hejsan hejsan

Publicerat: 2010-06-27 | 21:19:49 i Vardagen

 ja då var vi kommit hem  har sovit hos svärföreldraran jag o olivia medans robban var i väg på en grabb kväll. mycket trevligt hade vi och jag kan tänka mig o göra det fleg gånger. vi grilade åt sil o potatis o en massa mer gott. Olivia badade även i sin pol som hon har där o det vart mycket popis . hon sprang  o hoppade o körde bröst o rygsim ja lite allt möjligt.  vi gick på promenader o luktade på blommer o så vidare. Är i alla fall tröt nu  så ska väl ta o sova lite. annars så kom  några norska slöktingar hitt litt norrköping under kvälen som gått så i morogn så blir det att träffa dom ens väng o så får vi se vad som händer.  är bara så roligt att träffa dom för vi träffar dom bara 1 gång per år och i bladn inte så.  Utvilad vill man ju va i morogn då.  ha en bra kväll o god natt


glad

Publicerat: 2010-06-25 | 22:40:30 i Vardagen

 vill abra önsa er alal en glad midsommar på er all nu så här på kvällen. har inte haft tid under dagen o inte har  vi vart hemma med häller.. men nu är det myss som gäller..


vakna i går.

Publicerat: 2010-06-24 | 09:33:01 i Vardagen

 men vaknar ju upp alla dagar på gott eller  dåligt humör . coh jag vakna nog på rätt sida i går .. Gnugade mig i ögönen o kände att något inte stämde.  gick in till badrumsspegen o såg mig i spegen o tänkte.... vad fan har hänt mig,,
Jag var ju bara hemma i går.?? såg ut som ett frågeteken,  ja jag borde ju ha vaknat men det gjorde jag inte.
Kom fram till att dte måste vart katten som råkat gjort mig ila.
Så här såg jag då ut efter jag tvätat  bort blod o lite sårskorpar


har alltås ett såg på ögonlocket, ett i ögonbryndet som inte syns  så bra, och ett över ögon brynet men som bara är en skråma gämfört med dm andra. o så hade min vagel i ögot sprukigt igen.

och vi var även på lite midsommarfriand ei går. med bestemor i borgskyrka  det var trevligt o gott med tårta o sil och potatis
alla tanter sa att olivia var en riktig sommar dröm i går så sött upp kläd mer mer. då blir man glad o stålt som förälder o sträker på sig extre mycket.


hej då mamma sa man o sedan drog men i väg.


litte mer

Publicerat: 2010-06-22 | 09:13:12 i Vardagen

ja nu kommer det lite mer bilder sen vi var på slotet o hälsade på. inga spöken såg vi till häller men kan ju bero på att vi var där på dagen. :P





Det fans sådana här lite här o dä som det stod texter på tror att det var så att man skuell lista ut vem det hanlade om..
olivia hade det roligt när vi var där i sprang om kring lukta på blommor o så vidare.


på väg till..

Publicerat: 2010-06-21 | 22:50:51 i Vardagen
på väg till sängen är jag nu efter o ah ståt o bakat bröd så vi har till frukost var ett tag sedannu så kommer o bli gott med hema bakat bröd i morogn bitti det luktar helt underbar med i lägenheten så kommer somna till en underbar doft.

helgen som var var  vi på lövfstaslot o tog oss en titt det var inte  bara olivias första gån att vara där utan min med vart en fick o en promenad runt slotet.


det är synd att vår dator är seg eller så är bloggen så kommer inte up några fler bilder i dag men i moorgn kan jag lägen ut fler på dagen vi hade på lövfstaslot sov gott

