bara var

Publicerat: 2010-04-30 | 19:20:13 i Vardagen

 det blir en kväll att bara vara hem  för  våran del vädret är inte  så bra det rengnar ute med det är ändå varmt.  och så har vi  vår prinsessa som inte kan va ute hur länge som hälst häller för min del  gör det itne så mycket. Men hade det avr bättre väder så hade jag nog velat gå till en äld så att oliva skuell få uppleva det med för första gången. men dte år bli nästa år.

om jag får tid under kvälle så sak jag nog ta o pysla lite sak försöka få till ett födelsedags kort till lila tuva som vi sak o fira på söndag.  så hoppas  att jag får till ett bra kort annars så får vi nog ta o köpa något  tänkte även att  jag skuell ta o slå in tuvas present under kväll  får väl se i fall oliva vill hjälpa till med det.  risken är väl stor att hon bara rvier upp det o tror att det är till henne.  men sådant som återstår o se.
ska nog ta o googla lite på kort o se i fall jag hittar någon insperation där. eller några mallar att gå efter men  får se vad man hittar när man googlar eller är  det någon som vet några bara sidor som man kan hämta insperation på så läg gäran in en komenar på det. ha en rba o trevlig myssig kväll.
 


en fika stund

Publicerat: 2010-04-30 | 16:28:22 i Vardagen

Vi har itne så kommit så lågt med planerna för valborgsmässoafton men det återstår väl o se vad som händer. Så jag tog mig en lite ficka stund  så jag gjorde mig en latte o så tinade jag några bullar till med.  men det ärsnart dags att vi bästemer oss om kväll o  vad vi  sak äta för jag börja bli riktigt hungrig.  o mat vi jag nog ha i magen inna vi dra i väg. var vi än ska om det blir någon stans. i moorgn sak vi i alla fall se första majtåget hade vi tänkt. men dte beror ju lite på vädret hur det blir. 


då var det

Publicerat: 2010-04-30 | 09:05:11 i Vardagen

 det är välborgsmäsoafton i dag. och hur sak man fira det?  vi har inte planerat något alls här hemma. så ingen av oss här  vet vad vi ska göra av degaen o kvällen sedan när robban kommer hem.
 men kanske borde åka o se på någon brasa men så känner jag att alla här om kring där är det ju bara en massa fylla runt om o det känner man ju inte riktigt för när man har små baran med sig , får de vad vi hittar på sedan i alla fall. vad sak ni min trogna läsare gör en dag som denna?

annars så har vi ätit frukost o nu ska vi väl  göra i ordning oss så vi inte går med pijamas hell dagen här hemma.  så får vi se vad  vi gör av dagen . måtse ju med ge att jag inte mått så bra  dom senaste dagaran så jag har ju glömt bort att Grata Tuva min motsers dotter som fyllde 1 år i onsdas så ett stort grattis till dig på din 1 årsdag


pysselhumöret har vart på topp

Publicerat: 2010-04-29 | 19:14:54 i Scrapbooking

 pyssel humöret har vart på topp  för mig den veckan har velat gör en massa men tiden har itne funits o så har jag vart så trött så det har blivit att man har  gått o lagt sig tidigt men jag har humit med att göra detta.
är riktigt nöjd med dom.

 denn vart jag riktigt nöjd med.  men  jag fick lite insperation va anneli som vi  var hoss i måndags o träffades med alla barnen. men det är nog bara  det där med kortet flicka som jag tog av henne.


en fin fin dickt var jag  tvungen att läga in i hennes album med.  och det kommer fel  för jag ahr skrivit några till henne.



och så lite påsk tema med tanke på att påsken nyss var för bi. men så nu att dte hae blivit väldigt mcyket fingaeravtryk på stora kortet. så får väl putsa va det lite gram.
 

så det är  det jag har hunit med under denna veckan med det tar mer tid en  vad man tror att  få i hopp en sida.


