lite shopping hans med i dag

Publicerat: 2012-02-29 | 20:00:33 i Våra barn
Vi startade romantiskt i morse och  så sak vi även avslute det med myss i sofan och en bra film.
Var tvungen att byta robbasn ring till en mindra storlek så när jag ändå var där och uträttade det ärendet så vart det lite shopping med och det vart lite vår fynd till våra små prinsessor. Han även med att prata med presten och boka in ett datum för dop så nu är det bara att fixa med doppkorten och få i väg dom.
Sedan så fickade jag även med Madde i dag. min kär underbara vän madde som kan ha så många bollar i luften samtidigt. opch ger en så mycket energi och insperation. Jag bara älskar din personlighet madde. Du är helt underbar rolig, lättsam, helt makalöss. Hoppas din prohekt  går igenom.
det vart inhandlat till min små prinsessor i alla fall.
Till olivia vart det en bamse bad dräckt då hennas badbyxor som vi kört med innan är för små.
igentligen så tycker jag inte små tjejar behöver något upp till för det är endå bara klat o blött när dom går upp och det är så man rekomenderar vid baby sim och lek och plask. Men olivia har velat så länga ha denna och gått o kännt på den så nu fick hon den.
den är fårn lindex
sedan vart det ett par jens shorts en T- tröja och ett paket med strumpbyxor.  fårn H&M
Till Amelia vart det en bady och ett par byxor från H&M
Ett paket strumpor och anti halkis skor från lindex

Mitt lila bus som gjort mig så nervös.

Publicerat: 2012-02-29 | 19:49:51 i Föräldrarskap
i dag är det skotdagen vilket betyder att det är den enda dagen på året som vi kvinnor får fria.
Och med deta sakt så kan ni säkert + i hopp 1+1 = förlovning.
Får några år sedan frågad ejag robert i fall vi ksuell men då sa han att det var något killarna skulle göra. tillskott har han inte komit och det senaste året så har vi pratat om det fram och tillbaka. Så då tog jag till fälet i akt och tog chansen och köpte ringar och planerade hur jag skulle gå till väga.
Det hela vart mycket mysigt trevligt och nervös behövde jag ju inte va att  få ett nej för det vart ett klart ja  fårn min älskade robert. Tror faktist att han har gott o väntat på att jag skulle ta tag i det igen.  Det vart i alla fall en romantisk och mysigt frukost för hela familjen där ett kort väntade på brikan med robbans namn på.  där jag hade satt fast ringarna i.
så mysigt kunde inte blivit bätre.  med en solig och vårig dag med fågelkviter underbar två prinsessort hemma och båda på toppen humör och två lyckliga föräldrar som delar kärlek till varandra och till våra två underbara dötrar.
så nu sitter vi här o känner oss ovana över att hja våra förlovningsringar på oss.

Varför ska det va så svårt att hitta!!!!

Publicerat: 2012-02-28 | 10:58:02 i Mig själv
Något som kan göra mig så ledsen varje år är det här med badsäsången har titat runt lite på nätet som H&M, Ellos, Hallens men inte funit någon bikini i min storlek fans det något så är det ju tant varning på dom.
För står inte varför dom olika företagen inte tänker på oss som är storbystade men ändå är smala och att inte inte är bara glammla eller väldigt kraftiga som har stor byst.
Jag tänker så här .. var och varanan går ju och opererar sig för att få störe byst vilket oftast är i storlek D eller störe. för att dom inte är nöjde. Och oftast så är dom pinsmala med för det är så mediabilden visas att vi kvinnor ska vara. Blir så rädd när man ser deta. Jag vill kunna ha en lika snygg bikini som vem som hälst annars som har liten normar eller stor. varför ska inte jag  få den möjligheten för och alla andra som är bygda som mig.  Jo om man har tur så kanske man kan finna en på någon av afären på stan som bodyline och  vad dom nu heter. men då får man kasta ut .. nästan 400 per del. vilket jag tycker är alldelses för mycket då jag  får köppa en ny varje år. för att min byst ändrar sig hela tiden. Tror inte att jag kunnat haft samma bikina sen jag gick i 9. utan har alltid fott bytt upp mig till en störe.
vilket är helöt otroligt tycker ju att dom skulle stana va någon gågn att dom ändras när man blir gravid och ammar det ha rjag förståelse för.
sedan ska man komma i håg att dom gör halternäk bikinis till oss har stor byst är inte något smart ha då så man kan få välja för det är så tungt att ha det runt nacken så efter 1 timma så har man så ont så man av lider.  måsta jag
Ja jag får väl gå naken i sommar om jag inte finner mig någon bra. Annars så får jag helt enkelt läga utt 1000 kr på en och sedan hoppas på att jag kan ha den ett bra tag fram över.  Vad kör ni med baddräkt bikini och vart in hanlar ni era???
Bikinitrosa Bikini-bh
Bikini-bh

