Första advent

Ja då var det redan första advent innanför våra dörar. här hemma är det inget som är anvent finnt ännu. Då tiden gick till annat i går. Hade planerat att jag och Prinsessan skulle gjort finnt i fönster och så i går efter badhuset man vi var ju hemma efter 16.00 och så skulle det fixas mat och mysas med lördags godis så vi tar det i dag. Det tråkiga var väl att inte sitta med första ljuset tänt nu till frukost.

Nu är kaffet klart i alla fall så sak ta mig en kopp och så går det julmusik på i bakgrunden vilket Olivia tydligen inte tyckte om och vill att jag stänger va så är det bara att börja göra jul fint i fönster och så vidare.

Vad tar du fram till första advent,  kommer hela julen fram eller är det bara julstjärnor och adväntstakar som kommer upp, eller är det allat förutom granen som kommer upp?


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Vilken trevlig advent ni verkar haft!



Idag har vi bakat lussebullar och pepparkakor så de är nu framme med apelsinerna som har fått prydnad av nejlikor. I våra fönster hänger nu ljulgardinerna med julbelysning, på dörren hänger julkrannsen och på borden är julduken, adventsljusstaken och julstjärnan är framme. :-)



Hur har ni själva pyntat?

2011-11-27 @ 19:49:41
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!