Det extra ultraljudet.


JA då har vi vart på det extra ultraljudet.
Och vist hade man   gått o varit lite oroligt i onöden eller kroppen reagerar o tankarna sätt i gång inget man kan rå för. Men är ju inte mer en människa om man sägar så.

Det dom kunde se var en friska bebis som lig väldigt långt ner i bäckenet så hon kunde förstå att jag har mycketsamandragningar som kan va kraftiga. Vi fick se bitt för bitt av våran villda bebis som lever sitt liv och Olivia var intreserad och med.

Den är lite mindre mot vad "normal" bebisen ska vara vad som nu är normalt som läkaren sa. Men inget som är något allvaligt eller väldigt oroväckande.  det var som hon sa att alla måten passar bra ihopp med varandra som vi har fott på bebisen så den mår bra.

Men dom vill ändå ha extra koll på mig och barnet med tanke på att Olivia var så stor och jag gick upp under hela graviditeten och måtet på magen stanade aldrig av. Så om 2 veckor så ska vi upp igen för att gå igenom samma sak, mätning av huvudet rygraden, magsäken, lårbenet, tror det var det dom tog måt på och se så att den fortsäter att växa.
Vi är i alla fall medvetna om att vi inte kommer att möta en lika stor bebis som sitt när våran prinsessa kom ut till oss utan en något minder eller mer normal sådant som återstår o se.

Men hjärtat och  helakroppen såg så fin o bra utt fortfarande och dom hittade inget som stack ut eller var onormalt så det känns helt okej. Känner mig lite lungnare nu till nästa ultraljud när man i alla fall vet att den får all näring den behöver och allt den ser frisk o kry ut.  Känns även skönt att ha lite extra koll  så man vet att det fortsäter åt det hållet. Blir även tätar mellan rum mellan tiderna hos min barnmorska.

Det är ju ändå så att ingen graviditet är den andra lick vilket jag helt kan hålla med om. För denna gång är allt något helt nytt för oss med foglostning, extraultraljud, kräkningar ilamåendet som höll i sig så länge, och som även finns nu med, och allt annat.

Kämpa på där inne våran vilda bebis vi saknar dig men du får gäran lägga på dg lite mer nu fram tills du har bästemt dig att komma ut o möta oss.


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Skönt att allt stod rätt till då. Det kanske är en liten kille i magen denna gång? :-)

2011-11-17 @ 09:56:42
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!