Det här med Namn

Publicerat: 2012-02-27 | 13:01:23 i Amelia.
Ja nu har det snart gått 3 månader och lappen med vilka namn vi vill ha till våran dotter Amelia har inte skickats in ännu. då vi inte vet riktigt vad för namn vi vill att hon ska ha i mellan namn. Amelia står klart och lika så namnet från min sida och det är Johanne. Men då var det namn från Robbans sida som vi inte vet eller i fall vi ska ta något annat som vi bara tycker är fint. Jag har 3 namn lika så Olivia och på min sida va släkten har man alltid tagit ett namn från vardera sida det var delvis därför Olivia fick det då vill man ju inte ändra det nu. Några namn som Ninna och Olle gav oss när vi pratade om det var Lena eller Maria. Robban vet inte vilket och jag känner att han borde få välja. Men vi får väl se hur det går. Vad tycker ni???? Hu har ni gjort med namnen till er barn???

När det krypper o kropen gäller det att ha.

Publicerat: 2012-02-26 | 21:09:42 i Olivia
När det krypper i kroppen på dom små så gäller det att fantasin hos dom.stora flödar. Olivia har inte varit så pigg. Dom här dagarna men i dag hade om lite energi och ville göra något. Så då slog det mig att grisen hon fick av Sandra när hon fyllde 3 kunde hon få måla. Men då länge orkade hon inte sitta så hon målade dem i omgångar. I. Morgon ska den in i ugnen för att brännas mamma fick måla ögonen på grisen sedan skrev jag också hennes incialer och datum. Vad kan man säga det är bara fantasin och barnasinnet som kan.sätta stopp för en förälder eller vad säger mo fär ute. Nu ät det snart sängen s väntar för mig med lite sömn i kroppen sen natten s varit så är man tätt.slut körd för o dag.

sjukstuga och små bestyr

Publicerat: 2012-02-26 | 16:26:55 i Olivia
Ja Olivia är sjuk och har åkt på inflänsan utan någon tvekan. Man verkligen lider med henne. och inget  får man i henne häller. att det kan göra så ont i en som förälder att se sina bara så här. Förstå att godis går inte ner inte glass inget bara vätska som vaten eller saft tur det i alla fall.. Vet inte hur vi ska göra för det är ju ändå bra att få i sig lite annt för att kuna bli frisk snabbare. Hennes mage sak vi inte prata om, skulle vilja få i  blåbärssoppa man hon är så bästemd våran tjej att hon har bästemt sig för att det tycker hon inte om och ska inte ha, vilket skulle va bra för henne att få i sig för att säta stopp lite men inte mcyket o föra när hon har bästemt sig. Knapt att vi får i henne alvedonen så kämpar på med det i stället då magen är som den är så går det ju inte att ta något annat.
Annars så försker vi andra i familjen hålla osss friska o krya men det börja klia lite i oss med att bara vara inne känns som att vi inte gjort annat den här månaden.  Hoppas på en bätre månad när den startar.
Är då någon mer en mig som har struligt med att blogga fårn mobilen. Jag akn inte lägga in bilder längre och har svårt att komma in på min och andra bloggar samt för att kunna skriva ett inlägg. ?????
Ne åter gå till att fixa till mat här hemma inna Älsklingen sak i väg och träna med grabbarna grus.

