Våran eviga sjukstuga.

Ja här håller sig sjukdommarna kvar.
Ja det är väl tur att det bara är en här hemma som är sjuk.
Olivia är frisk kry och full av energi som man inte vet vad man sak göra med. Själv är man rätt trött som människa med 3 nätter utan sömn och nattan till i dag vart det lite minder en 3 timmar man det gjorde sitt i alla fall.
Men kroppen skriker efter mer sömn man här blir det ingen.
Då det är fradag  vilket betyder att Stora tjejen med är hemma Så då gäller det att vara med. Det har  lerats pälats ätit frukost. och  Så har vi badat.
allt för att hålla igågn. annars så är det kaffekoppen eller Amelia som jag går och bär på här hemma. Vi hoppas på att  vi blir friska så vi kan ta nya tag nesta vecka. börjar trötna på det här nu .
att vi är friska en till 2 dagar och sedan tillbak  till ruta ett igen.
För det rä så det har kännts på senare tid när det ena är bort kommer det något  nytt.
Så sommaren komm gärna hitt nu så vi kan bli av med  aprilvädret och allt rengn och rusk samt snö som faller fårn himmerlen .. att var så där 15  och lite mer med sol och  sköna dagar skulle inte skadda solen ger ju en så mycket energi vilket behövs här hemma.
Hella hemet liger efter i alla  då man inte orkar mcyket när kroppan skriker efter villa och sömn. Då kommer barnen i första han och där efter sömn och sista hemmet med alla måsten sjävklart kommer ju maten in där bra det som är viktigt. ne nu tillbak till Stora tjejen  det väntas bamsespel nu tor jag. Vet ju vem som kommer vinna i dag för memmory är ju inget  för mitt huvud   i nu lägget har nog mine som en fisk.

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Usch så tråkigt det är och så tycker man så synd om dom. När Amelia vaknar är hon vaken sen då eller somnar hon om direkt? Det är ju jobbigt ändå menar jag. Hoppas Olivia håller sig frisk nu iaf. Krya på er!

2012-04-20 @ 12:17:22
URL: http://sarahan.blogg se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!