Ute hos svärföreldrarna!

Sitter ute hos svärföräldrarna nu och vi väntar på att alla ska komma hem i från deras jobb.
Vi har sovit här natten till i dag och ska göra det en natt till vad vi har planerat. Sedan får vi se vad vi göra.
Vi har ju våran katt där hemma o tänka på med, vi var hemma en sväng underdagen i dag och han vart så glad så  när vi kom hem så han fick lite mjukmat som godis för att vi inte skulle va hemma så länge till. Är skönt att vara här komma i väg i från stan lite. Och Oliva stor trivs här med, där hon kan krypa runt på stor gräsmata och på en altan. Där hon även har en gunga som faraf har satt upp till henne.

Vi var även och spelade minigolf med min moster Linda ,Jocke och deras dotter Tuva. Kan ju inte skryta om och säg att det gick bra för mig. Fick dyngstryk i det. Men det viste jag ju redan innan vi började har ingen känsla för att spela golf fick jag höra va Jocke och Robban. Men fick i alla fall 2 spikar och det var mer en vad visa andra fick sen att jag typ slog 6 slag på resterande är ju en anna fema.

Får se vad vi gör av resten av semestern nu  skulle ju åkt till Bolstabruk hade vi tänkt oss men våran bil har ju varit  trasig så vi ville itne riskera att åka ditt. Och den pajar igen så då blev det att va kvar i Norrköping. Har väl även planer på om det blir dåligt väder att vi ska ta en sväng till ikea och tita på lite möbler till nya lägenheten. Är ju inte lång till kvar nu tills vi flyttar. Men längtar något fruktansvärt efter att göra det med. Störe lägenhet och mer ytot att va på. Olivia kommer med tycke om det märkar man här ute hon har så mycket yta att krypa om kring på så hon trötnar inte licka  fort som hon gör där hemma . I våran lila två på 52 kvm. Ne nu ska vi väl ta och förberdea inför maten. Bara och hoppas på att all tycker om maten  vi lagar. !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!