Jag och dom förbanade S... och väskor skulle många säga.

Publicerat: 2012-02-25 | 22:12:47 i Mig själv
alla som känner mig vet att jag bara inte kan slita mig fårn två saker väskor och skor. Nu så hittad ejag in på en sida med en massa snygga skor och vist blir man kär i visa av dom o känner en ha känsla. humm.. här är några fina snyga jag hittade.
Skor | Finskor - Iron Fist: Society SuicideSkor | Finskor - CAFèNOIR: HH203Skor | Finskor - True Religion: SueSkor | Finskor - Blink: WillowSkor | Finskor - Iron Fist: Don't Hold Your Breath PlatformSkor | Finskor - Ed Hardy: LA MER WomenSkor | Finskor - Ed Hardy: LA MER WomenSkor | Finskor - Buffalo: 7608Skor | Finskor - Hispanitas: WashSkor | Finskor - Chinese Laundry: HotnessSkor | Finskor - Blink: BL243Skor | Finskor - Blink: BL095 701019-B-15 FlameSkor | Finskor - Iron Fist: Muerte Punk PlatformSkor | Finskor - Bronx: PrideSkor | Finskor - Sixtyseven: U7698Skor | Finskor - Fornarina: JoanSkor | Finskor - Laura Biagiotti: SandSkor | Finskor - Marina Ferranti: 3275Skor | Finskor - Jessica Simpson: Keddar
och många fler hittade jag ..  ja hade man varit miljonär så hade jag nog haft alla i min aldeles egen sko garderob .   Oooo jag vill ha får se i fall der kommer o bli något par i alla fall frågan är ju då hur man ska kunna välja som ni ser här så ha rjag ju bara tagit några som jag fastnat för och fler fans det.
Ja då ha rjag delat med mig av en av mina brister här på bloggen om man fårgar robban . man jag har faktist gjort mig av med en massa skor sedan vi vart ett par ett tag had ejag över 25 par det ha rjag inte nu kan jag säga er.
Frågan är i fall jag skulle kunna gå i dom nu när man inte gått i högklakat så mycket som för då jag hade det på mig dagligen.
Vad har ni för förhålande till skor???

En Jobig natt.

Publicerat: 2012-02-25 | 19:58:17 i Olivia
Var På hc i går och träffade Sandra och vi fyndade lite och uträttade lite busigheter. Som gjorde att vi.fick pir.i.magarna och lite nervositet . Väl hemma.mötes jag av en sovade tjej och en sambo.som.satt och spelade tv-spel när.vi skulle.gå.o.lägga.oss började mardrömmen Olivia vart sjuk jätte solig i magen och sedan kom det kräks i noder.vi slog i hopp 1+1= Influensan kräksjuka. .det vart en massa.tvätt av sängkläder samt.filtar i soffan så man viste vad man vaknade till. En.febrig och väldigt medtagen dotter trötta föräldrar och en massa tvätt.som.behövdes tas omhand. Dagen har vart lungan och stilla och tössen har sovit mesta Dells av tiden. Och vi andra.har med.vilat och hämtat oss efter natten. Man märker så väl att hon är sjuk och dålig fär det är inte mycket som går ner i den lila maggen hon tackar tillomed nej till.godis vilket inte görs i annat fall. Nu ligger hela familjen o.soffan tur att dem.är.stor.och ser på.film. Hoppas.eran helg.är bra.

