inte bättre

Publicerat: 2010-03-30 | 13:19:24 i Olivia

Olivia har inte blivit bätre i magen så nu har det gått 5 dagar så jag tog o ringde till BVC och rådfrågade lite va dom tyckte jag ksuell göra o hur länge detta kan på gå utan att det är faligt för henne.
Så nu ska hon äta så mycket flytande som möjligt för o göra det skonsamt för magen o så har vi varit  till apoteket o köpt semperdropar som är  för magen  den ger  magen dom goda bakterjerna.  Ska även ner till afären o se i fall det fins någon majsgrött!! Någon som vet i fal deta finns ????   vet att det fins majsväling men ha rinte hört något om det i grött form. men det sak va bra för oliva nu i alla fall.  Hoppas på nu att magen blir bättre.


Har även ett tipps till er. Gallerix har 50 % ner på stan i hela butiken.  såg det när jag gick för bi där. men hade inte tiden att gå in o se efter själv. men är det så att man är ute efter en snygg tavla så är det ju rätt tillfälla att slå till nu eller om man är ute efter någon särkild ram. För  dom är ju inte så biliga där. Så däer är mitt dagens tips i dag.



god morogn

Publicerat: 2010-03-29 | 09:36:14 i Vardagen

Här  är jag så tröt  vill ju ha sommar altås me det här att dom måste ta en timma i fårn mig bara derför tycker jag inte om .  Jag känner mig inte normal i kropen o det ända jag kan komma o tänak på är att vi har stält om kl för licka dant skände jag mig i går.

Olivia är inte riktigt bra i magen o har itne vart det på några dagar nu så jag hoppa spå att hon blir bätre för hon blir ju så röd i rumpan när hon är så lös i magen o bajsar så mycket . tycker så synd om henne. Så det blir nog att bara va hemma med henne i dag.  Om inget kommer upp vi kanske går utt o går en sväng med. menjag hoppas då på lite bätre väder så att solen kan tita fram i alla fall ...



glöm inte.

Publicerat: 2010-03-28 | 09:41:48 i Vardagen

Då var det sommar tid nu då. o jag hoppas att ingen hade glömt bort att det var i natt som man skulle ställa om klockan. så nu får vi sova en timma kortare. men vi får även njuta av solen en timma längre. Tcykte det inte var nnågon ksilnad mer en  att jag avr så slö i  går kväl så jag orkade inte stäla om kl så i morse så fick jag tänka om i stället o tänka att kl är en timma mer en vad man tror. Olivia vaknade som vamligt så för henne spelade det ingen roll med klockan vad den stod på.

I går så va rjag på babysimet o efter det gick jag o sandra till maxi för o så fi oss lite lunch innan vi skulle åka till katrineholm på konvent. det var trevligt men jag var så tröt när jag kom hem. Så jag bar in oliva till sängen o så gjorde jag mig i ordnign o sova jag med.  Robban var ju i väg på klassåterträff i går så hens föräldrar var här på kvällen o var barnvakt till vår prinsessan o det hade gått bra dom hadfe ju fott henne till att sova så det är ett bra teckan. Ja nu sak ajg göra ja  vet itne riktigt va. Men  sätta på lite kaffe vakna till göra i ordning mig eller oss. Så vi är reda för alla äventyr om det nu blir några det vet men aldrig.


städningen

Publicerat: 2010-03-26 | 13:07:40 i Vardagen

 det går bra för mig.

stora toan [x]
Gäst toan[x]
Klädgarderob[x]
Vinterkläder+ skor[x]
Balkong[x]
Olivias rum [x]
Kök []
V-rum[]
Sovrum []
hal []
Kläder [x]
TVäta [x]

på god väg eller vad säger ni..
inte så mycket kvar man  dagen börjar ju lida mot sitt slut. och snart så sak jag möta sandra med så får se  i fall jag blir klar med allt i dag . men förhoppnings vis så hjälper robban till för han komm hem för ett tag sedan.



 lite bilder på min städning . men jag efter lyser några skor för  en är ensamn och ett par svarta låg skor saknar jag med  och det är även dom som jag använder när jag serverar itne så roligt. :( kan ju på peka att det itne så så bra utt inan jag plockade i ordning på allt.


