Babysång

Ja då var det babysångs dagen då. I dag var det många som kom så det var  riktigt roligt att vara där. Tråkigt bara att Linda och Tuva inte var med. Dom var lite sjuka gust i dag men det är ju sådana tider nu. Svininflänsan hänger ju i luften både här och där.

Ja sandra var här en sväng i dag med vart en promenad med mycket prat skratt och goda råd. Tycker vi är bra på sådant SAndra lile eller vad säger du. Vi rocka på vi.

Sedan så är det ju lite tankar om vad som är för mcyket begert av folk i allmenhet. Vissa är bara för mcyket och man vill inte veta av dom, andra vill man bara ha så mycket av och inget man får av dom, visa vill man bli älskad av och ingen kärlek känner man att man får. Vissa i sin släkt tycker man bara 'är för mcyket och man vill varken vet av dom, höra något från dom eller att dom bryr sig, Många läger sig i allt och ingenting, vissa visar så mycket mer än vad man trodde dom kunde så dom gör en så förvirad och vilsen i sin egen trädgård.  Tänk så konstigt allt kan vara, och inget är som man vill eller kan tänka sig det ska vara.

En sak är så säker så och att bli älskad av sitt barn är något som kan ta bort allt det där. Och läka dom mesta såren. Att ha sin prinsessa leka och va på glat humör och bablar står och dansar och säger mamma om och om igen är något som är så underbart och värmande och som ger en ny energi till att klara av dagen och alla andra dagar.

Tackar så mycket varje dag som jag har i hop med henne och att jag har henne här hos mig:) var dag natt timma minut och sekund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!