Amelias dop dag den 2/6-12

I Lördags var det dags för dopet som vi har förberet så mycket för. Med att göra egna inbjudningskort och att fixa så att dopkläningen kom till Norrköping igen. fixat med gudföräldrar mat och fika mm.. Ja allt men kan tänka sig till dopet. Ja man får ju inte glöma bort kläderna  man sak ha på sig ..  Allt var helt underbart på lördegn . Vist var vädret lite tråkigt man det össregnade inte vilket vi tyckte var bra..  Så det var finnt väder på sås sätt. Båda Amelia och Olivia var på strålande humör och lika så vi föräldrar. Allt flöt på enligt våra planer så vi kan inte klagga. Fick lite klagomål av farbror fredrick som tyckte det vart ett långt dop men det var som jag sa det tar sin tid att få utt maten och fikat när man ska fixa med allt annat med.. och Man inte har anstält någpn kökspersonal som gör allt åt en ..  Men i bland tror jag att karar i almänhet inte tänker på att saker faktist tar  tid att göra..
Vi  andra i  familjen är i alla fall nöjda och vu tycker inte dagen kunde blivit bättre en vad den vart. Alla var friska av oss och allt flött på..  I kyrkan så lästa jag en text samt gudmor Sara farmor Ninna och oldemor Inger, pappa sa Namnen och hjälpte Olivia att hälla vatnet i dopfunden som var hennes uppdrag samt att torka huvudet efter. Gudfar Tobias  fick tända stora kristusljuset och dopljustet. och så hade vi Hannes som sjöng  för oss en lått som vi hade valt Välkommen till jorden hetyer den . det var så underbart finnt och tyst Amelia bara titade och var helt farsinerade när hannes satte igång.  Självklart så hade vi även folk som hjälpte oss in i kyrkan ma kors och ljus  och det vart oldemor och gudföräldrarna.  Alla barn som var med fick komma fram till dopfunden när det var dags att  få vatten på huvudet. och alla köte sig så bra så..
Det tråkiga är det att jag inte har några foton att dela med mig av just nu då vi inte hade med oss någon kamera utan hoppas och har även bett om att få kopior fårn andra som tog kort.
Amelia fick även en massa fina dop govor vilket vi takar alla så mycket för. allt var mcyket finnt och vi kunde  inte blir mer en nöjda över sakerna.
vi fick bara hem en  av våra små änglar hem efter dopet då. den stora ängelen bestämt att hon skulle minsan följa emd sin farmor och farfar hem fast hon visste att Farfar skulle åka i väg tidigt på morgonen dagen där på..
Men den våran ängel som var med oss hem sov så gott efter sin stora dag och hon hade fott vart i fokus.  Måste  även skryta lite om att hon  var på sådant strålande humör under hela dagen att hon inte grätt en ända gång..  bara skratta o log åt allt och alla..

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Lät som det blev en fin dag för er, härligt! :)

2012-06-04 @ 22:25:55
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!