vägrar nu när hon inte får sitt på nätterna. Så på dan så ska han bara tuta på mig. Ja det gäller att va stark som person och mamma och kunna stå i mott sitt barn. VÄldigt på frästande både fysiskt och psykiskt. Men det här ska vi nog klara va så länga vi Vuxna står på samma sida. och stötar varandra!


Tro på sig själv.

Publicerat: 2009-08-28 | 20:43:27 i Vardagen
Varför är det så svårt att tro att man är bra, att känna att just jag är den jag helst vill va!
Nån annans kvalitéer är sånt man bara vet. Men uppskattning från andra tas emot med tveksamhet.
Tänk om vi bara kunde byta plats ett litet tag och genom andras ögon se oss själva för en dag.
Då skulle jag/ du få veta det jag/du inte tror på nu
-att det är helt fantastiskt att det finns någon som jag/du

mmm mumsigt gott!

Publicerat: 2009-08-28 | 20:29:31 i Tips
Värt att testa dom här. Dom vart mcyket goda och papulära här hemma i alla fall.


hittade reseptet här http://stilettklackarochbarnvagn.blogg.se/






 


Gäller att vara stark som förälder!

Publicerat: 2009-08-28 | 12:11:00 i Föräldrarskap
JA nu har vi börjat med ingen mat på natten. Det gick väl bra men vi alla är tröt i dag.
Hon sov rätt läng första gången, men sen när hon vakna så var det ju igång, så jag höl på att få henne att sova i över 2 timmar. Hon vaknade 00.45 ca. och jag ficka gå och vagana och nyna för henne i 1 och en halv timma ca. sen fick jag henne till sin säng  där hon sov i 10 min. Sedan upp igen och göra samma sak gå om kring och vagga och nyna. då höll jag väl på ca 45 min tror jag. Tapade helt begrepet om kl kan jag säga er. Bara tita till på den och tyckte det gick sakta.
Men vi var starka som föräldrar och vi tog hennes skrik och gnäl och allt annat som kom där till. Men vi alla är väldigt tröta i dag och har väl dåligt tålamod alla 3. DEyt är nog inngan av oss som längtar till kvällen för vi vet ju alla vad den har att ge. Nu sitter papap robban och försöker få olivia att äta mat men hon mat vägrar gjort det ända sen i morse. Så sak  gå o se i fall jag kan stå till någon hjälp där ute.

Hemma!

Publicerat: 2009-08-27 | 23:15:28 i Vardagen
Ja då har vi kommit hem igen efter o ha vart hos svärföräldrarna sen i måndags det har vart mcyket trevligt och skönt att vara där ute. Ja måste ju säga att det kommer kännas konstigt att vakna upp hemma hos sig själv nu när man inte gjort det på några näter.  Men samtidigt som jag inte ville hem så vill jag ändå det var lite kluven.  Men sitt hem är ju alltid sitt hem. Nu sover Olivia i sin säng och nu så sak vi köra med att man inte sak få äta någon mermat under natten så får se hur denna natt blir och i fall jag orkar med eller ej. har bara sovit 3 timmar i natt. Så ska ta o krypa ner till sängs nu. Och hoppas p¨å en bra natt.

Jag bakade ju i går och snikerskakorna vart toppen. Så resept och bild på dom kommer vart efter orkar inte sitta med det nu när kl är 23.15.

God natt på er alla min läsare och trogna vänner

Sitter och vänt på klockan

Publicerat: 2009-08-27 | 09:46:47 i Vardagen
Gud vad klockan går sakta tror den har stanat.
Men tika på nu då stira inte tillbaka på mig bara för att jag stirar på dig hela tiden.
kan ju inte släppa blicken på dig, gör jag det så titar jag ändå inna en min har gått förbi.
Om du går på lite fortare så kan jag med gör det med min dag.
Så se till att tänd på där baka så det går fort nu för nu orkar jag inte vänta längre på dig.
så jag ber dig snält kan du gör ditt nu så jag kan göra mitt!