har tänkt klart

Publicerat: 2010-06-21 | 09:16:51 i Vardagen

Tack för dom få komentarerna jag fick när jag sa att jag skulle eventuelt sluta blogga. Har i alla fall tatgigt det beslutet att jag inte ska sluta blogga Tack var en person. Men tycker att du hädan efter kan hålla det till dig själv.  Hade det bara varit någon som jag inte hade något ansikte på o inte viste  vem det var så hade jag inte tagit lika illa upp som nu. Men Samma dag så var det ju faktist en perosn som gav mig beröm för bloggen med.  Så får ta det positiva till mig o ta tag i deta igen.
har stor lust att gå ut med vem det är som  stälde till det men det skänns inte rätt.. För jag fick ju reda på det va en nära vän till mig och inte av denna person så vill inte sätta henne i en jobbigt sits trots att hon lyckades gör det med mig i går men det är något som kan hända i bland.  Men en sak är säker att den som gjorde mig ledsen är inte  så perfekt häller bara så du vet. Du är så rädd av dig att du ska bli bortglömd att inge ser dig o är rädd för att ingen ska tycka om dig .. lägner det slutta upp med ditt tycka synd om mig eller jag är så mycket mer duktig än dig o dig . Ta tag i din självkänsla o ta tag i den så kanske det blir lite bättre så slipper du klanka ner på mig o många fler. för du är inte perfekt långa vägar i fårn det är du. och det är jag med o många andra. alla har sin brister här o där.  men till skilnad fårn dig så vet jag vart min är o det vet inte du.  Så nu börjar vi blogga igen.


hum hum

Publicerat: 2010-06-14 | 10:08:17 i Vardagen

Hade en väldigt trevligt lördag fast den kanske kunde ha slutat på annat sätt. men annars för övrigt så var den bra o väldigt trevlig. med mycket skratt.  det gick  bara för robbans föräldrar med olivia med så det var ju bra.  Annars så har jag lite tråkigt nyheter. Fick höra en sak av en väldigt bra o go vän, att en viss person som kan gå mig väldigt mcyket på nerverna fastt jag int ekan säga att jag känner den person men vet  vem hon är. o jag vet att det är många som tycker sådant om denna person.  hon klanlade ner på mig väldigt mcyket o det handlade om bloggen. så vet inte i fall det blir så att jag slutar blogga. Har inte bestemt mig. Men det jag fick reda på sårade mig väldigt mcyket. O jag tar välidgt ila upp när man sägar så som hon har sakt. men tack S för du sa det till dig. Fast jag tog väldigt illa till vids. så det kommer non inte bli mycket skrivande tack vare dig. vet att du är inne o läser här tiitt som tet så jag hoppas du  går in o läser deta och tar åt dig av det du har stält till med.  Man kanske ska tänka sig för lite. inna man hakar på visa personer o ner det kan handla om något sådant som är privat o känsligt.

Gör ett uppe håll ett i alla fall...


ja då var det party för sandra

Publicerat: 2010-06-12 | 14:41:13 i Vardagen

 i dag så har sandra fest för att hon ahr fylt år o temat på festen är prins och prinsessor. så här hemma håller vi på o göra i ordning oss.  och så håller jag p med mat.  och styr emd det sista här hemma.  vi har vart o lämnat Olivia till sin farmor och farfar för dom sak vara barnvakt o hon sak sova där. något som skänss lite jobigt för det är första gången hon sak sova bort. men någon gång sak det ju va den första. Hoppas det kommer gå bra. Så det är tomt här hemma o kan tänka mig att jag kommer tycka det är änu tommare sedan när jag kommer hem i kväll. hoppas i alla fall  att kvällen kommer bli mycket tevligt o rolig.  kan ju även hoppas att stormen lägger sig så vi slipper den.  så  nu sak jag väl återgå till sysloran här hemma. åter kommer väl i morogon med uppdateringar hur kvällen blvev o så vidare.


rengnet det bara össer ner ner ner

Publicerat: 2010-06-11 | 08:32:26 i Vardagen

 ja som nu förstår på rubriken så är det inget roligt väder här men  såg att dte var lika tråkigt väder i stockholm med. men  jag hoppas på att dte blir toppen väder i moroogn när vi sak fira sandras födelsedag. För det är tänkt att vi sak va ute o grilla o hon har fixat med partytält o sådan. så jag håller tummen för att det blir strålande sol o varma grader så det inte är kallt. annars i dag sak jag fortsäta med städningen . sak damsuga o skura i dag  sedan så kommer bestomor för bi en sväng  på efter midagen vid 3 tiden ca.  annrs blir det nog en lungn kväll  för i moorgon är det avslutning på babysimet. så i moorgn är  det siat gång för denna termin jag är där.  tror jag sak tänka lite ljus här hemma  för i få lite varm o mysig stämning