Amelia den 23/2.-12

Publicerat: 2012-02-24 | 23:13:49 i Amelia.
I går hände något oväntat och som jag första inte torde på och lika så Robban. Vi gick upp och morgonen var som vanligt vi kläde oss bytte blöjor och stod och gjorde frukost. Amelia på golvet på sitt babygym med en kudde under med. så hon hade lite uppförsbacke för att förklar så ni förstår. ligger på magen och gör i från sig sina ljud som hon brukar och är glad och ler när man ser på henne och hon är så med så. plötsligt så hör jag att något dunkar till vänder mig om och där ligger nu Vår kära dotter med huvudet på golvet. och nästan utanför babygemyt. Ne tänkte jag hon kan ju inte ha vänt sig själv hon är ju inte tre månader än Men tänker tillbaka o lika så var det för Olivia. Men tänkte det var säkert så att kudden gjorde sitt o det var någon lutning så att hon lyckades rulla runt. dagen gick och det inträffade inte något mer. Fören på kvällen strax innan vi skulle gå o lägga oss och hon var i soffan. så på bara någon sekund så låg hon där på rygg. Jag och robban tittade på varandra o gapade stort... jag hade inte sätt i syner på morgonen och det kunde inte bara va någon vinkel på kudden när det inträffade igen. Vår stora Amelia har äntligen vänt sig om. Åt andra håller mot vad vi trodde. hon har ju trälat ett tag med att ta sig från rygg till magen man bara kommit till sidan. Men snart kanske det inträffar med. Det otroligt vill stana tiden lite känns som om dom blir så stora så fort. Samtidigt som man glädjas åt deras utveckling och tycker det är roligt och goda tecken så ville man ändå någon stans ha den där paus knappen eller önskan över att tiden gick saktare. självklart är vi nu så stålta här hemma både två föräldrar och en stora syster.

onsdag dena onsdag

Publicerat: 2012-02-22 | 20:49:01 i Olivia
I dag kom Sara på morgonen för att hämta Olivia då dom skulle åka till busfabriken. Något som Sara velat gjort länge hon lovade att när hon fott sitt körkort skulle.dom.åka ditt. Redan i går när hon gick och Ma sig var våran prinsessa förväntansfull full. Hon vaknade.vid 5 tiden och undrade om hon inte var tvungen att gå upp nu för att hinna vilket. Hon inte behövde. Hon somnade om och vaknade.vid halv 8 . Och hon han med allt. Hon hade haft en underbar dag och skiner som en sol när.hon prAtar om sin egna dag med Sara. Tror det gör henna gott att. Få vara själv och vara i centrum och få känna på att i.te bara va med mamma pappa och lillasyster och få va stora systrar fast man ser att man hon tycker om.son.syster över allt annat och hon älskar Tt v Det. Annars händer det inte mycket r just nu så myser nästan Alla i våran säng Olivia sover i son jag har migrän som jag haft hela dagen så nu ser vi på.Sveriges mästerkock. Och så testat / Prov smakar vi dom nya ballerina kakorna. Kan meddela att.dom va farligt goda men kan tycka att priset är lite för mycket för så få man får. Värt att testa tycker vi alla här.hemma. Mmmm mumsiga göteborgskex.

Fett tisdag och sportlov

Publicerat: 2012-02-21 | 22:54:45 i Våra barn
Hej hopp på er mina läsare. Har em ny vecka på började och redan i morgon så är vi halvvägs frame till en ny helg. Helt otroligt vad allt går fort fram. Man hinner knappt tänka på v Ad man sl Hinna göra innAn veckan är slutt. Ja ser man till i dag såär det ju fett tisdagen vilket. Vi här hemma firade med en god semla som.man ska göra den satt där den skulle.och var mycket god. Roliga Olivia äter locket sedan all grädde och mandelmassa och sedan det andra. Lite roligt att se hon är.så.instämde på att hon ska äta.den så och då får hon det med själv så äter jag först loket som jag drar.över grädden så man får lite på den med sedan ärter jag den rakt av med.fingrarna. Hur äter ni era semlor och bad r sorts ska det va? Lite roligt att veta finns så många olickasemlor nu så.finns en dela att välj på eller recept Att gå efter, samt hur man äter dom naturella eller med.hetväg =med varm mjölk. Ja annars här hemma så är det sportlov vilket Olivia har och är hemma med oss hela veckan och hittills har dagarna flutit på bra hon har haft mycket att göra och fott utlopp för all energi. D ena lila kropp lan innehålla. I går var. Ove Erika och. Deras barn Svea och Bianca här. Det vart mycket bus fika och så gick vi ner och spelade minigolf. Efter det vart det hem till oss för att ätA middag dagen slutade vid 20 tiden för Olivia då.vinkade hon ej då.till sin vän. Och i dag så kommer Olivias gudmor på besök vilket var.mycket upp skatta.ochdey vart mycket bus. Malin fick inte mycket tid med Amelia inte utan Olivia skulle ha hemma för sig själv lite tid fick hon sniffa på bebis i alla fall. När Malin lämnade oss. Så begav jag och Olivia oss ut för lite bus och handla hem.dom efter längtade semlorNa. Det var ju inget roligt väglag ute r bus en masa is.och vatten och lite snö. Efter 10 mim var hon blöt till tusen tackar gudarna för.överdrag byxor. Nu väntas det sömn från mim sid Med.då båda barnen sover.och i morgon.väntas en tidig morgon med förberedelser. I morgon ska nämligen Sara Robbins kusin låna/ vara barnvakt till Olivia för att åka till.busfabriken något som Sara BelTran gjort länge med Olivia. Tvekar inte på.att dom kommer få en helt underbar dag där. Men lam bara tänka mig att det kommer. RÄTT MYCKET MÄNNKSKOR DÄR. Detr ju Sportlov trots allt. Olivia är så.glad.och förväntAs full så det är det ända hon pratat. Nu på kvällen. Ne nu säger jag med familj god natt och sov så gott.och dröm sött