Men inget händer i alla fall klockan tickar fortfarande licka sakta känns som den har stanat helt i dag.


Hum vädret burr!

Publicerat: 2009-08-26 | 12:46:18 i Vardagen
Ja då är vi fortfarande kvar ute hos svärföreldraran. Trivs här ute är väldigt chockad över mig själv.
Har aldrig sätt mig som en perosn som skulle tycka om att bo i hus ute på landet men efter några dagar här nu så kan jag tänka mig det. Men inte ett sådant här stort hus. Lite mindre i sånada fall.
Så saknar inte stan nu kan jag ju säga.

I går vart det svärmors kväll Robban var i väg så mycket och fiskade mört som han skulle ha som bete till kräftburarna. som ha skuell läga i under natten/ kvällen. Så jag och svärmor sat och pratade om allt möjligt och jag lärde mig hur man kokade kräfter. Tänkte lika bra o lära mig för  sedan jag och robben blev ett par så har ju han vart i väg och fiskat kräffter och då är det ju bra o vet hur man tilllgagar dom själv med.

Nu så sitter vi här ute i huset ska göra lunch snart och sen så ville Robben ta en sväng o se i fall vi hittar några kantareler får se hur det blir med det vädret är ju inte så bra här. Har ju rengat under natten och hela morgonen. Men annar så ska vi in til stan för jag ska skriva in mig och Oliva på babysången som börjar nästa torsdag. Ska även skriva in min moster och tuva på den så nu sla Tuva och Oliva gå i hop och sjunga på torsdaga. Det ska bli roligt. Hoppas att dom med kommer tycka om det och att dom tycker att det ger dom något med. Jag tycker värkligen om babysaången där vi går. dom är så öpna och välkomnande. Och man träffar andra mammaor med som man kan prata och bola lite skare med..

Funderar på att baka lite i dag med har hitat ett recept på snikerskakor som jag vill testa så om vi nu sak in till stan så tänkte jag att vi ksuell handla hem till det coh sedan gör det i hopp som familj och bjuuda dom andra på när dom kommer hem. för när vädret inte sä något vidare så får man hitta på andra saker än att vara ute. Men finns det något dåligt väder?  Ordspråket påstår ju att det inte finns det. " Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder"
det kan jag väl hålla med om i bland men, Oftast inte. Inget roligt att var ute i spörengn och bli blöt och frusen.

Ha en bra dag med er nu där ute. Blir kakorna bra lägger jag ut receptet och om det blir något bak förstås.

mmums med mat =)

Publicerat: 2009-08-25 | 15:42:44 i Olivia

 här äter vi emd hela ansiktet. och
läg märke  till dom underbart blåa ögonene
 Mamma är grymt avundssjuk


Ute hos svärföreldrarna!

Publicerat: 2009-08-25 | 15:37:47 i Vardagen
Sitter ute hos svärföräldrarna nu och vi väntar på att alla ska komma hem i från deras jobb.
Vi har sovit här natten till i dag och ska göra det en natt till vad vi har planerat. Sedan får vi se vad vi göra.
Vi har ju våran katt där hemma o tänka på med, vi var hemma en sväng underdagen i dag och han vart så glad så  när vi kom hem så han fick lite mjukmat som godis för att vi inte skulle va hemma så länge till. Är skönt att vara här komma i väg i från stan lite. Och Oliva stor trivs här med, där hon kan krypa runt på stor gräsmata och på en altan. Där hon även har en gunga som faraf har satt upp till henne.

Vi var även och spelade minigolf med min moster Linda ,Jocke och deras dotter Tuva. Kan ju inte skryta om och säg att det gick bra för mig. Fick dyngstryk i det. Men det viste jag ju redan innan vi började har ingen känsla för att spela golf fick jag höra va Jocke och Robban. Men fick i alla fall 2 spikar och det var mer en vad visa andra fick sen att jag typ slog 6 slag på resterande är ju en anna fema.

