drar ut på det.

Publicerat: 2011-05-27 | 17:16:35 i Vardagen

Att dra ut på sakar kan jag vara bra på när det gäller skolan man jag tycker jag har hållt mig bra dena termin lämnat in i tid och inna slutdatum med.  så är nöjd över hela mitt uppläg fram till nu. under praktiken så har jag vart så fukuserad då den så jag  har itne orkat läga eneri på uppgiften vi hade att gör till det praktiksa arbete vi utfört under dom här 5 praktikveckorna.  nu ligger jag efter. har suttit o titat på uppgiften några dagar nu man har kommit på undan flyket till att inte göra den och  gjort annat i stället så i kväll vet jag avd jag gör eller på söndag kväll.  för jag vill ju ha till till min kära familj med nu under helgen jag är ledig.


Annars så ahr vi vart i väg o inhandlat morsdags presenter till våra mödrar. så får väl se i fall oliiva  har köpt någon fint till mig till på söndag inet jag räknar med för robban är ingen sådan har  jag kommit fram till man  det skuell glädja mig stort om han hade lakt ner en tanke till det i alla fall.  han var i alla fall med o valde bland sakerna som vi hitta till våra mödrar så han har i alla fall vart delaktig till sin mammas present mot vad han var föra året för då hade han glömt bort att det var mors dag  och tur hade han att  han hade lila mig som sin rädare i nöden som hade räknat ut det och köpt en present till henne. Nog om det nu sak vi alla i falijen laga mat till sammans det blir tacos i kväll..  så Olivia hjälper till med grönsakerna och  robban ster kötfärsen och jag jo jag hjälper vår prinsessa.


ja god morgon på er.

Publicerat: 2011-05-26 | 07:30:37 i Vardagen

i dag man man i alla fall säga god morogn med tänka på att det nästan är vindstilla ute i dag och solen lyser. Men jag vet inte i fall jag tycker min morogn är så god ändå. Här hemma så började tvätiden kl 7 och snart är dom första masinerna klara så då är det att gå ner igen och hända och slänga in mer tvät. Det är ju så att tvätan  görs ju inte av sig själv. och den har kommit åt sidan här hemma  när jag har praktik för det har inte riktig hunits med.  måde jag och robban har haft fult upp på jobben och med andra saker som har gjort att vi har prioriterat Olivia och andra saker i förväg o så får man göra i bland utan att ha dåligt samvete käner jag. Ne sak väll ta i se till min tvät nu och sedan så behöver nog magen lite frukost i sig om jag sak klara av springet i tvätsugan och att hlåka lite här hemma.
[tvätt1]


Gårdsfest

Publicerat: 2011-05-25 | 11:25:10 i Vardagen

I går så hade Olivias förskolan Gårdsfast som vi befan oss på kl 17.00. trevligt var det och blåsigt med ett litet inslag av rengn som tur var så kom det inna barnen började uppträda för oss.  det var sånger på svenska och engelska  och dansupvisning.  sedan så kunde man handla korv och ficka samt  gå tipspromenad dom barnen van en balong efter något som olivia självklart var tvungen att ha när alla andra hade det. Som sakt var det var mcyket trevligt trots det blåsiga vädret och oliva visade sin avdelnign för sin farfar och lekte ute på gården.  en lyckad kväll får man säga. lite bilder där i fårn.
 


inte mcyket skrivet

Publicerat: 2011-05-21 | 11:03:20 i Vardagen

 är så med veten om att det inte blivit mcyket skrivet här den senaste månaden men det beror på att all energi har gått till familjen och praktiken som tar upp väldigt mcyket tid och energi för den delen när jag kommer hem så är jag så trött så jag   tar en dusch o sedan kryper ner i sängen. det är även så att jag har haft mycket kvälls pass på mitt schema på praktiken och då  kommer man även hem sent.  men det är bra med oss här i faliljen vi är friska o krya och vi lever livet i det fina vädret som är.

