Kärlek på hög nivå.

Här hemma är det verkligen kärlek på hög nivå. OLivia är så glad över sin syster Amelia och pussar som bara den på henne och ska läsa bok vara nära kramas och hålla i henne.  Det hon inte tycker om med sin lila syster är när hon skriker då roppar hon på mamma och säger att nu får du ge henne mat.  Fast det kan va så att hon nyss har ättit är det så att Robban har henne i famnen och inte får tyst på Amelia så sägar Olivia till att ge henne till mamma.  Så ser våran kärlek ut mellen våra barn just nu.
Och vå som föräldrar är bara glada och lyser som solstrålar över våra underverk vi har skappat. Och ger dom alla våran kärlek vi kan ge till dom..


här sitter dom och myser men nu börjar någon att trötna å va lite hungrig medans Olivia gör allt vad hon kan för att få henne glad igen.
Vilken underbar kärlek

Ne nu väntas det bad för stora prinsessan och i dag skulle hon använda sinna badkritor för försa gången.. Får se hur det kommer att gå kommer ihåg själv när man lekte med sådan  och vad kul man tyckte det var..


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Åh så mysigt. Finns det något finare än syskonkärlek?



Ja ibland (ofta) önskar man att de alltid skulle vara så små, ÄLSKAR BEBISAR! barnen har samma vagn bara att man gjort om den till två sitts, ser jätte kul ut när de sitter på rad!



Vad tyckte Olivia om kritorna då? Här gick de verkligen hem!

2012-01-06 @ 00:07:33
URL: http://sarahan.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!