God morgon

Vi såg att solen sken i morse när tössen tyckte att vi skulle upp men det vart morogn myss i sängen ett tag. Och under den tiden så försvan solen bakom en massa moln. Nu när man tittar ut så ser man att det börja sprika upp.
Olivia o  jag är lediga hela dagen i dag och sedn så sak oliva gå 2 dagar på dagis innan vi tar helg. Hon är inte så mycket på förskolan nu. och det är medvetet fårn våran sidan dels så är det ju inte hennes förskolan som är öppet och inte personal från hennes avdelning som jobbar. Så då valde jag att ta mer kvälls pass och minder pass över lag så hon skulle slippa va där så mycket.  Nästa vecka så sak hon vara där lite mer för då jobba rjag tuvär många dagpass efter varandra. Men sedan så får  våran töss semester, så mednans vi andra vuxna har 2 veckoer så får hon 3 veckor. och det kommer hon nog gilla o jag har en plan över vad vi ska göra då när hon är ledig mer en att vi sak åka i väg en väga på familje semester.
Ne nu ska vi göra oss klara för dagen och bege oss i väg mott åldermor.


Kommentarer
Postat av: Snart mamma till två

Kan inte mormor/farmor morfar/farfar ha henne någon dag när ni jobbar då så hon får komma ifån dagis lite då?



Fl kändes mer spännande första gången då man inte riktigt visste vad som skulle hända. Denna gång vet man ju vad man ger sig in på, inte lika kul kanske? :P Hur känner du själv?

2011-07-20 @ 11:40:09
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!