I dag så  kör jag praktik och licka så i morogn så nu är det bara 2 timmar kvar tills jag sak ta mig här i från och ditt. Så  jag ask börja förbereda matlåda att ta med mig och även fixa till mig för jag har tagigt sov morogn som var välbehövlig så jag  gick upp för 30 min sedan.  det ta mer på kroppen an vad man tor att va ute på prakitk.
Men det har gåt fort på prakitiken nu och snart så ah rjag min sita dag där.  och det skäns både skönt o tråkigt för jag har kommit in så bra i gruppen, men samtidigt så vill jag inte jobba på en demensavdelning o där är vad avdliningen är där jag är. Men jag är en erfarenhet rickare på grund av detta.  något jag tackar o tar i mot, fast jag var skeptisk till det när jag skulle ditt.

Låvar bätre updaterin under denna vecka som kommer.  och då sak jag försöka hålla i det med.  ha en bra helg där ute o tänk på mig när ni gör något roligt..


shoping

Publicerat: 2011-05-10 | 10:13:10 i Vardagen

I går så vart det en sväng till maxiområdet för vi skulle inhandal nya skor till tössen dom växer o står i så är det inte kläder så är det skor som behövs nya i går vart det två par skor i alla fall till henne.  och hon fick välja själv vilket hon tyckte va roligt o kul.
 dom här skorna blev det i alla fall

nu är det bara att spreja skorna så dom håller mot vaten o så vidare. Så i dag får hon fortfarande ha dom andra skorna hon har.


går fram

Publicerat: 2011-05-04 | 21:22:09 i Vardagen

Det går framåt med min jsukdom i dag ha rjag orkat var uppe med och inge kräkningar. lite illamående bra. I morogn så sak olivia till dagis o jag är ledig fårn praktiken så jag är hemma o villar upp mig riktigt till helgen för då har jag praktik med. hoppas nu att jag kan hålla mig frisk o lika så oliva för jag kan inte vara borta mer nu ..
Men vi hopper tummaran för det bästa här hemma nu..

Annars så var det ju helt vitt ute när man vakna o det var ju ett tag sedan det var så. ursh nu vill väl alla ha vår väder och att det ska bli sommar o sol.


sjuk sjuk

Publicerat: 2011-05-03 | 15:51:12 i Vardagen

Fy Fan säger jag bara. Jag är så hjävla sjuk. och är helt förstörd. en timma fårn det att jag komm hem fårn praktiken så fick jag bo på toa och öika så under natten och morognen. Jag har åkt på någon kräksjuka. inget videre när man har prkatik som man vill sköta så man klara va den.  inte nog med det så fick inte olivia gå till dagis i dag häller så robban fick vara hemma för vård av baran. Och det berode på att jag var sjuk o att oliva kan  gå med smittan och smitta andra så hon får inte komma tilbaka fören jag ahde varit kräk får i 48 timmar. så på fredag  får hon gå till dagis o jag till praktiken om det håller i sig nu för sen kla 11 så har jag inte behövt springa något. Ont i hela kroppen har jag med.  när man får liga så länge och maggen är hungrig och gör ont man man vågar inte äta något för allt har kommit upp direkt. 

Annars så kan man ju okmentera vårat finna väder i dag med snö på morognene och nu så började det rengna och så vart det snöblandat reng och nu så kommer det bara stora snöflingor ner och det är vit på gräsmatan jag trode det var vår och maj nu så att  vi inte skulle få se någon snö mer.  men  man hade tydligen fel.  
tur att man inte är ute i snön i alla fall.


1 Maj

Publicerat: 2011-05-01 | 10:25:42 i Vardagen

Då var det en ny manad tänkt vad allt går så fort.  helt otroligt snart  är min temin slut i ksolan och vi har sommarlov och då blir det bara jobb som gäller.  och jag tyckte nys det hade varit jul och jag började skolan igen.  men det 'rä ju ksönt att det går mot ljusare tidier i viket fall  så det inte är tvärt om.

I dag  så hade vi tänkt stan och första majtåget. men jag har inte kol på när majtåget börjar så vi får väl se. just nu känner jag mig rätt  trött o vet inte i fall jag orkar gå  på satn o shoppa för det har vart en jobigt natt man en jobbig katt och sedan jag som sovit oroligt och  vaknat en gång i timman ca. Så jag kan inte klaga på oliva denna dagen .

Men hoppas ni alal får en bra start på månaden .


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!