Jag Bara längtar.

Här hemma springar jag för tillfälet i tvätsugan då vi hade ett stort tvätberg som väntade på oss. inget roligt att springa upp o ner i dom här traporna  och med all tväta.

Så nu längtar jag något fruktansvärt tills våran trasiga gamla tvätmaskin försviner så vi kan införsafa oss en ny. för det blir en del tvät med en liten Amelia här hemma och en Olivia med för den delen . Men med dom mindre inträffar det ju mer olyckor så man behöver bytta kläder.. kanske ett bytta per dag i alla fall..  och så händer det ju att en själv blir drabad med som man behöver byta kläder..

Men gud vad jag vi älskar våra barn i alla fall.. och det är helt underbart att ligga o mysa och känna bebislukten. helt underbart och gud  så man hade längtat efter deta. får passa på att lukta o sniffa för man har ju hört att tiden går fort förbi och snart är dom ett halv år och därefter 1 år.

Vill även tacka alal för dom finna presenterna jag och barnen har fott nu i jul. Allt uppskatas välidigt mcyket. både utav barnen och utav oss föräldrar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!