god kväll

Publicerat: 2010-04-29 | 19:08:10 i Vardagen

 ja då har kvällen kommit över oss o det är snart dags för dom allra minsta i familjen o ta o sova.  och  vi hoppas väl på att hon kommer att sova bra i kväll nu när  hon inte gjort det på två nätter.  annars på morognen så var vi i  på babysång. efter det tog både jag o  tössen en midags villa för  jag ha rinte mått bra o det gör jag fortfarande inte.  men när robban kom hem så åt vi lite matt o så gick vi ut o lekte i lekparken som finns här utan för hos oss.  och nu har vi ätit kvälls mat så nu är det bara kväll myss som gäller här hemma.
 
pappa måste va med o ha en hjälpande hand för att hon sak våga åka ner.



gräva sand var roligt  men änu roligare att hålla ut den driekt efter.


med hjälp av mamma så vart dom här till. men  tro mig domvar inte  så hela o finna länge.


god morogn

Publicerat: 2010-04-29 | 08:00:42 i Vardagen

 nu är man vaken men vet inte i fall man riktigt är det igentligen. prinsessan våran har sovit så oroligt två nätter i rad så  det har inte blivit mycket sömn. känner migmörbultad och ögonen är bara halv öppna . man i dag är det ju babysång som vi burkar gå på så vi sak ta oss ditt sedan.  nu  sak prinsessan  få frukost och jag sak väl med försöka  få i mig något men lär nog bli svårt. när man inte känner isg vaken.  men men. nog här i fårn måsta ge henne frukost nu eller.  en macka för grött sitter hon redan med.


fult upp

Publicerat: 2010-04-28 | 20:19:11 i Vardagen

 ja i dag ahr dte vart fullt upp.. har hjälpt min bestemor med sin flytt. och hjälpt henne med det sista i  den gamla lägenhet är helt slut så jag orkar itne skriva så mycket mer en så här i dag .  hoppas  era dagar har vart  bra med.


bullaran är klara.

Publicerat: 2010-04-27 | 13:09:16 i Vardagen

 nu är alla bullar klar och  dom har jag även gjort klart i frys påsar. käns bra att ta bakat bullar i dag då har man lite i fryren i fall man ksuell få främande som man intehar planerat ska komma då har man något att bjuda på i alla fall. Olivia har  även ätit mat. Men hon  snode även åt sig buldegs snutarna  och munsa i sig o så fick hon samka en jumen bulle med ett glas kall mjölk till. det fick hon som efterätt.


 det vart vaniljbuller med cocos i och sedan  kanel o kardemuma blandet i hopp.. goda vart dom i alla fall.  mmumms.  gjordemig även en latte när   jag stod o titde till bullarna i ungenen. kunde i hålla mig jag var ju också tvungen att ha något gott till bullen sedan. nu är det dags för midags villa för någon  här.  


det blev av

Publicerat: 2010-04-27 | 10:19:33 i Vardagen

 japp jag gav mig   vi bakar bullar nu så nu står degen på jäsning. och oliva tycker det är väldigt kul. hon vart sur när degen var klar för o jäsa. så  deta kommer nog gå hur bra som hälst.  nu ska  vi busa med den jäser.  så får vi se hur det blir sedan när  det är dags igen. tor det kommer bli lagam med att dom är klar tiss vi sak äta lunch o  då kan hon få  det till ficka efteråt.


god morgon

Publicerat: 2010-04-27 | 08:43:49 i Vardagen

 ja då har natten gått för bi o man har stigigt up ur sänge och det är morogon.  jag har ätit frukost med olivia håller fortfarande på hon är väldigt svår att få i frukost nu för tidenv et inte varför så det tar nästa en timma för henne att  få i sig en macka och lite att drick.  inget roligt man det är ju bara att hon  får i sig efter ett tag i alla fall.  vädret ser inte så låvande ut  här när man titar ut men hoppas på att det kommer sol i alla fall. men det är ju sådant som märks sedan.   annars så får vi  väl se vad jag o olivia hittar på i dag.  var lite sugen på att baka bular man vet inte i fall det är något jag vill  göra här hemma själv  med tösen för om hon trötnar  så är det lite svårt attbara käga ner allt.  men får se vad vi hittar på.


