helg.

Publicerat: 2011-04-30 | 10:05:45 i Vardagen

då är det helg och vi mår så där här hema jag vart sjuk under torsdags natten så jag fick var hemma fårn praktiken vilket jag tycker är väldigt tråkigt för man måtse ju få i hopp ett vist anntal timmar för o få G men ska kolla upp det där sedan o räkna på det. Min praktik gör jag på cedersborg som ligger i sambyhovsområdet.  än så länge känns det helt okej men har bara vart där 2 dagar.

men nu i helgen så är det ju valborg i dag. och vi tar det lungt här hemma.  tror inte det blir någon äld för våran del dom tände så sent o då sover våran töss här hemma.  men annars så  sak vi ha lördags mys i alla fall. det var tänkt så i alla fall. 

Sedan är det förste maj i morogn och då hade jag i alla fall tänkt att vi skulle se på majtåget och gå en sväng på stan. för det bnehövs inhandlas kläder till tössen .

Hru Gör ni men er barans käläder sparar själjer, eller ger bort? " alltså dom käläderna som dom växer ur."


Nervöst

Publicerat: 2011-04-27 | 09:35:38 i Vardagen

I dag är det min första dag på praktiken o det känns nervöst jag hopas på att jag har en bra handledare och att jag trivs där jag hamnar. och att veckor kommer att gå  fort. I dag får jag även schemat över hur jag kommer att gå dom här 5 veckorna  och då  får jag även vete i fall jag kommer kunna jobba eller ej uinder min praktikveckor.

Annars så är det inte lika fint väder ute i dag som i går i dag rengnar det ute och det är gråt. Men sak man se till naturen så behöver den lite rengn för det är väldigt tort ute.  men självklart vill man hällre ha sol.  Hoppas på fint väder under helgen i alla fall och att man är ledig nu i helgen med. 

Ne ska väl ta och  fixa med allt som sak emd till praktiken som   alla papper och matlåda skor mm.  hoppas ni får en bra dag .. själv är man inte hemma fören vid 11 kan jag tänka mig för jag slutar kl 22.30 i dag.


nu!!!

Publicerat: 2011-04-26 | 09:31:38 i Vardagen


 Ja då är Nu påsken öve o det skäns skönt  för nu är jag tröt påpåskmaten fast den är god när man äter den .
Olivia fick 3 påskäg och det var bara en som hade förståt vinken att jag inte ville att Olivia skuell få massa godis vilket vart tråkigt för när dom väl har fott det så kan man inte göra så mycket åt det. Så det ända hon har gjort sedan i lördas 'r att gå o tjata om godis hitt o godis ditt o nu har påskharen vart här o lämnat godis. några godisbittar gör mig inget men det blir lite mycket med en helt ägg fast. det är ju så att det är tanken som räknades. i första påskägen hon fick så rensade jag bort hälften och hon åt inte upp allt det hon fick i 2 påskgägen vart det lagon med godis och så fick hon fina trosor i med.  och det 3 var en mass små plåk av godis som hon åt några tycken av sedan tog jag det i gömde det för jag kände att nu fick det vara nog.  Annars så har påskhelgen vart bra.  vart ute i solen hela dagaran och har fott mig en fin solbräna på armar och ansikte o lite gran på benen.
 vill tack alla som   vi träffade under påsk för en riktigt trevlig helg i hopp.


en stor tomhet.

Publicerat: 2011-04-23 | 22:51:31 i Vardagen

ja då har jag jobbar min 4,5 timmar i dag och det känns bra att dom är  gjorde. men det har vart en sådär dag på jobbet måste jag få med ge. men sådan dag finns ju med. 
Tomt här det här hemma i alla fall Olivia är kvar ute hoss hennes farmor och farbror som är barnvakt i kväll när mamma måste joba och pappa befiner sig på fiskeresa med sin pappa och 2 av sina farbröder.Roligt o trevligt för honom för  han älskar allt som har med fiske.  men dest väre för mig så  sitteh är i vårat hem nästan  helt ensam  jag ahr sälskap av ior som pratar för fult till mig vilket göt mig glad då har jag någon att prata med. nu ska jag  stopa i min lite kvälls mat o sedan så blir det sängen för är det fint väder så vill man ju ut till sin töss så todigt som möjligt så vi kan njuta av det underbara väder vi har här. för det kan man i alla fall inte klaga på.:)  he en rba kväll o natt..


slutet på dagen.

