Utslagna

Här hemma ligger den stora prinsessan och  sover i sitt rum efter mcyket om och men  även i dag. Hon har kommit på att hon ska köra med att hon inte kan sova i sitt rum för det är läskigt vilket det inte är när hon väl kommer ner i sin säng.  Var även själv med barnen nu i kväll, vilket kändes så där då vi hade tvätsugen två vakna barn och ner till källaren och sedan fixa till kvällsmat och sedan natta. Men det gick bra

 Nu så har även lila prinsessan Amelia somnat som är hela två veckor gammal i dag tiden går undan som sakt var. Två veckor sedan man var uppe på förlostningen känns nästan som i förgår i bland och andra dagar som en evighet sedan.  Hoppas att dom båda två kommer sova nu för mamsen här är rätt tröt hon med och vill gå o sova. Men dess väre så tror folk att nyårsaftan är i dag och att kl är 00.00 för här smäls det fyrverkerier redan nu. det är nästan så man hoppar till lite då o då. Hoppas att dom slutar snart för här vill man sova. Räker med morogndagen då man ska vara uppe länge. 

Ne nu ska jag ta o gå till toa för o göra mig redo för sängen sov så gott.. sak till sänge och fortsäta vårat säng mys. *LER* tills karn i huset kommer så vi kan mysa lite gran.. 

 
en tröt mamma en sovande prinsessa samt en utslagen katt.


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Tror allt lillflickan är lik sin mamma! Hoppas ni får sova gott allihopa. :-)

2011-12-30 @ 22:24:54
URL: http://sarahan.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!