Söndag härliga söndag.

Publicerat: 2012-02-19 | 21:04:21 i Vardagen
Ja vi kom hem fårn barnens farmor och farfar för ett tag sedan. där det har vart trevligt att var Olivia har i alla fall fott göra sig av med all sin energi och lite där till.  Jag själv känner mig fortfarande lite off sedan jag varit sjuk till och fårn i 3 veckor. peppar peppar så hoppas jag att det är slutet nu som bestor av lite hosta och snor.
Ja väl där ute fick Sara mig att lada ner Wordfeud till min telefon som vi spelade 3 omgångar allt som allt. och så ha rjag två andra på gång. är väl så där. Tror inte riktigt att jag kommar fasna stenhårt för det men det var okej .. till skilnad på dom har andra dragonwil eller vad allt heter.  inget för mig .. Tycker som brädspel kanske därför detta spel passar bra för mig.
Annars så har jag haft  lite planering i mitt huvude både på hur jag ska möblera i tejernas rum som nu är Olivias rum samt det sista till sovrumet. Och jag hittade pereci det jag sökte efter. Så som jag har förästält mig det i huvudet. Hoppas det kommer bli toppen. får se i fall det blir inhandlat i morogn eller om vi tar det någon annan dag i vecka.
Sedan har jag även planer för andra saker som jag hoppas att jag kommer kunna genomföra.
Ne sak fixa till lite kvälls mat sedan blir det sängen för jag känner mig slut i kroppen trots att jag inte gjort så mycket i dag. Då mamma inte duger till något när Olivia är ute hos farmor och farfar. Jag och robban kommer i sisat hand då när det gäller lekar.
hoppas ni får ett bara av slut på denna vecka och en bra start på nästa.

Nu så/ kommer det bilder.

