Så sa dom på vårdcentralen.

Ja den Vårdecentral alltås.. Tror att  jag sak byta vårdecentral snart. Har själv tyckt att bemötandet vart så där där ner när det gäller en själv. Men bra när det gäller barnen, men nu vet i fan alltås. för en vecka sa dom att vi ksulle höra av oss och vi skulel få en läkertid om det inte blvit bättre. Men nu så säger dom nej bara fortsäta som ni gör vi kan inte göra något annat än det ni göra. Hur sak dom ha det. kör på med nezerildroparna  också Va sa jag det skulel vi ju inte använda. Blir så kluven när det gäller det här så vet inte vem  man sak tro på eller vad man ska göra. Amelia har inte vart på så bra humör i dag då hon inte kan sova så bra.Nu har hon somnat och sover i bilbarnstolen. Vilket jag tror hon får sova i tills hon vaknar för där får hon högt underhuvudet hela tiden i sängen rör  hon på  sig så hon liger lite kors o tvärs över den.
Fredag ska vi Till BVC igen för 3 månaders kontrol och vaccination Så då sak jag ligga i och prata med henne där. Henen trivs vi så bra med och är väldigt förstående när det gäller saker. För nu vill jag få ett stopp på det hela. hon har ju ingen feber är inte riktigt sjuk. bara täpt i näsan hela tiden och när snor kommer till blir det väre.
Känner sog så maktlös när man står där som förälder och  bönar o ber om en läkartid tid eller försöker slingra in det att vi vill och ändå  får ett nerslag.  man känner sig så hjälplös som förälder. Det borde väl igentligen vara bättre o låta oss föräldrar komma med våra barn och en läkare ser på dom säger vad han/ hon tror så kanske man själv känner sig lite tryggare och lungnare. Att hon har så svårt till o får att man värkligen hör hur hon hämtar luft o vaknar till av det är ju jobbigt  får se hur vi gör. låter det gå en dag nu blir det inte bätre så  får vi ringa igen o ligga i.
Fortsäter detta bemötande så lär dom i alla fall förlora oss där  då byter hela familjen till medicinsktcenter. Tråkigt att vi trivs med BVC men inte allt det andra där.
Mammas och pappas lilla plutt  blir 3 månader i morogn med.

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Usch vad träliga dom är. Byt om ni inte är nöjda!

2012-03-14 @ 19:03:27
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!