Publicerat: 2011-04-19 | 22:15:10 i Vardagen

 ja nu är det sängen som står på tur för min del. nu ha rjag gjort det man skuell ha gjort underdagen o jag är nöjd arbetspasset gick bra med fast jag fick dra över på tiden lite.  jag hoppas på att dagen i morogn kommer tjänas lite bättre en den här. den var helt bra tills jag komm till satn o jag bara kände alla konstiga känslor något jag gått o grublat på hela dagen sedan.  bilder sedan glassperemieren får vänta till i morgon. 
God natt på er. och hoppas på att det är finnt väder i morogn med och att alla min trogna lässaer får en bra start och slut på sin dag. 


fyyyyyyyy!!!!!!!!!!

Publicerat: 2011-04-19 | 13:50:28 i Vardagen

 i dag är ingen bra dag alltså..
 jag känner att jag behöver förnya min garderob och kasta det jag inte kommer i men jag orkar inte gör det för att jag hoppas komma i dom igen men jag känner att har jag inte gjort det sedan jag slutade amma Olivia så lär jag inte göra det nu häller och inte om ett halvår.. !!! Tessan för stå det.

Urs så tänkte jag lite kan jag ju tita på stan när vi ändå ska ner o köpa present till Tuva som fyller 2.  Ja till henen var det inte svårt men till mig själv.  Jag kände mig bara så tjock eller inte tjock men mulig. o alla andra som var på Stan är så för banat smala jag vill med  bli det igen .” inte riktigt så smal som för men lite gran bara”  jag har inte en kjol här hemma jag kan ha så det vill jag ha en nu till sommaren . Jag har ingen vanliga jeans jag kommer i. Jag har inte många linnen o  tröjor jag kommer i i min garderob. Samt har jag problem med bikini till sommaren då jag inte har någon för min jag har nu  har gått sönder och så  är den nästan för liten.  Och när jag ser mig själv på bilder  sen i somras så vill jag inte se ut så som jag gjorde då.. jag tyckte inte att jag såg så hemsk ut men när jag har sett bilder i från sommaren när jag står i bikini o kräms jag över mig själv. Fan vet inte vart jag sak ta vägen.  Och träningen har häller inte gått så bra på sisat tiden  .. Men jag har varken gått upp eller ner. Jag kan inte säga att jag är fet jag vet men jag har lite häng här o där som jag vill bort med. kan jag bara få bort lite som sitter på maggen som jag har haft sedan Olivia kom ut så blir jag glad för det är det jag stör mig på.  Fy vad mitt självförtroende är på noll nu känner jag.. när jag ser mig i spegeln kan jag säga att jag är sött o inte full men  fan då.. allt hänger säkert på dom där för banade kläderna . Någon som vill hjälpa till o shoppa ny kläder till mig..  Jag vill  våg lite mer och hitta mig själv i kläderna igen . Nu vet jag inte vart jag är.  Humm något jag får tänka på..  nu ska jag i alla fall slå in Tuvas present o sedan ska jag slappa i 30 min. sedan får vi se vad jag hinner med för i kväll är det jobb.  

 det är rätt konstigt när jag var gravid så gjorde jag inget annat än äslkade se mig själv bli rundare o rundare o jag tyckte att jag var dö snygg .. men nu så känner man helt tvärt i mott.




