MVC/ måndag.

I går var vi på MVC och hela familjen var med denna gång vilket alldrig har inträffat förut under denna graviditet.
Olivia bäretade så stålt för pappa vad Barnmorskan skulle göra med mamma och vad som hördes när man lysnade på magen. Jag låg där med tårar i ögonen över vilket hel go unge vi redan har. Hoppas det kommer att hålla i sig när bebisen väl är här med.

Efter det begav vi oss och åt lunch på maxi området vi gick även o glode lite i afärer då vi inte hittar strumporna som vi hade till Olivia så vi köpte oss några stycken så vi har. Sedan så bar det av till Robbasn föräldrar för att fixa med lite saker där eller rättare sagt Robban skulel fixa saker.

Efter Olivia fott h'lsat på sin Farfar n'r hon kom hem fån jobbet så åkte vi vidare till familjen strömfors. där Vi fick hjälp att fixa och tita på våran bil. Jocke var så snäll så o bjöd på caffe och styrde till det så bilen flög upp till taket. kan du tänka dig det mamma bilen är uppe i taket. Det var en lätt sak att fixa så det var klart på 10 minuter.

Sedan vart det lite pepparkaks mys med resterande av strömforsgänget.  riktigt trevligt var det att sitta o prata lite och barnen bussade.  ja det var väl det som hände. nu är det Tisdag morgon  och jag är på väg till skolan för att ha två lektioner. Så länge ingan bebis kommer så kommer jag  gå till skolan.

ha en toppen dag.  och Glad lucia till er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!