Får se vad vi gör av resten av semestern nu  skulle ju åkt till Bolstabruk hade vi tänkt oss men våran bil har ju varit  trasig så vi ville itne riskera att åka ditt. Och den pajar igen så då blev det att va kvar i Norrköping. Har väl även planer på om det blir dåligt väder att vi ska ta en sväng till ikea och tita på lite möbler till nya lägenheten. Är ju inte lång till kvar nu tills vi flyttar. Men längtar något fruktansvärt efter att göra det med. Störe lägenhet och mer ytot att va på. Olivia kommer med tycke om det märkar man här ute hon har så mycket yta att krypa om kring på så hon trötnar inte licka  fort som hon gör där hemma . I våran lila två på 52 kvm. Ne nu ska vi väl ta och förberdea inför maten. Bara och hoppas på att all tycker om maten  vi lagar. !!

Bara en vecka kvar nu!

Publicerat: 2009-08-24 | 12:05:25 i Vardagen
Dagaran går fort nu när Robban har semester.Nu är det bara en vecka kvar på den sen åter vänder han till arbetet igen.
Sitter och funderar på att jag tror att man lätt blir bort skämd dom här 2 vekorna som vi vart i hopp för man får ju mer hjälp mitt på dagarna som jag inte är van vid att få. Och nästa måndag åter går det ju till den vanliga vardagen när jag och Olivia är själva om dagarna, och pappa kommer hem vid 4-5 tiden och är sliten efter jobbet. MM vi inte t'änka på det. ska ta och njuta av dena vecka vi har i hopp nu. Och denna vecka så är det mer familjeveckan med för veckan som varit har ju robban haft fult på med massa antat med.

I går då så var vi på Sveas dop. Hon var söt och gulig det var ju första gången jag träffade den famlijen och i dag så ingår ove, erika och lilla Svea. Så jag titigare nämnt så är det ju robbans barndoms vän och jag har alldrig varit där när dom väl har stöt på varandra, och när dom vart i väg och fiskat så har jag hälre vart hemma. Men dom var trevligt. ove var väldigt lik sin store bror, för honom känner jag eller jag vet vem det är.  Dety bjöds på smörgåstårta och kaffe och kakaor efter dopet och hon Svea fick en massa presenter som alla baran får när dom döps och fyller år.

Vad vi skämer bort dom igentligen när dom är så  dom får så mycket inte undiligt att man senara sedan vill ha så¨mycket för man är ju van vid det då. Det är ju bara det att ju äldra m en blir desto dyrare blir sakerna. Men för mig spelar inget sådant roll. så länga man har en familj som kan ge en kärlek men har tak överhuvudet värme, mat. Ja allt som men behöver för att kunna överleva så, skuell jag lätt kunna leva utan  dator, tv, spel, telefon, ja allt, som igentligen bara tarup en massa onödig tid.Men det 'r ju bra att dom sakerna finns i alla fall. Man  får ju faktist in en massa informatinon i från dom och vet vad som händer i om värden.

Nu blir det att ringa till min f´FArfar och höra hur han har det och i fall dom har flyttat än elelr  om vi kan komma på en ficka dom har ju inte träffat oss sen tobbe tog studenten och det är ju i alla fall 2 månader. Ha en bra dag i solen





Några dagar och Babysimm

Publicerat: 2009-08-22 | 22:59:13 i Olivia
Ja då har det gåt några dagra då.
Vi var på rix fm men stanade inte hela för Olivia var tröt och hungrig så vi gick efter halva kan man säga. vart en sväng ut till svärföräldraran med efter vi lämnat rix fm, FÖr Robban skulle se til sin bin.
I går gick vi ett vara på marknaden och titade men inget att ha kom hem med munkar och lite godis :)
Efter så vart det matlagning för jag och snadra/ sassa var hungriga och sedan kom jocke granen mitt övergatan till oss och  vi spelade lite spel

Ja och i dag så började babysimmet och Olivia tyckte det var lika roligt som vanligt. Men det märkdes att det var ett tag sen för hon kände sig lite ovan det kunde man se på henne men tog inte lång tid innan hon kom i gång som vanligt.
Nu går det även bätre med maten igen så hon får i sig en massa mat. Undrar nästan vart hon förvarar den i den lilla kroppen hon har. Men det är ju något som hon behöver nu när hon kryper och går och springer så mycket som hon gör nu .

