Amelia 1 månad.

I går vart våran minsting 1 månad gammal svårt att förstå att det är en månad sedan vi åkte upp till förlostningen för att det var dags att föda. Men det är helt underbart att ha en babis här hemma nu men man känner verkligen att 1 månad har gått fort och jag är rädd för att allt kommer gå fort och det vet jag att det kommer eller det känns så i alla fall..  Men bebis luktar hon fortfarande lite så det blir mcyket mys och snifande för  jag känner att man måste passa på.. Tänk om dom alltid kunde va bebisar och så kunde man välja när man ville att dom skulle bli stora.
Amelia växer äter och står i som hon ska. Hon följer sin kurva finnt och liger lite över normal kurvan  på länge och vikt huvudmotet liger hon på normalkurvan.
Hon följer bra med blicken när man för saker fårn höger till vänster och vänster till höger.
Hon är stark i benen/ föterna när hon försöker ta sig upp när man har henne på sin bröstkorg.
Hon är väldigt stark i naken och är mycket med att fladra om kring med huvudet så det gäller att man är med på sin vakt.
Amelia har legat i sin babygym på magge för det är favoriten så då får hon in mycket räning för naken man det är bara kortare stunder. Magen är inte lika roligt och man trötnar fort och ger i fårn sig sina lätten för att få uppmärksamheten att få komma upp.
Annars så har våran söta töss mycket luft i magen så hon har ofta magknip så hon ner fint o gör många grimarser på en dag. Deta beror mycket på att hon är svår rapad. Så här ges det Miniform dropper för magen och det hjälper till viss del. Men det är mcyket luft i magen på kvällarna så det är mcyket gå och vagga tills man kommer till ro. tur är väl att det sätter i gågn när Olivia kommit i säng så man kan gå fram och tillbaka med henne utan problem.
Så man kan säga att här flytter bada dagar kvällar och nätter på som dom ska när man har sådan här små tösser hemma.
bärselen är en bra hjälp att ta fram när man måste styra med lite annat samtidigt när någon vill vara nära och bli vagad.  det är tur att vissa saker finns.  tycker inte riktigt om våran bärsele då den inte sitter så bra vid ryggen så all vikt hamnar bara på axlarna så mna orkar inte gå allt för länge med den. Nu är ju inte vikten så stor men den kommer jag bli mer och mer.

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Tack för tipset!



Oj vad tiden går fort! Stackars som är förkyld och ont i magen, hoppas det går över snart och att ni får spa lite mer på natten. De där dropparna verkar behövas till alla spädbarn, tur de finns!

2012-01-17 @ 21:22:07
URL: http://sarahan.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!