Vi har en

En tidig morogn denna dag med. förstår inte detta våran söta Olivia går upp kl 6 eller tidigare. ändå sover hon inte lunch/ midag vet inte vad vi ska hitta på för att få det till rätta detta gör ju att hon är väldigt tröt vid kl 17 tiden men vi håller henne ändå vaken till 19.00 men det är inget roligt humör vi har här hemma efter den tiden.
Nu var det ju bara att gå upp för hon ser ju till att syran vaknar med så att  vi måste gå upp och hon vet precics vad hon ska säga och göra för att  hon med ska slå upp sin blö ögon och vara vacken hon med.... Skulle ju i alla fall vara trevligt med att få sovmorogn på helgerna.
Nu i morse  när vi satte på tv i alla fall så var det först saltkråkan och efter det vart det lotta på bråkmakargatan och gud vad våran olivia är en lotta alltås...  Det var ju vi satt o skratade åt det.. Så mycket saker som lotta gör det gör även våran Olivia.  När vi sa det vart olivia sut på oss. helt otroligt det är inte så att hon har sätt det för ut  så hon har lärt sig av henne utan det är bara sådan hon är.
Annar så har vi ätit frukost här hemma vart helgfrukost med  kokt ägg, stekt bacoen, halonjouc, makor , apelsinbåtar. och kaffe till oss stora.  det satt finnt i våra hungriga magar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!