tråkigt

Publicerat: 2010-06-10 | 09:10:33 i Vardagen

 inget roligt väder ute. o man känner inte för att gå ut direkt men det lär väl blir en sväng i alla fall för olivias skulle. hade jag inte haft henne så hand ajg nog legat under täket i dag om jag hade vart hemma.  ser ut som det kan börjar rengna när som för det är mörkt ute, fast ändå inte men det är så mycket moln så att man har lampor tände där man är i lägenheten.  i alla fall i köket o vardagsrumet.  så får se vad som händer under morgonen så har jag börjat små städa här hemma men det går ju alltid så där  när man har små.  för dom tycker ju itne att dte behövs riktigt för dom tar ju tillbaka leksakerna ut till rummen när man nyligen har tagit bort dom.  Men så är det med dom små liven dom ger ju en kraft o energi visa dag med att orka med dagaran. så dom gör ju  sin nyta dom med. :)


slumra in i sängen så finn

Publicerat: 2010-06-09 | 22:09:22 i Vardagen

 det har vart mycket i dag runt om oss  o vi har inte vart hemma mycket nu är det sängen som gäller för min del.

Sedan vill jag även säga ETT STORT GRATTIS TILL SANDRA SOM FYLLER  23 ÅR I DAG.  grattis på dig gumman.... <3

God natt


dagen är snart för bi skönt

Publicerat: 2010-06-08 | 19:53:24 i Vardagen

dag har vart sådär. Varkan jag eller oliva har vart så på o pigga som vi brukar tror på att dte harmed att våran lägenhet är så varm att sova i trots att vi inte sover med några täken utan bara påslakan o att vi har ett fönster öppet i varje rum när vi går o läger oss.  Men vi har pratat om att skafa oss en fläkt  stor golv fläkt så vi kan  få något som svalkar ner rumet lite. grana i alla fall.. vi var ute en liten sväng på gården o lekt för ut annars så har vi bussat inne o bara slppat i dag städat lite här hemma o lagat mat.  nu blir det sängen titidt i dag tor jag men  lite mys med prinsen min först tor jag för vi har itne hunit med varandra än.


är hos bestemor

Publicerat: 2010-06-07 | 14:14:33 i Vardagen

nu har joag kommit hem till bestemor efter vi har fickat på stan o gjort några ärenden på stan. allt gick bra o nu ligger olivia o sover själv håller jag på med mat till oss o bestemor är ute medhunden en sväng.. har många tankar i huvudet i dag io haft det under natten med så har inte haft någon vidare bra sömn i natt häller så jag är tröt så igentligen skulel jag med behöva sova lite gran. men så blev det inte kanske kan sova i fatt sömnen i natt om jag går o läger mig rätt tidigt. sak i alla fall försöka med det får gå o sova när oliva gör det.  För o oarka med morogn dag o för o inte va på dåligt humör som jag lätt kan bli när jag är tröt.


hum. hum vädret då!

Publicerat: 2010-06-07 | 09:12:55 i Vardagen

 ja man blir ju inte direkt pig av vädret ute som man har blivit bort skämd med att man blir den senaste veckan när det har varthelt underbart väder. I dag när vi vaknade så var det helt gråt på himmelen. men ser inte något blåt någon stans inte här utan för mig i alla fall. Och så sa dom att dte  var risk för rengn men är  det under dagen det vet jag inte eller på kvällen  för  vi var i väg på borsta tänderna när vädret var.  men  man får ta det för vad det är. så vi  får göra en massa annat utan sul det är ju itne så att det är väldigt kalt ute bara fär att solen inte lyser. Men vi sak väl göra oss klara här i alla fall så får vi se vad vi hittar på sedan. 

  vi vill ha solen tillbak. o nu ska dte va sådant väder ett tag sägs det .. hum  hum inte roligt


fiska tur

Publicerat: 2010-06-06 | 19:20:12 i Vardagen

i dag bestemde vi oss för att ta en fiskatur hela familjen för o se hur olivia skuell reagera när vi var ute till havs o hur hon ksuell tycka om sin flytväst som hennes farmor har köpt till henne.  det gick mycket bra men dess vere så nappade det  väldigt dåligt i dag. så det vart inte så mycket fisk. vi var ute o fiskade ströming.  så vi alla som var med fick väl 23 stycken.  så nu har robban lite fisk i frysen som han sak ha när han fiska andra fiskar som gös tror jag det var.   nu är jag helt mör i hela kroppen efter o susti i en båt i 2 timmar .  Så nu blir det att äta lite blåbers paj framför tv o ta det riktigt lungt. se en film sak vi nog göra.  o snart så sak även prinsessan våran sova.  ha en bra kväll. o du S kör försiktigt i dag när du sak hemmta din mamam o pappa.  hoppas  det kommer gå bra o att dom haft en bra flygresa hem.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!