Dagiset/ förskolan under sommaren del 2

Olivia går nu på ett dagis som heter Berlocken här i Vilbergen. Och det är det förskolan som har sommaröppet. Men har även sätt att Galaxen har öppet det som ligger granemed berlocken. Tillbak till dagiset som Olivia befiner sig på, så har dom delat in dagisaran i Olicka avdlningar  Olivia går på bamsen och där är det barn fårn armbandetsförskolan och kätsetersförskolan jag är mcyket nöjd över att dom är på samma avdlening o sammarbetar med tanke på att  vi har samma enhets chef på dom och både jobbar på samma sätt om drömmen om det goda. Det är även personal fårn båda ställerna. På avdleningen igemtär så är det barn fårn örtagården och något mer, vet inte riktigt vilket. Sedan har vi ju även Berlockensbarn som är där. Olivias avdleningen är  även öppnigns och stängningsavdelningen så hon behöver inte hoppa fårn avdelning till avdlening.

Denna vecka har hon vart det två dagar onsdag och torsdag. Dagarna har gott bra men morgonene har vart jobbiga här hemma. på Onsdagen var hon så medveten om att hon inte skulle till sin förskola att hon grätt och hon skulle inte till något annat en sitt och vi försökte förklara att det är ingen där o så vidare men hon skulle dit i alla fall.  När vi var på käda och klar så  gick vi ner och det var så där. Hon var närgången och ville inte riktigt släppa taget. Denna morogn så var det  2 personer fårn kätseter där men hon bemöte dom bra och efter hon fott valt plats att hänga sin saker och vi titat runt så  fick vi gå.
I går så lämnade jag henne själv och hon hade haft sovmorogn hemma, Men när det var dags att bege sig så gjorde hon allt för att inte komma i väg. Sprang om kring tog av sig strumpor o så vidare. Gömde sig skor. Men vi kom i väg och det var hela tiden prat om att jag vill va på mitt dagis mamma varför kan jag inte vara där!!!
Allt blir så jobbigt och man känner sig lite som en ond förälder, som inte kan låta henne va hemma.  Men det gick bra alla barnen hade precis kommit in efter och lekt  ute på gården och dom skulle snart äta lunch . Olivia var så där och stod bakom mig och lite så men när hon kom in och vi tog av kläder så gick det bra.  Men det tog 20 min att lämna henne vilket bara brukar ta 5 minuter annars. Hoppas att det inte kommer sitta i sen när hon ska till sitt dagis utan att det kommer flytta på licka bra som förut. 
  
bilden är fån Olivias förskolan när dom hade öppet hus och farfar var där o hälsade på.


Kommentarer
Postat av: Snart mamma till två

Hon kommer säkert in idet igen.



Angående namn är lite problematiskt här. Richard och jag vill olika. Flicknamn har vi ju men ett till pojknamn som ska passa ihop med Alvin blir svårare. Såklart blir det ju en pojke bara för det så han får vara utan namn till en början då. :P



Har ni själva börjat tänka på namn än?

2011-07-16 @ 14:30:56
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!