fredags och fredags bestyr

Publicerat: 2010-03-26 | 10:03:49 i Vardagen

 ja då var det fredag o snart så är helgen här o knakar på dören o när jag vaknade i morse så fick jag rycket till att jag  skuell stor städa lägenheten grundligt. Så det är vad  vi håller på med för oliva hjälper också till på sitt egna lilal sätt.  Så det går itne fort fram man det går framåt i alla fall.  stora toan är snart klar i alla fall  och där efter så sak jag ta gäst toan o efter det så sak jag göra i ordning klägarderåben. tänkte jag ksuell ta undan lite vinterkälder för det  är ju  vår nu säger dom . För i natt var det den 7 natten med + grader.  Så  då ska  man väl  r fram med lite vår käder i stälet för alal vinter skor o mösser varma vantar o så vidare.  sedan så blir det olivas  rumm som tår på tur o där efter blir det nog  kök  V-rum och sovrum och garderober, vi har vart dåligt på att  läga in våra kläder nu när jag har tvätat upp alal tvät h'r hemma så vi har några höger som sak in på des rätt plats. sist så tar jag nog halen för där  lär ju allt hamna som ska slängas o så vidare o det är lättar att gå med när robban har kommit hem fårn jobbet hoppas bara att jag hinner en bra bitt nu på vägen inna han kommer hem så han kan få det som en lite vår överaskning av oss. Vill även putsa fönstrerna man det  är inte  jag vet att jag kommare hinna i dag så får nog ta det på söndag för på i moorng är jag i väg hella dagen så  då  får prinsesna våran en hel pappa dag igen .

Vist  mång ahar fårgat mig i flal jag inte tycker det är tråkigt att jobba helger och att man inte kan va en familj men vi försäker  få i hopp det under veckorna med. Och vi tar det som det  är gust nu . Så  myycket jobbar jag inte under helgena tycker jag. Nu har det bara vart mcyket kurser o så vidare som jag vart på  som har legat på helger men  jag ahr ju hela hennes liva att va med  prinsessan. och jag  är ju hemma  med henne hela dagaran o robban jobbar  ju då  så dom behöver också egen tid i bland.  tror även det är bra.  men snart så är det lungt  på jobb fronten på helgerna  då är det bara baysimet som är 2 och en helv timme varje lördag   så då  har vi rässten av dagen att fånga tillsamans. Och jag ser det även som så att pengara är ju något men behöver för att kunna  leva, få mat o så vidare och det är mitt ansvar att det kommer fram på bordet med inte bara robbans. Så att jobba hör till livet. o jobbar jag helger så gör jag det . jobbar jag mitt i veckan så gör jag det .. Alla jobb ha rju olicka arbetstider. som  tidigar mornar eftermidag . kväll o natt helger, veckor, varanan vecka o så vidare.

 vad händer hos er under helgen då ?  nu vet ni ju lite om minhelgen så nu vill jag höra om era?

 får itne glöma att jag o Sandra skeull ta en sväng till hc i dag o sedan så ksuell hon nog äta med oss o kväll o se en filmmed oss.. Hon  är ute o leatar efter en sele till sin nya kanin som är så söt så ytita in på hennes blogg så ser du charmtrolet.  så det rä det vi sak spana in  o sedan så vilel jag även tita in på panduru butiken som har öpnat här i norrköping. så får se i fall dom har några öppningserbjudanden eller om jag hittar något till min scrapande :)

 ha en rba dag nu sak jag fortsätta.  med mitt städande så jag komemr någon stans nu är kaffet slut i mugen med så nu ha rjag fått lite energi  elelr snarare snart.


torsdag

Publicerat: 2010-03-26 | 09:48:39 i Vardagen

 torsdagen bestod av babysång med prinsessan och sedan så   var vi ens väng på stan  där vi ksuell träffa Malin. vi  gick en lite s väng på standen oc så tog vi o åt en lätt lunch på paus. Tycker dom har så god salad o mat där.  vi gjorde en mass bus på stan. som att spring runt o sådant. 

När vi kom hem så åkte vi en sväng ut till robbans föräldrar o åt voflor för det avr ju vofeldagen i går . mmm mm  vad musmigt gott det var  var så länge sedsn jag åt vofflor så det får bli fler gånger under året.  Annars så händer det itne så mycket.


snart är jag på språng.

Publicerat: 2010-03-23 | 15:52:51 i Vardagen

 ja då sak man va med o hålla i familje möte  inför start av babysim så hoppas att det komemr   gå bra ajg sak eventuelt stå o prata lite men  vet inte  om dte blir så   blir nog glad om jag får hoppa det den  gång o bara behöver presentera mig ..  nu ska   jag ta o drika  min kaffe o klä på mig  så jag är klar när det är dags att at sig till bussen


Det har blivit lite mer sider till olivias bok.

