Katten är bort vart kan den vara?

Ja i dag så var det öppna förskolan som vi kom sent till för vi letade efter Bestemors katt som hade rymt ut. Och det är ju en inne katt så den har aldrig varit ute. Förutom en gång när den hade rymt då med men bara 2 portar i från. Så det var bara att ge sig ut o leta sen till öppnaföskolan och leka lite och sedan va med bestemor på hantverkskafet och där i fårn hem till henne hemata hunden och gå ut o leta igen. Det var några barn som trode att dom hade sätt henne i trädet och hjälpte oss att leta men ingen kisse katt hitade vi.
Så vi gick utt nu igen på kvällen och letade efter katten. och gick o kissa på den och roppa tita i alla buskar o trädd Ingen katt kom fram. Men när vi kom in och hängt av oss kläderna där nere och gick upp så satt katt FAN där. Då har vi nu hela dagen letat efter katten hela morognen komit försent till det vi ska till vart ute i det kalla vädret och frysit röven av mig. För en katt som bara har gömt sig väldigt bra där inne. Ja katter är verkligen bra på att göma sig. Så det blir att sova här hos Bestemor i natt för mig och Olivia.
Blir nog trevligt. Katten verkar inte må så bra. FÖr hon har inte varit frame på hela dagen o ätit mat och vi försökte ge henne mat nu men inget ville hon ha. Hon bara stira på oss och gick där i från som om vi var dumma i hela huvudet. Nu ligger hon i badrumet på galvet och vi gav henne vaten får se  hur hon mår i morogn verkar inte må så bra nu i alla fall får Hoppas på att det inte behövs  att åkas till vetrineren med henne.

Annars så har dagen varit bra med mycket buss o lek.
God natt på er.


Kommentarer
Postat av: Sarah

Bestemor låter så fint tycker jag, mkt finare än mormor. =) Hoppas katten repar sig.

2009-09-24 @ 09:54:20
URL: http://sarahan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Älskar dig

2009-09-24 @ 21:23:26
URL: http://malmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!