Ja och nu sitter man hemma själv med Oliva hon har nys somnat så ska väl med hopp i sängen för det är ju jag som får gå upp med henne i morogon. Så ska inte skriva så mycket mer blir och bäda ner  sig i soffan och se på OC har ju fott lånat boxarna från Aandrias sesång 1 och 2 så ska  försöka komma igenom dom. Men när man har den tiden är frågan som småbarns förälder så finns det inte så mycket tid över till annat. Vist tänker ni säker men du är ju inte ensamtående tänk på dom. Ne det är jag inte rent tioretiskt men känns mycket väl som det många gånger. Så jag beundrar verkligen dom unga och äldre som är ensamstående men som kvinor / tjejer och killar.

Hoppas att alla ni som jag känner där ute har det trevligt i allt vimel bland folk och fä öltält och musik. God natt

Shopping!

Publicerat: 2009-08-20 | 12:05:21 i Vardagen

Har ju varit på stan både på tisdagen och onsdagen som varit. Och vi har hittat lite fynd.
På tisdagen så åkte jag Robban och Olivia ner på stan, för o leta efter dop present till Swea som dops nu på söndag.
Sedan letade vi även efter en present till Sara med som är Robbans kusin som fyller år . Men vi hittade inget denna dag utan vi hittade en massa byxor til olivia i stälet. 3 stycken byxor för 170 kr. värdens kap tyckte vi så vi tog alla tre byxorna till henne. dom hitades på cubus och ser ut så här.
 

vart även ett paket med strumpor och strumpbyxor. För det var något som behövdes till hennes garderob.
Annars så försöker vi hålla oss lite gran med o handla kläder till henne för Jag ska i väg på buss resa till Ulared i Oktober.

Onsdagen då. vart det inget handlat till prinsessan inte utan vi hittade en present till sara som fyller i dag så Grattis på dig. Du får snart vet vad du får av oss Så tänker inte avslöja det ännu. Men för engång skull så hittade jag något till mig på stan så då kände jag att jag verkligen behövde köpa den till mig.  
 Så här ser den ut!
    
Vet även att det är fler av min vänner som varit på mig när vi varit i väg att nu sak du köpa något till dig leta nu och se i fall du hittar. Men tyckt det varit  så jobbigt nu efter förlostninggen o så , Man måste tänka på så mycket att man sak lätt kunna amma i kläderna och så. Men nu sak vi ju sluta med det är ju hård körning med det. Men tycker verkligen om tröjan. Denna dag så gick vi på stan med sandra/söderköping, och det var trevliogt har inte sets på länge nu.
Måste komma på något betre sätt att förklar vem av sandrorna jag varit med för snart flyttar ju sandra till stan. humm något o klura på.

Nu kom även robban hem efter nattens fiskande av kräffter och det gick bättre denna gång. Och det är ju bra dom fick väl i hop 5 kg kräfter. Så nu kan vi nog ha kräfft skiva. Han sa det nu när han vet att det kommit i gång där dom fiskar så lär han åka i väg många gånger. Och det kan jag ju tänka mig att han kommer.  Ne nu ska vi göra i ording oss för saras kallas och allt annat som ska göras under dagen i dag.
rix fm ska vi med på i dag, så är en del vi sak hinna med.


Detta gör och kan Olivia!

