sjukstuga och små bestyr

Ja Olivia är sjuk och har åkt på inflänsan utan någon tvekan. Man verkligen lider med henne. och inget  får man i henne häller. att det kan göra så ont i en som förälder att se sina bara så här. Förstå att godis går inte ner inte glass inget bara vätska som vaten eller saft tur det i alla fall.. Vet inte hur vi ska göra för det är ju ändå bra att få i sig lite annt för att kuna bli frisk snabbare. Hennes mage sak vi inte prata om, skulle vilja få i  blåbärssoppa man hon är så bästemd våran tjej att hon har bästemt sig för att det tycker hon inte om och ska inte ha, vilket skulle va bra för henne att få i sig för att säta stopp lite men inte mcyket o föra när hon har bästemt sig. Knapt att vi får i henne alvedonen så kämpar på med det i stället då magen är som den är så går det ju inte att ta något annat.
Annars så försker vi andra i familjen hålla osss friska o krya men det börja klia lite i oss med att bara vara inne känns som att vi inte gjort annat den här månaden.  Hoppas på en bätre månad när den startar.
Är då någon mer en mig som har struligt med att blogga fårn mobilen. Jag akn inte lägga in bilder längre och har svårt att komma in på min och andra bloggar samt för att kunna skriva ett inlägg. ?????
Ne åter gå till att fixa till mat här hemma inna Älsklingen sak i väg och träna med grabbarna grus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!