Mat Mmmm / men hur går man till väga?

Ja nu har Amelia fott Smakat på sin smakportioner. och majs verkar vara godare en morot. För majs gick lättare ner än vad moroten i dag gjorde men man ser att hon tycker det är intresant och det går ner i alla. Är mycket Gald över att det går så bra och hon ser glad ut när maten kommer in till munen. Mammas älskade solstråle.
Så roligt att se deras miner när dom får något anorlunda i munen mot vad dom är vana vid så vi kör på nu med smakisaren och hoppas det kommer gå bra.
Modersmjölksersätnigen har vi inte använt oss av något specielt man har testat man hon tycker inte det är något att ha  det där med napp och nappfkaskor hoppas det ändrar sig. Skulle ju var skönt  om man slapp Amma så länge som med Olivia till 6 månader hade jag tänkt att helamma för det bästa dom kan få finns ju  där och det vill jag ge mit barn. stunderna man har i hopp när man sitter där som mamma och barn är ju helt underbara och magiska man kan bara myssa och stira på varandra.  Får se när vi  testar grött skulle ju vara kull om hon skulle tycka om det så hon kanske slapp vakna och äta på nätterna för det  har hon börjat med igen . För en vecka sedan så  åt hon vid 23. 00 eller 23, 30 och så vaknade hon inte fören vid 5,30 eller 6.00 och jag tyckte det var skönt men inte nu längre var nog bara något som inträffade i några dagr och försvan sedan. Hoppas det kommer tillbaka i vilket fall och med lite gröt som mättar så kanske man sova bätre sedan vi får väl se.
Vad var det första ni gav till era barn när dom skulle  få smaka och Hur gick ni till väga för att få dom ta flaska och väling eller ersätning.????  skriv gärna tips så delar man med mig sedan i ett inläggg.

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Vad kul att hon gillade det!



Vi började med rotfrukter först sedan gick vi till de mer söta som majs. När det gäller välling och erkättning så var Alvin 8 månader när det släppte och Milo runt 6-7 månader. Vi kämpade ett tag om man säger så. Det ända man kan göra är ju att testa sig fram och träla varje dag för att det tillslut ska släppa. Lycka till!

2012-04-11 @ 09:16:58
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!