Publicerat: 2009-08-19 | 22:40:21 i Olivia
Ja jag lovade ju att ta upp hur det gör i olivias uteckling och tänkte att nu när vi vart hos BVC. är ett bra tillfälle.
Olivia kan:
* Fokusera med bliken
* Vända sig om
*Le
*Skratta
* Sitta upp själv
*Åla sig
*Krypa
*Säga Mamma
*Säga pappa
*Stäla sig upp
*Gå med hjälp av gåvagnen eller någon störe/ vuxen.
*Klätra.
*Säta igång pappas P3
*Få ut cd skivan ur P3
*Leka
* Läga sitt pussel med lite hjälp av oss
*Stäla sig upp i spjälsängen
*Bada själv
*Hitta på bus
* Säga nej med att skaka på huvudet när man säger nej
*Säga ja på samma sät som nej
* Drika med sin pipmug sj.
*Dra i kattens svans och skräma honom
* Äta vanlig mat.
* Vara glad och snäll
*Flörta
*Mysa
*Nypas
*Skrika
*Vara envis
* Säga i fårn
* Har stot själv utan stöd i någon sekund ca 5 kanske.

Har säkert glömt bort något men hon är ju 9 månader nu och 1 vecka så då ska dom ju kunna en del men hon har ju var tidig med mcyket i alla fall vad BVC annser och tycker när dom går efter vad som är normalt. Vad som nu är det vet jag inte för ingen är ju den andra lick. Tycker det är jobbigt att vi ska gemföra oss med andra och när jag vart gravid sa jag att jag inte skulle gör det själv men är något inom än som gör det i alla fall. Man hinner inte själv tänka efter uten kroppen bara reagerar tycker jag och sen så kommer man på sig själv att man tänker så här varför kan inte hon det varför har inte mitt barn så många tänder, varför säger inte hon mamma, varför krypper hon inte för det gör ju den här. Men har inte gjort det mcyket. så är ändå stolt över mig själv att jag ändå för söker hålla det jag sakt. Brukar tänka som så om jag kommer i dom banorna att jag men mitt barn kan säkert något som inte den kunde vid den månaden eller som inte den kan. Visa utveklasju mer fysiskt, psykiskt eller intelektuelt. så alla är olicka som sakt var.

Annar så är ju Olivia som sakt var 9 månader och 1 vecka ca. Och hon har: 2 Tänder i nedra käken ingen uppe ännu man kommer nog snart tänderna sa bara pang så hade hon en sedan tog det ju bara 1 och 1halv vecka så hade hon sin 2.a tand. Hon är 70 Cm Lång och väger 8.490 g och har 45 i mott runt huvudet. Våran prinsessan har ju alltid legat över normal streket eller kurvan som man pratar om  vikt och längd och det gör hon fortfarande fast hon har börjat äta mat. dom säger ju det till oss föräldrar att vi inte sak vara räda om dom inte följer sin kurva när dom börjar äta vanlig mat för då kan den sluta neråt. Hon är i alla fall våran guld klimp, charmtroll, prinsessan ja hon är vårat allt och vi presara henne inte i sin utveckling utan allt kommer i sin takt för eller senare. Och vi tycker att hon är väldigt tidig i sin utveckling när man tänker på vad som står i tidingar och böker vad dom brukar och ska kunna vid dom olika faserna / månader / år vad man nu ska säga. Och detta får vi ju även höra i fårn utomstående.