Publicerat: 2010-03-23 | 09:02:58 i Scrapbooking


Är en sida till men jag vill inte lägga ut vad som hälst och jag är  en sådan person som tänker väldigt mycket på det. Men den sidan vart också väldigt bra.  ( det är ju så att visa bilder kan triga igång saker hos folk o det är inget jag vill, i alla fall inte utsäta olivia) så  ni som känner mig vet vad det  är för bilde rjag syftar på. Men ni kommer ju även att blädra i albumet så ni kommer o se det sedan i alla fall.


På promenad genaom stan

Publicerat: 2010-03-23 | 08:52:45 i Vardagen

 I går så  var jag ju en sväng på maxi huset med leha och oliva var ju självklart med.  Vi tog oss ditt och gick enm sväng i butikerna o kolade och så åtv vi en lätt lunch i hopp och så  gick vi mott plantarsen för jag ville kolla på frön för jag har en plan på att jag sak planera lite växter i ett växthus på våran balkång . O jag tänkte att det skulle va lite kryda och lite sådant.  Men jag titade  bara kom inte hem med något mer där i fårn än katt gräs som  vi odlar nu här hemma för jag är så tröt på att  vår lite kisse katt äter på blomorna. Men det är bra när blade en visna. Så jag hoppas på att  det här hjälper oss att han inte  äter mer på blommorna.  efter får tid på plantarsen så gick vi tillbaka till maxi huset för  vi skulle lada på busskort där möta jag även min moster med  sitt baran tuva och min mormor sedan åkte vi mott stan där vi bästemde oss för att ta en  fika o så gick vi till några afärer i stan med som inte fans  på maxi huset.  så det vart en resa och en promenad genom norrköping i går för oss men det var så trevligt o man tänkte inte på klockan. och den ahn bl halv 7 inna vi var klar och vi var välö hemma till kvart i. så det vart matlagning  vkälls mat för den lille och sedan tog vi kvällen med dunder o brak alal i familjen . var tröt o behövde en tidig kväll.


vad står på schemat.

Publicerat: 2010-03-22 | 08:46:05 i Vardagen

 På scehmat i dag så sak det  inte hända allt för mycket. men   jag o oliva sak ta oss ut i det finan vädret o möta upp Leha och vi sak  ta oss till maxi hustet o gå en sväng där i stället för stan som vi alltid tar en fika på så då kom jag på att vi kan ta oss ditt. sedan så ska jag även tita på födelsdags present  för det finsn ju några som fyller år med.  och så är det ju påsk snart :) undra i fall man får några påskägg i år. hummmm.. hoppas att man inte blivit för stor än.  Men något roligt har jag o robban sakrt att vi sak fixa till olivia. för något godis får hon inte äta än så  hon får   nog kläder, skor eller leksak  av oss.  får se vad vi hitar på.


Helgen är för bi

Publicerat: 2010-03-22 | 08:40:48 i Vardagen

nu har vi helgen bakom oss o en ny veckan framför oss. I helgen så  har jag jobbat o jobbat,  och sedan jobbat .. ne men jag ahde praktik på förmidagen och eftermidagen så jobbade jag  på en 50 års fest och serverade o tog hadn om disk och värmde mat . jag och leha var det  som jobbade i hopp på festen riktigt trevligt var det. och vi jobbade så bra i hopp vi  tänkte lika dant kom vi frma till efter ett tag.  så det avr min lördag .

I går så hände det inte så mycket. jag var hel sakada i nacken min och det gjorde så on så ont så jag kunnde inte röra den som jag ville så det avrt att åka till apoteket eller Kronans droghandel sen 19 något sådan står det ju nu. men den hjälpte och vi gick en sväng o titade på folket som var där på ica maxi ananrs så var vi inne i djurbutikerna i går. och Olivia vart helt till sig att tita på alla fåglar råtter mös hamstrar och marsvin o fiskar. det var gund värt för henne. kan jag säg  för hon lös upp som en sol så  då vart hennas dag br ai alla fall.  sedan hem  robban lagade matt jag satt med vetekude på naken med salva på. var sköntmen det släpte inte så mycket.  Men nu under natten så har det blöivit litte bätre får  jag la mig o sova med den varam vete kuden på naken.  mm skönt skönt var det robban avrt avis o vill med  sova med den.

