4: de andvent/ och BF

I dag är det den 4: de andvent i alla våra hem. Här har den firats hemma med att Olivia ska få lära känna sin lilla syster. Hon tycker det är lite tråkigt att hon sovat och tycker hon ska va mer vaken.  Dom har inget fån BB och hört hur det går och hur vi alla mår här hemma. Vilket  är bra, allt flyter på som det ska med den massa blöjbyten då det bajsas väldigt mcyket. Olivia säger att hon är en bajs unge. och så skratar hon o ler.

Allt känns bra men kroppen har man ju lite ont i det känns ju att man har fött barn och det skulle ju vara konstigt om man inte kände av något efter vad kroppen går igenom. I dag som sakt var så var det BF för oss men hon ville komma innan vilket vi tycker är skötn då det inte vart så att vi gick över och det kunde bli julafton. Så jag känner en lättnad.

Tänkte att det skulle komma upp en förlosnings historia så småning om men inte just nu. Jag tar tiden till familjen nu så vi kommer i form. Är rädd för att Olivia ska känna sig utan för  så vi är väldigt mcyket med henne och låter henne va delaktig så bloggen kanske kommer ligga lite lågt nu ett tag. Har ju fortfarande inte någn tele som man kan blogga i fårn häller så då är det att sita vid datorn och då vill man ju ta sig tid. Tänkte i alla fall  bjuda på en bild. på våran nykomling.

Ha en trevlig 4: de advent nu, här väntas en god midag att fira tillskotet med och komma fram till vilket av namnen vi ska ha.


Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

Åh vilken söt liten pluttis. :-) hoppas allt går/gått bra för er. Mys ordentligt nu!

2011-12-18 @ 16:55:19
URL: http://sarahan.blogg.se/
Postat av: Gullvi

Så söta båda två, Olivia kommer att bli en stolt storasyster till den lilla. ta hand om varandra nu.

2011-12-19 @ 00:03:46
Postat av: Sara

Vad söt hon är :) man ser att Olivia är stolt :)

2011-12-19 @ 07:17:11
Postat av: malin

hon är såååå söt..

2011-12-21 @ 19:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!