funderingar kring semester.

Sitter och funderar på semester mål detta år eller vad vi vill hitta på med våra barn under 2012.
Vi kanske skipar kolmården detta år om det inte är så att man inte kommer i väg någon anna stans. Men nu har vi vart 4 år i rad och så mycket ha rju inte ändrats samm delfinshow och med sälarna.  nu i år var ju safarit och det åkte vi ju.. Men annars så händer ju inte mcyket.
* Annars så har  vi pratat om i fall man kanske skulle åka på någon krysning en sådan som är lite längra inte 24 timars.
* Eller om man ska hyra in sig i någon stuga deta år med och bara vara och hoppas på fint väder. vart i sverge vet jag inte.
* Eller om man skulle ta boka in sig på att åka till Lalandia som ligger i Danmar och i legoland. Det är ett äventyrs badhus med massa att erbjuda en familj båda för dom minsta och största.  det är 30 grader i luften där inne och 27 eller 28 grader i vatnet är ju som att vara utomlands.
* Men det kan mycket väl bli så att vi bara är hemma här deta år med och inte åker i väg någpn stasn utan åker på utflyketer till olicka sjöar och så vidare. återstår o se vad som blir. Man kan ju i alla fall tänka och dröma sig lite bort.  Ska man i väg någpn stans å är det ju bra att planera och var ute i god tid. Så man kan spar och lägga undan pengar med.
Vad har ni för planer för 2012??????

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Åh vad jag längtar efter sommaren! Vi är sugna på tältsemester men kanske väntar något år till då barnen är större, har ju ändå sommarstugan. Kolmården lär det bli iaf och eventuellt astridlingrens värld. :-)



LÄNGTAR!

2012-01-24 @ 15:52:53
URL: http://sarahan.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!