påsklov dag 1

Publicerat: 2011-04-19 | 09:32:58 i Olivia

I går var det första dagen på vårat påskolov i hopp för mig och Olivia. vi staratade dagen med morgonmys och ingen stress att vi ksuell upp tidigt till dagis och så vidare.  Olivia vaknar  tidigt vilket fall som hälst så man är vaken tidigt man vi mysite i sängen och låg o sjöng några sånger i hop.  sedan vart det frukost opch ett morogn bar  för våran prinsessa och då han även jag med att städa vårat ståra badrum samtigit gällar att av efektiv.
Efter ett tag så bar det i väg på en cyckel tur.  så vi  kläde på oss och  tog oss ut i det fina vädret som var.  och vi tog oss yill kklockartorpet det vi grillade korv och myste i solen . och lekte med åldas hund ute. något oliva trivdes med.  Vi han även ut till robbans föräldrar igen där  vi tog en fick ute i deras trädgård i solen, vart bus och stim med att gunga springa köra skotsära och hjälpa farmor att plantera fina vår blommor  till trappen. 
Prinsessan våran fick även en klipning i går.   så jag och farmor var frisörer så nu har olivia klipt hela håret för första gången. det vart bra håret och nu hoppas vi på att det växer ut vart efter som så att hon kan ha finna tofrar i håret igen. 

spanar in i fall det vart bra.


svar på dom 2 frågorna som kom in.

Publicerat: 2011-04-17 | 18:59:03 i Vardagen

Fråga: Har du tänkt att uppdatera din bakblogg eller lägger du ner den? =)

Svar: Jag har tänkt att lägga ner min bakblogg helt  då jag känner att jag inte har tid för två bloggar samtidigt.  nu när jag pluggar jobbar och är mamma så är det nästan mer en 24 timmar på ett dygn man behöver.  men det kommer läggas ut recept här i stället.

Fråga: Har du gjort något påskpyssel än?

Svar:  ja jag har påskpysslat här hemma jag och oliva har gjort påsk kort som jag ha rlagt ut bilder på på bloggen för ett tag sedan och så har vi även våra två påskris här hemma som vi har pyntat på lite gran man  nu under  vårat påsklov vi har i hopp så kommer det bli mer påskpyssel för  våran del.  i alla fall vad jag har tänkt mig så får vi se vad tiden räker till med.


NU !!!!

Publicerat: 2011-04-15 | 20:25:59 i Vardagen

Nu är alla rbeten inlämnade till alla lärare och nu kan jag pusta utt och se fram i mott ett påsklov med min prinsessa utan en massa måsten kring skolan. Nu ser jag fram i mott praktiken och hoppas på en bra handledare och en bra APU- plats.  är helt slut och har vart oerhört stressad så  min kropp säger i fårn nu har så ont o nake och rygg sammt ständig huvudverk sedan i måndags och lite maggont på det. Så hoppas nu på att jag kan lungna ner mig och andas ut.

Frågestundens frågor kommer jag svara på  under helgen. och tänkte antingen i morogn kväll eller på söndag och det blir troligtvis söndag. Så fårga på nu inte många frågor som har kommit in.  ha en bra helg.


Jag tänkte ha.

Publicerat: 2011-04-13 | 12:35:32 i Vardagen


Hej på er min läsare som tittar in här. Har ju inte koll på riktigt vem som lässer min blogg och så man jag tänkte i alla fall ha en fråge stund här på bloggen. ¨så fårga på så lover jag att ge svaren i helgen .
 


den 6/4 så

Publicerat: 2011-04-09 | 17:13:20 i Vardagen

Den 6/4 så hade jag och R vart ett par i fyra år o han överaskade mig med en buket med blommmer vilket är yterst sällan jag får.  Så jag vart väldigt glad. Och dom var väldigt finna. så jag takar honom för det. men annars så har det inte hinnuts med så mycket romantik på grund av att det hnder mycket har nu o det känns i hella kroppen att man inte har tiden att stana upp o andras o vänta in allt.  är så mycket som behövs göras.
Är glad att han kom i håg våran dag men jag ha rju lakt in lita komplimanger på det med.
 så här såg min finna buket med rosor  ut.

