medicinering igen.

nu har det gått några dagars mellanrum men det är fulöt upp o tröta här hemma. har inte vart allt för mcyket sömn dom första dagarna  av veckan när oliva  är sjuk hon har en sådan jobbig hosta som inte vil släppa när hon väl börjar hosta så det har vart mcyket spring upp o ner ur sängen på nätter o kvällar.

Man i går var vi på vårdecentralen med henne så en läkare titade på hennen. så det vart nya madiciner nu inte roligt det här att dom ska byta medicin när man har massa annat hemma för då går ju det till spillo men får se  hostmediciner håller ju isg längre i alla fall.. så i går fick vi recept på molopek och på ögondroppar igen. så nu är det vart 3 timma 2 droppar i varje öga o sedan host medicin 3 gånger om dagen o det  går itne att få i henne molypeken den smkar ju skit det vet man ju själv så lider med henne  hon spotar ut frässer  sak hosta o vet inte vad så   nu på morognen så fick hon nog inte isig något . så hoppas väl att det släpper snart i alla fall.

läkarn sa även att hella nästa veckan ska hon va hemma med så hoppa att vi kan lösa det hella  med jobb o så vidare. för  nu vekcan 48 så  går ju jag på schema fram till veckan 51 o det skänns toppen bra men tråkigt att n¨ågon är sjuk så klart. men lider med henne verkligen. men får hoppas nu att ögoninflamationen inte kommer till baka mer nu efter detta  för det är  itne roligt det här. 

Annars så rullar allt på här hemma.  i går  putsades det fönster o sates upp julgardiner till första advent. Så det är i fyll gång att göa i ording infär första afvent här hemma. så snart har vi den ultimala julstämningen så nu har dte faktist gått julmusik på här hemma.  och snön faller ju ner här hem så det är riktigt myssig stämning kan itne klaga på dne i alla falll. nu så ska jag åter gå till moraträsk här som  man kan allt utantill o nästa drömmer om för det går runt runt runt nu när hon är hemma i är sjuk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!