påsklov dag 1

I går var det första dagen på vårat påskolov i hopp för mig och Olivia. vi staratade dagen med morgonmys och ingen stress att vi ksuell upp tidigt till dagis och så vidare.  Olivia vaknar  tidigt vilket fall som hälst så man är vaken tidigt man vi mysite i sängen och låg o sjöng några sånger i hop.  sedan vart det frukost opch ett morogn bar  för våran prinsessa och då han även jag med att städa vårat ståra badrum samtigit gällar att av efektiv.
Efter ett tag så bar det i väg på en cyckel tur.  så vi  kläde på oss och  tog oss ut i det fina vädret som var.  och vi tog oss yill kklockartorpet det vi grillade korv och myste i solen . och lekte med åldas hund ute. något oliva trivdes med.  Vi han även ut till robbans föräldrar igen där  vi tog en fick ute i deras trädgård i solen, vart bus och stim med att gunga springa köra skotsära och hjälpa farmor att plantera fina vår blommor  till trappen. 
Prinsessan våran fick även en klipning i går.   så jag och farmor var frisörer så nu har olivia klipt hela håret för första gången. det vart bra håret och nu hoppas vi på att det växer ut vart efter som så att hon kan ha finna tofrar i håret igen. 

spanar in i fall det vart bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!