Överaskning

Publicerat: 2012-08-14 | 22:11:07 i Vardagen
Nu mina kära läsare så är det som så att jag kommer sluta att skriva här på den här bloggen för jag har fixat och styrt nu ett tag med en annan. Med tanke på att det varit så mycket strul här fårn blogg.se sida så att jag inte har kunnat lägga upp bilder fårn mobilen och lite Så trötnade jag och satt en kväll och titade runt på andra valmöjligheter. nu har jag fixat till den nya bloggen och har tänkt att bara skriva där framöver. 
Det är lite därför jag inte fott upp blogginlägg här och för att jag inte har haft tid riktigt när vi haft semester. 
Och jag tycker inte det är allt för roligt att blogga utan bilder hela tiden. nu blir det ändring på det  det är lätt att skriva och få upp bilder på andra bloggen..  
 
 
 
 
Nu kansken ni är nyficken på vart jag nu finns och det ska ni få reda på.
 
Min blogg.
 
Och jag hoppas ni kommer att följa mig på min nya blogg. 
Denna komer finnas  kvar men det kommer inte va så mycket uppdateringar.  och att den kommer finnas kvar är  för att jag  inte vill mista alal inlägg jag skrivit här som rör sig om olivias och Ameliasutvekling  samt graviditet.
Så tita in på den nya och lämna gärna ett va tryck så jag vet att ni har hottat ditt och vilka ni är så klart.. 
 
Ha det gott alla där ute. 
 

jag bara älskar svartvita bilder.

Publicerat: 2012-08-09 | 10:54:05 i Vardagen
     
     
  
 
 
 
 

En tung men nödvändig dag. 7/8-12

Publicerat: 2012-08-08 | 16:28:05 i Vardagen
I går var begravningsdagen för våran älskade morfar. och det var en jobbig och tung dag för många av oss.Och vi alla får nästan man säkerhet uppleva det minst en gång i livet. Man vet när man blir stor att vi alla ska denna väg vandra. det var en fin begravning men släkt och vänner samt arbetskamrater till honom som var med. Tårarna ran ner för kinderna och vi alla fick ta vårat sista farväl av honom. Vår älskade morfar eller Kruka som vi även sa till dig. Du kommer alltid att va min älskade fräcka morfar som sa vad ha tyckte och tänkte samt stod för dina åsikter. Du har det bra ditt du har kommit nu och slipper det lidande du fick genomgå den sista tiden. Så nu du en resa på egen hand gör på Oskar bland molnen du drar fram.

Det går fort.

Publicerat: 2012-08-05 | 11:31:01 i Amelia.
Som jag hade på kän så är systrarna lika varande. när den ena tanten syndes så syndes den andra dagen där på. så nu har våra tjej två små tänder som sprukigt upp i underkäken det blev bara med en dag i mellen. Olivia hade i alla fall en vcka men här går det undan under våran semseter. nu i bollstabruk så har Amelia även lärt sig att säga mamma vilket en som mamma gör en så stolt över att höra. man sträker lite extra på sig käns det som.. tiden går så fort.. när dom är så här små den där pausknappen efterlyses med sin frånvaro..

Amelias första.

Publicerat: 2012-08-02 | 09:56:54 i Vardagen
Tiden går fort i väg och Amelia är inte så liten längre många bus och hyss hinner hon med på en dag. Och utvecklas gör hon med mycket bra och ligger före i utveckling har vi fott höra. Hon har vart öite varm och grinig och inte velat äta och det berodde på att någon har fott sin första tand den har brutit i genom tandköttet så man ser den lite gran. Så nu är första tandisen där åter står och se hur lång tid det tar tills nästa kommer. För påstorasyster så kom dom två första tätt. När den ena brutit igenom så tog det en vecka innan nästa började. Ja vi får se hur det blir för Amelia.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!