Amelia 2 månader den 16 februari.

Våran tös är nu 2 månader vilket är så svårt att förstå tiden går värkligen fort och fortare en när man fick Olivia. Men nu har man två att lägga tiden på.
Vår tös är en sådan glad tjej som ler ofta och är väldigt lätt att ha med att göra. men hon har sina dåliga dagar hon med eller sina bipar när man är lite mer gnällig och så är vi ju alla.
Hon rör sig mycket när hon ligger på golvet lyfter på ben och skarkar, händerna far åt höger o vänster och in i munen. hon försöker även ta tag i saker nu som sitter på babygymet. Eller dra i mammas eller olivias hår om hon får chansen.
När hon liger på maggen så lyfter hon upp sitt huvud högt och försöker ta sig fram åt.  Blir väldigt sur om hon inte kommer fram några milimeret. Så vi får ha våra händer i bland i mot föterna så hon får gräpp i någpot och så trycker hon i fårn och kommer fram då blir hon glad.
Amelia har  även en massa ljud för sig och rör mycket på munen och inga ljud kommer
Något som hon mycket tycker om( en favorit) är att stå i våra knän och titta. hon är väldigt stark i naken för sin ålder och är en vilje stark tjej som vet vad hon vill..
Vi kom på henne för någon dag sedan att hon försökte vända på sig -. vi hade lakt henna på magge i köket för vi skulle göra frukost olivia roppa och vi vände oss om när vi sedan vände tillbka så var det någon som hade tagigt sig till sidan och Jag bara vänta lite nu Amelia detta är du för liten för nu får du stana upp.. men efter det så har vi inte sätt något. Så det var nog en engonsföretelse.
När man ser som förälder nu så vill man att tiden sak gå lite saktare och inte så fort för att kunna njuta av babytiden mer. Medans när man fick sin första så det var klart men ville ha dom små länge man man väntade på när dom skulle kuna vända sig och kryppa samt gå på ett helt annat sätt en vad man gör nu. Man känner nästa att man inte själv hinner med i deras utveckling.
Något som är tråkigt är ju att den där goda babydoften som dom har när dom är helt nya är snart borta vilket är tråkigt bara älskar att sitta och myssa med henne och sniffa på hennne.
Behöver jag säga att hon är väldigt omtyckt våra söta rara Amelia på 2 månader så älskad så. utav stora syster och av alla andra runt om i släkten.

Kommentarer
Postat av: malïn

sötnos.. måste ses snart så jag med får sniffa lite :D

2012-02-17 @ 18:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!