Vi börjar med Amelia 3 månader.

I fredags vart våran söta underbara prinsessa hella 3 månader och gud så fort det går alltså.  Var ju nyss som tyckte att man fick möta hennes blicka för första gången och man kom hem med henne. hon utvecklas finnt och förjer all sin kurver bra.  Lite ovanligt är det att ha ett bara som ligger lite strax under normala streckat men har sin finna kurva i alla fal. För Olivia har ju alltid legat över dom normala streken redan inne i magen. Men det är ju ett tacken på att dom är två olicka individer.
Vem har då Vårna Amelia blivit. Jo hon är en glad och lättsam tjej men ändå väldigt viljestark redan man merkar att hon inte ger upp i första taget. och har hon bästemt sig för att komma upp  Så ger hon isg inte fören vi tar upp henne.  Hon är väldigt stadig för sin ålder. och kan sitta i hörnet i soffan när vi är med.  har haft henne på golvet med kudar runt med. Något som  hon bara älskar nu är att få sitta i barnstolen och få vara med vi matbordet.
Att spana på storasyster som äter är roligt och spänande man kan även se hur hon siter o smakar i luften. Lillasyster söker kontakten med storasyster och så gör olivia så att hon börjar skrata.
Hon kan nästan skrata det här härliga bebisskratet men inte riktigt än har det kommit. Men på god väg är det. Mobilen över sängen är väldigt intresant och rogivande licka så babygymet.
Att bada i badkaret här blivit en myssig och rolig sakr. hon är som en vildbatin i vattnet och plaskar simmar och njuter. Så roliga att ses.
Så vad kan Amelia 3 månader.
*vända sig om från ryg till magge och på god väg fårn magge till ryg med det är inte helt då hon inte får till det där med armen som ligger under.
*Fästa blicken.
*söka ögonkontakt.
* föra en konversation på deras sätt.
* sitta med hjälp av stöd.
* trycka i fårn med benen.
*grädda saker och föra till munen.
* Lee
*mm.
I dag ska  vi till BVC igen för att ta 3 måpnaders sprutan dåå hon var snorig och vi haft problem de hennes lilla näsa så ville  dom vänta en vecka för o se hur det var då så vi inte gjorde något väre en vad det var.
Något som jag inte tycker om är sprutor, ja det låter säkert konstigt för jag har två tatueringer och är undersköternska vilket med för att jag kan ge sprutor. Men att va förälder och se sitt barn  få spruta är inget roligt vill jag med ge.  det gör så ont i kropne på mig. O gilar att få det själv med men min spruträdsla har släpt med tiden när det gäller mig själv.  ja det var det som  hänt med  våran töss.

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Stora tjejen! Träligt att hon blev så dålig av sprutan. :-( Sitter själv och tar hand om ett febrigt barn (Alvin). :/

2012-03-23 @ 21:34:25
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!