lite pig

lite piggare i dag än i går kväll vill jag ju med ge men dethar vart en upp o ner natt här hemma med. oliva har sovit oroligt så det har  blivit mycket spring fram o tillbaka men det är så i bland med dom små liven.
Nu är allt kalas firande över i alla fall  och det tjäns faktist rätt bra. min sida var här i går o det var trelvigt o  då fick ju tössen våran öppna en massa mer paket igen o det gjorde hon med glädje. I går så fick on en 2 hjuling, presentkort på lekia, kastruler o redskap, en kläning o ett par byxor, en mössa, ett rittbok o mer kritter en flaska med såpboblor. och i dag avr min farfar o hans fruk här o då fick hon en målarbok och vatenfärg och något mer men det står sita i huvdet vad det var nu.  så nu har hon ett tag att leka med här hemma  o snart är det jul med så det gäller att tänka efter nu vad hon önskar sig då. :)  allt har annars vart bra o oliva är nu stora tjejen säger hon. och är stolt över att blvit 2 år.

Men när man tänker efter så går det så fort.  det är  2 år och 2 dagar sedan vi fick möta våran dotter för första gången och se vilket underverk vi hade skapat.  första gången vi höll i henne byteblöjor kläde på henne och man levde i någon bubla där det bara fanns vi och inget kunde förstöra detta. Men ändå så had eman en oro över att det kan bli så. och att nu får du itne lämna oss du sak finnas med oss föraltid. och du är vårat bara vårat underverk. Men nu ha rman  ju fott släpa på dom gränserna. nu  har man ju släpt in andra som försolepersonelen till att  hjälpa till o han ett ansvar över vårat baran. när hon är det vilket har käns väldigt jobbigt vissa gånger. och i bland bara bra. Eller när man lägger ansvaret om vårat baran till någon släkting. första gången vi ksuell lämna henne bara några timmar så hade man ju näsat ont i hjärtat o  ville ringa o koll så allt gick bra. och försat gången hon sov bort utan oss.  så kändes man så tom. Dom mså tar en sådan stor plats i ens hjärta som man inte riktigt kan förstå innan men får upp leva det själv. Och det är en sådan underbar upplevelse. helt otroligt. i natt när dety var lite jobbigt så sate  jag mig igämte hennes säng la hande på hennes huvud o klapade lite nynade för hennen och tänkte tillbak titade på henne när hon hade somnat in och fick en sådan värma i hjärtat så det gjorde inget att dte var en sådan natt för  hon gav mig orkaen o jag vet att det är så mycket värt detta. för alal bra stunder men får ha i hopp med dom. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!