go kväll

Publicerat: 2010-04-26 | 21:32:55 i Vardagen

 när olivia sova midag så passade jag på att scrapa lite jag hade så mycket i mig o ville så mycket men han inte med så mycket innan hon  hon vaknade men det  funkade i alla fall. så nästan två sider vart det men har mer inom mig som bara bublar och vill komma fram men nu i kväll så är det myss med robban min som gäller. så får bli i morogn annars.  så nu är det myss som gäller ha det bra. läger ut bilderna på siderna jag gjorde i morogn. eller när dom blivit klara kan vi säga. he en bra kväll


Grattis till mig

Publicerat: 2010-04-26 | 13:29:04 i Vardagen

 ja måste ju skrive ett grtattis till mig i dag och alla andra som har namsdag i dag sm heter therese, eller i almänakan stå stavar dom ju terese. så i dag är det min dag. :)


nyligen hem kommen

Publicerat: 2010-04-26 | 13:25:51 i Vardagen

i dag har vi vart i väg på lekträff med tuva o allic som är två stycken som  går med oss på öppnaförskolanoch babysången  det var trevligt o träffas o att baran kan leka i hopp.  Vi träffades dels för att det  inte är någon öppenförskola på onsdag eller det är men inget som passar för våra små baran att va med på och så skuell några  till docktorn o andra hade inte tid.  men det var trevligt o träffas o fika o leka med barnen.  och så titade jag lite i annelis scrapbookingalbum och på lite kort som hon hade gjort så nu ha rjag fott änu mer ider.  och sutit med en sidan nu men den är inte riktigt klar har itne skänt att jaghaft tid med att sita o scrapa men lite då o då får man ta så det kommer nog in några bilder snart.  nu sover i alla fall prinsessan och nu så sak jag at o mig en kopp kafe o sätta min på balkången o njuta av värmen ute.


tjej kväll

Publicerat: 2010-04-24 | 15:28:40 i Vardagen

 i dag blir det tjej kväll för min del och så blir det pappa dotterkväll här hemma. jag sak hem till leah i dag och så skuell nog hennes syster tita för bi med så hoppas på en lyckat kväll m en vi brukar ha det trevligt när vi ses.  anars så  kom vi nyss hem jag har vart på baysimet o robban vart hemma med olivia. och sedan mötes vi up på maxi huset o åt lite lunch o så åkte  vi ner till mediamarkt för dom hade en massa saker där.  så nu ska jag göra i ordning mig inför tjejkvällen . ha en bra dag och kväll


mitt lilla bus

Publicerat: 2010-04-23 | 22:17:58 i Vardagen

 ja det buset jag gjorde i tisdas när Malin var barnvakt åt olivia var ett tauera mig. har tuver ingen bild  tagen på den o det är såvrt att ta en bilde själv.  Men jag har gjort olivias fotavtryk o skrivet hennes födelsedatum under. lovar att försöka be robban ta en bild i morogn som jag kan lägga ut  här så ni får se den alli hoppa.  Nu sak jag  där i mott ta  mig till sängen  för o sova.

Hoppas även att verken i kroppen går över till i morogn för jag gjorde bort mig i dag uta hos robbans föräldrar vi satt o pratade om hur halt deras köksgolv va o när maten var klar o alla andra hade tagigt så var jag sisat jag hade lakt upp maten med på väg ut ur köket så halkade jag till o drog i knät i diskmaskinen och aksen med. maten flög av talriken och hamna på golvet en bit i fårn mig som tur va så jag inte fick den på mig. Inget roligt var det i alla fall. Och man känner sig ju så dum med. o så var ju nästa hella robbans släkt där med. som tur är så tor jag inte så många såg smälen utan dom hörden den nog bara. Så jag fick torak upp mat i fårn golvet o sedan ta ny.  Så tro jag sak ta en verktablet har även ont i rygen så vet inte i fall jag sträkte mig med.  god natt på er.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!