Bättre. Viii

Olivia är bättre hon ha rkunnat sova hella natten så i dag är det en pigg o Glad mamma som sitter här. SÅ jag känner att  i dag har jag energi till att göra saker. I går fick man t vinga sig till att orka göra sakerna.

Olivia har näsan som rinner men ingen feber har hon haft och inte i går häller och hon hostar inte så mycket som i går.  Men vist kommer det lite hostningar men inte så faligt. Olivia vill nog komma i väg i dag för i går trötnade hon på att va hemma och hela lägenheten  såg ut där efter med. Men hon var duktig o hjälpte sin trötta mamma i tvätstugan i går man det var ju bara roligt några få tall gånger.

Vi vet ju även hur detta kan ha uppståt o det är väl nu när vi var på semester och olivia badade sista dagen för vattnet var inte något vidare varmt men hon led inte hon skulle bara bada mer och mer ändå. och det kan ju haft står inverkan i det hela. annars så har ju Vår Prinsessa haft en hosta sedan sommaren började och den vill inte släppa med den har bar avarit på morgonene sedan är den är bort under dagen.
  

Ha en toppen morgon.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!