Tänker mcyket på tall om utomstående. Vad man får för blikar av folk man inte känner. Man kan skäna sig  ut titad eller ner värderad. Ja man kan nästa bli ner tryckt i skorna bara va bilickar från andra människor som man kan få. Vist att folk titar på en när man går ut i vanliga fall men. Hallå mäniskor ni som är föräldrar som går med barnvagnar. Varför ska vi stira ner varandra! varför ska man snegla ner i någon annans vagn bara för o se vad har du på din vagn elelr barn och ja ha har du en sådan vagn mm.VArför ska ni tävla mott varandra för?  Jag förstår mig inte riktigt på det. JAg titar inte ner i andras vaganr bara för att jag har barn själv. Och nu när man själv blir utsat för det så läger man märka till det mer och mer. Tycker det är ass jobigt med dom som gör detta. Vist jag kan tita och spana in vagnaran för och se jaha det är en sådan och  den var fin mm. Men ser inte ner på dom eller sneglar ner på ett nedlåtande sätt eller för o se vad har du på ditt barn( "jaha du har en kille klär du den så  i rött det är ju för tjejer" )mm. Alla har sin stil och vist jag kan tita jag med och prata men jag försöker va diskret i alla fall om jag så väll gör det. vad jag vet så händer det inte ofta och jag är på stan ofta.. Vet inte i fall man bara känner så här eller i fall det verkligen är så. Vet i alla fall att vänner man har gåt med på stan också lakt märka till det i bland. och sägar ja nu förstår jag vad du menar! Men klart är det någon man käner eller vet vem det är så är man ju nyfiken och vill veta och då kan jag förstå att man kanske små titar och försöker snegla ner i vagnen för så är men ju bygd. man är nyficken och vill vet och få svar.
Detta kan vi ju göra mot vilken perosn som hälst som man vet vem det är. Man vill helt enkelt bara snegla litte se hur den
ser ut gust nu och vad som kan ha hänt. för med att bara tita på en perosn så kan man tolka väldigt mcyket. eller ta för hastade slutsatrermede. men får ett intryck. Eller hur Sandra/ sörping?? vi gjorde ju det i dag när vi var på stan

Men sen så har vi ju även det här! jag som ung förälder känner när folk ser ner på en bara för att man är ung och är mor redan. Man hör och se på hur dom sukar o stöner ja så ung och redan barn, Ja hon vet inte vad hon missar och klarar hon verkligen av det där. Ja kan jag då säga . Visa är mer mogna en vad sin ålder visar. Men sen så kan jag hålla med om att jag tycker inte en tjeje  som är 14 - 15 ska skaffa barn för dom är själva barn fortfarande och det är ett stort ansvar så vänta lite gran i alla fall. Efter gymnasiet så tycker jag att det är helt okej det beror lite på hur mogen man är och hur man själv känner sig. Man känner ju sig själv bäst och vet ju själv om man skulle klara va att ta hand om någon annans liv med och ta ansvar för någon mer. Men snälla ni där ute jag är snart 22 år gammal och jag låvar jag vet vad jag get mig in i. Så sluta tyck synd om mig för att jag är ung jag klara mig  lika bra som en som är 30 år gammal. Jag kanske till och med klara det bätre än en 30 åring. Vem vet det igentligen.  det vet ingenmer än jag och dom närmaste. Vist jag hade tänkt att vänta med att skafa barn tills jag var 25- 27 år gammal eller tills jag var i ett stabilt förhålande där vi vart tillsammasn ett bra tag och vet vart vi har varndra men alla planer går inte riktigt som planerat. Och så vart det här för oss. Men vi tog det som det kom tog inge förhastade slutsatser och vi ångrar inget av dom bestluten vi tog.

Så snälla rara underbara vänner och läsar till denna blogg påmin mig om ni tycker att jag är någon som dom jag själv hängt ut i min blogg nu för så vill jag inte bli eller vara och då är det mitt undermedvetna som sätter igång igen och jag lägger inte märka till det själv. 
Om ni nu har kommit så här långt la märka till det nu att inlägget vart väldigt långt i dag men det var skönt att skriva av sig nu ska jag ta och natt mig för natten med. Robban är  i väg i natt och fiskar kräfter så det är rätt tomt här hemma utan honom men hoppas att han kommer hem med en massa goda kräfter till oss som vi kan gotta oss med sedan. Eller om vi nu ska ha någon kräftskiva eller blir bjuden till någon.
en nu är det nattmössan på för min del.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!