Fredagen så var jag min familj här o det skrev jag ju om då.  men  det avr alla förutom min mamma för hon var  sjuk . Men det vart lunch i hop drak kaffe o pratade. pappa och minsta brorsan gick  och stora lillebrodern stanade kvar ett tag o spleade lite med robban och så lämnade vi av honom på vägen när vi skuell i väg o handla lite mat till kylskopet.

 hoppas nu haft en bra helg.


främande

Publicerat: 2010-03-19 | 09:03:38 i Vardagen

Dagen i dag då. Vi klev upp vid 7 i morse som alla andra dagar här hemma åt frukost och sedan så vart det på klädning o lite sådan saker sm hör till morogn bestyren. Efter det så började jag förberede lunchen för i dag kommer min familj hit och vi sak äta lunch i hop. Så vi sak äta broskränger om ingen vet avd et rä så är det som rebenspjäl ungifär om jag ska försöka förklara va det är i alla fall. Så nu ligger dom o drar till sig i marenaden som jag ahr gjort hoppas det  blir bra i alla fall.  sak väl  slänga in dom i ungnene vid 11 tiden för dom ksuell komma mellan 12 och 13 i dag. annars så  händer det itne mcyket i dag blir o ta det lungt.

För under helgen så ahr jag flut upp eller på lördag har jag det  i alla fall.. åter komemr kanske med mer under dagen sedan. nu  ska jag at o städan lite gran
.


dag efter dag.

Publicerat: 2010-03-13 | 21:47:06 i Vardagen

det ahr ju gått et tag nu  på mitt skrivande men detta bberor på att dgarna bara gått för bi med rusande fart och jag har vart i väg på masa kurser och  fått lära mig så mycket så nu ahr jag massa bollar i luften känner jag. Jag ahr vart på kurs i orskarshamn.vatten med redskap. som ha rmed vattenjumpa att göra. så nu kan jag hålla i vaten jumpa om jag så vågar vill o kan. Ska hålla i mitt försa pass nu på tisdag men det är för jag sak hoppa in o vikarirera annars så sak jag  gå med för o få mer vetsak o känna efter lite. sedan nu så kom jag nys hem fårn stockholm  där jag vart på utbildning i minniskim som är en fortsätningsutbildning på babysimet. Så nu  så har jag det med i mi rygsäk . så här händer det mcyket o så måste man ju även hinan med sin familj. Robban har ju varit borta nu i en vecka med i sälen med sinna grabbar så då har jag  haft fult upp här hemma o ¨så har jag  ju vart borta med.  hopaps ni har haft bra  domm här dagarna som gått o att ni hinnit med en massa roligheter. 

Nu  är jag helt sluit o sak ta o sova. för jag sitter o gespar stort hela tiden.. har  even melodifestivelen på hrä hemam så tänkte jag skuell se vinare o sedan at o sova. Vem vill ni sak vinna och  tror ni att det är rätt person som kommer o vinna ????

 ha en bra  kväll


Bytt plats

Publicerat: 2010-03-02 | 18:51:17 i Vardagen

Jag byte plats på krokarna som jag hämtade utt i går. dom fick hänga i olivas rum i stälet passa bättre där men har ett par andra kroker jag ahr spanat in som jag kan tänka mig att ha  i hallen till olivas ytekläder o sådant.
 var en promenad ner till stan där  vi mött upp leah och tog en fika o sedan så fick jag reda på mycket glada nyheter men inte jag kan skriva mer om här en att jag är så glad för  det jag fick reda på...


Malin var även här en sväng nys och titade in mycket trevligt var ett bra tag sedan vi sågas men vi  får ta o göra det oftare fast du flytar till söderköping.

ananr så ahr dte inte hänt mcyket  mer en att olivia har fott förig att man intye kan va på golvet utan att man bara sla va i famnen o hänge på en sitter nu hä'r i mit knä och är allmänt sur så sak ta o sluta nu .. hoppas ni haft en bra dag.


Ut en sväng

Publicerat: 2010-03-02 | 09:58:22 i Vardagen

Jag tänkte att vi ksuell gå ut en sväng jag och olivia. nu när det avr sådant finnt väder ute solen lyser och det sak va ca 4 minusgrader ute. vet inte rikigt vart vi sak gå än men det är sådant som märks har olicka förslag i huvudet på mig så får se vilket som faller mig i. skulle behöva gå en sävng på stan o handla saker som jag måste ha med mig till kursen men skuell va skönt med lite sälskap på stan så tar det någon anna dag . har inte så många andra dagr o välja på igentligen. men jag ahr i morogn och på torsdag på mig för på fredag bär det av till Orskarshamn. Hoppas på att  kursen kommer va intresant o att jag klarar den. Och att jag känner att det är något för mig.  Ska inte sitta här mer nu nu sak tössen få i sig lite mellan mål o sen så bär det av ut.  

Vad har ni för er i det finna soliga vädret?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!