 dom står en o är så finna så..  tack så mycket älsklingen min.  vi har även hunit gjort lite påsk finnt här hemma med poskris och lite  annat. men i morogn  är det tänkt att jag och oliva sak påskpysla lite men får se i fall det hinns med..  finns en hel del annat som är ett måste att göra. ha en bra kväll 


familje gympa

Publicerat: 2011-04-09 | 08:38:01 i Vardagen

nu ska vi snart i väg jag och Olivia på familje gympa som är på friskis och svettis. som hon ser fram i mott hella veckorna. nu är det två veckorr sedan vi var på grund av sjukdom och att jag var borta på spa. Men hon är ladad och nervös över att vi inte ska komma i tid för hon vill gå nu säger hon.  men det blir nog bra. det börjar 10 så vi tar bussen ner och sedan bussen hem med och som det ser ut så blir det utan vagnen med. Så hoppas att det kommer att gå bra.  Annars så är det jobb o lsit som står på schemat denna helg . jobba i går och va i skolan. i dag är det jobb med som står på schemat så får vi se i fall det hinns med att plugga annars så får jag ta det i morogon.


hem studier.

Publicerat: 2011-04-06 | 07:27:47 i Vardagen

Ja i dag har vi halv studiedag från skollan jag går upp och har ställt in mig på att jag ska sitta och plugga nu medans olivia och Robban åkt till dagis och jobbet..  Jag har ju bara lektionen nu på förmedagen så jag är ju ledig hella dagen.
Men R har inte gjort det han skuell gjort i dagr. och det vara att fixa vårat skriv program .det känns som om den därhar  struntat i att fixa skrivprogramet här hemma som inte fungerar. Så nu sitter jag här pigg och vaken med 2 stora arbeten som inte är påbörjade och som ska in på fredag som jag inte kan  göra något med på grund av att jag inte har ett skrivprogram att använga. Känns så onödigt att sitta och skriva för hand för o sedan renskriva det på datorn. Det blir ju bara dubbel arbeta..  samtidigt så hämtar man ju fakta o liknande  får nättet med så då är dtemcyket lättare att kopiera texten och stätta in i word och ut gå o formolera om det så.

Jag har ju även  tyvär bara denna dag med till att plugga på grund av att jag jobbar i morogn . Och jobbar ju kväll efter skolan så då hinns det itne med ett dug och så ska jag jobba över i morogn med!!! så vet inte hur jag sak ösa detta..  någon som har något bra förslag ?????? Jag behöver det nu ..

Annars i dag så sak jag möta upp sandra och tränna nu ska vi sätta igågn igen sedan vi vart sjuka efter det beger jag mig på p- möte som jag fick reda på i går för personalen jag jobbat med glömt och medlela mig så viktigt känner jag mig på jobbat!!!!  Men fan när dom är sjuk o det enna med det andra då kan du ringa o väcka mig kl 5.20 eller höra av sig på kvällen o fårga i fall jag kan ta deras pass o så vidare..  konstigt det här..  Känns som att jag inte ska ta deras pass något mer när dom inte medlera mig i alla fall om saker.  då klara dom ju sig utan mig så känner i alla fall jag. 

Det är även kalas i dag för Robbasn morfar som fyller år  så i dag ska vi ditt på födelsedags firande med så jag vet vad jag  gör i dag .. Men  hur fan sak jag då hinna med mina arbeten när jag inte har något program att skriva i nu känner jag pressen stressen och ångesten komma fram...  urs....
 


första redovisningen klar.

Publicerat: 2011-04-05 | 10:29:42 i Vardagen

Ja i dag har vi redovisning i skolan och den första är nu avklarade.  nu är det bara en kvar och den inträffa kl 12.10 så längtar ditt så ajg bara kan lägga allt det med grupparbetet bakom mig det har tagigt så mycket av mig att jag är helt gråttfärdig. och det känns som att dom jag jobbar med inte förstår mig ..  Nu har jag gjort det sitta så nu sak jag kopiera heal arbtet o ge det till lärarna som är berörde inom detta.
Hoppas ni där ute känner er mer upp en jag .


så här känner jag mig.  och när jag ser mig i spegen ser jag detta med.


spa spa mm...

Publicerat: 2011-04-02 | 19:06:40 i Vardagen

då har vi kommit hem o vart hemma ett tag i fårn våran spa semester.  Så nu har vi ny energin och det var behövligt.   är ute i skogen och olivia klgar på att hon ahront i maggen så hoppas att det inte är något.. så nu får vi sluta .. ha et bra.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!