Nu är hon här.

I går åkte vi upp till förlosningen och kl 18.08 så kom våran töss ut till oss. S nu är vi 3 tjejer här hemma mot pappa som är ensam kille..  allt gick bra i går och nu är vi hemma. All mår vi bra men lite tröta.

Än så länge så har inte systrarna fott träffats då storasyster Olivia är ute hos sin farmor o farfar där hon var hela dgen i går och sov även där. Hon kommer vart efter och det sak bli roligt o se vad hon säger när hon får sin sin lilla syster. Tuvär har vi inte bestämt oss för vilket namn vi ska ge våran söta ny komling så det kommer så småning om.

Annars så vägde våran tjej 3490 g opch var 50 cm lång så det var en normal stor bebis och inte allt för liten. mindre än var storasuster var när hon födes men hon var ju över normala strecket hela tiden.
Bilder kommer så småning om. men just nu har vi lite annat att syra med.

För när vi kom hem så märkte vi att vårat elemänt i Varadagsrumet läckte vatan så vi har vaten på golvet. och det är trägolv vi har så nu ligger det handukar där och vi väntar på att dom ska komma o se över.  det buktar ut där det är mest vatten. så det var tur att vi åkte hem i dag och inte i morogn för vem vet hur golvet hade sätt ut då. Nu är det bara en lite fläck.

Nu sak vi mysa här.


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Grattis igen. Nu väntar jag på spänning efte bild samt en flhistoria! :-) hur har det gått hittills då?

2011-12-18 @ 12:38:38
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!