Publicerat: 2012-02-18 | 10:06:12 i Tips
Sa till Leah att jag skulle läggga upp bilder i veckan på hur det såg ut nu när jag gjort om. vilket inte kom upp då jag vart sjuk och var mest sängligande. Men nu är allt målat som ska vara målat och det börjar bli som jag vil ha det här hemma vilket känns helt underbart.  är bara lite små fix kvar i vårat sovrum så är det klart.  köket är ja klar med. och väldigt nöjd förutom att jag jag skuell vilja ha nytt köksbord och stolar. men igentligen är det mest nya stolar vi behöver.  Olivias rum har  vi även en plan för vad ska ska in handlas och så videre för om ett tag så ska även Amelia bo i det rumet. blir väl inte fören hon är 1 år eller så men hon behöver ju också få ha sina leksaker någon stans. Så lite anna förvaringsmöjlighet är vi ute efter. ock kommit på hur vi ska göra nu.  Men så här ser i alla fall allt ut som jag har gjort nu .
Uppe i vänstra hörnet på bilderna så ser ni hur det sog ut inna jag gick på det. 
glömde ta kort  på hur den såg ut inna man det ät en förvarings bänk/ låda som vi köpt på ikea för 3 år sedan som var i ljust trä, björk eller något sådant. Som jag målade om. denna står i halen nu men ska in i Olivias rum sedan.
Bjöd på en mag bild. Hum i bladn saknar man den där magen. dast det är skönt att den är borta med.
Jag målade även om en fura bänk men glömde des väre att ta  en bild på hur den såg ut inna jag målade om den.  vilket är tråkigt men alal vet ju hur furu ser ut i alla fall.. annars så får ni spana i på knopparna på bänken.
När spegen kom upp och på så ser det ut så här nu.
och på vardera sidan på vägen så sitter de här.
på dom har jag målat ditt barnens namn så dom har ett eget hjärta.
Ja det är nog allt det som jag har gjort och haft för mig. som sakt var så är det lite små saker som ska boras upp i sov rumet som inte är gjort ännu men det kommer det med.
Ja så nu har jag bjudit på mina projekt jag haft för mig här hemma.
Det som är bra är ju det att bara lite färg kan göra så mycket med gammla saker som man kanske känner isg tröt på och inte vet i fall man vill ha kvar eller inte tycker dom passar in. och man sparar in pengar på så sätt med i stället för att köppa en massa nyt. det gäller bara att komma på vad man vill göra och sedan säta i gång.

god morgon

Publicerat: 2012-02-18 | 08:57:28 i Vardagen
så här ser det ut hemma hos oss nu. Morgon mys med megamind på tv.

Amelia 2 månader den 16 februari.

Publicerat: 2012-02-17 | 13:17:52 i Amelia.
Våran tös är nu 2 månader vilket är så svårt att förstå tiden går värkligen fort och fortare en när man fick Olivia. Men nu har man två att lägga tiden på.
Vår tös är en sådan glad tjej som ler ofta och är väldigt lätt att ha med att göra. men hon har sina dåliga dagar hon med eller sina bipar när man är lite mer gnällig och så är vi ju alla.
Hon rör sig mycket när hon ligger på golvet lyfter på ben och skarkar, händerna far åt höger o vänster och in i munen. hon försöker även ta tag i saker nu som sitter på babygymet. Eller dra i mammas eller olivias hår om hon får chansen.
När hon liger på maggen så lyfter hon upp sitt huvud högt och försöker ta sig fram åt.  Blir väldigt sur om hon inte kommer fram några milimeret. Så vi får ha våra händer i bland i mot föterna så hon får gräpp i någpot och så trycker hon i fårn och kommer fram då blir hon glad.
Amelia har  även en massa ljud för sig och rör mycket på munen och inga ljud kommer
Något som hon mycket tycker om( en favorit) är att stå i våra knän och titta. hon är väldigt stark i naken för sin ålder och är en vilje stark tjej som vet vad hon vill..
Vi kom på henne för någon dag sedan att hon försökte vända på sig -. vi hade lakt henna på magge i köket för vi skulle göra frukost olivia roppa och vi vände oss om när vi sedan vände tillbka så var det någon som hade tagigt sig till sidan och Jag bara vänta lite nu Amelia detta är du för liten för nu får du stana upp.. men efter det så har vi inte sätt något. Så det var nog en engonsföretelse.
När man ser som förälder nu så vill man att tiden sak gå lite saktare och inte så fort för att kunna njuta av babytiden mer. Medans när man fick sin första så det var klart men ville ha dom små länge man man väntade på när dom skulle kuna vända sig och kryppa samt gå på ett helt annat sätt en vad man gör nu. Man känner nästa att man inte själv hinner med i deras utveckling.
Något som är tråkigt är ju att den där goda babydoften som dom har när dom är helt nya är snart borta vilket är tråkigt bara älskar att sitta och myssa med henne och sniffa på hennne.
Behöver jag säga att hon är väldigt omtyckt våra söta rara Amelia på 2 månader så älskad så. utav stora syster och av alla andra runt om i släkten.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!