Blir man förvånad!!!!


slutar man bli för vånad när man vakna under natten o hör hur hela heimelen har öppnat sig. För när man sedan vaknar upp på morgonen vakna upp till en grå värd och spö regn. Är man förvånad eller blir man ? Nej blir nog mitt svar det är en dag innan midsommar o vi alla vet ju hur midsommarvädreran brukar se ut här. det brukar vara regn både i stora o små mängder. Men man kan ju se det lite ljust att össer det ner så här dant i dag så är det solsken i morgon.

Annars så var R ledig i dag och vi skuell hitta på en massa roligheter ute hade vi tänkt innan jag började jobba man så  får det nog inte bli. Funderar på om vi ska ta Busfabriken i dag för där har vi inte varit på länge.  och då får prinseesan våran leka av sig lite med och slippa dom har väggaran hemma.

Olivia fick även en cyckel i går med ett hantag bak som vi kan styra cyken med samt olivia något hon vart glad över.  o den hade don velat cyckla med ute i dag man hon har insät att det inte blir något sådant i dag o är ledsen över det.  nu är frukosten klar  här så vi ska ha familje myss  vid frukostbordet och sedan så sak vi göra oss i ordning.  ha en bra dag trots alla droppar som falle i från skyn och alla stora som små vattenpölar som finns där ute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!