om någon

tänkte bara skirvia att det rengnar ute en massa i dag för den som harmissat det . tror inte att dtet är någon som har det.  var till ica maxi i dag för vi ksuell titaefter rengnkläder till prinsessan man vi hittar inge någon stasn i henens storlek. tråkigt för hon behöver ju ett på dagis o ett hemma .  så hopppas att vi hittar något. inna hon börjar i alla fall.  och där märkta man att dte var fler än  vi som hade lakt märka till vädret för det var en massa folk.

I går åkte vi till skogen som vi sägar  när vi åker till robbans föräldrar o fikade. sara var där o hon bakade en massa go saker där.  så hon hade gjort kakka/ tårta till robbans mamma o oliva för att dom hada namsdag så oliva fick en lite present med  ni är så söta så. inte underligt att oliva tycker om er så mycket.  Tack för att ni finns

Nu här hemm så väntar  vi på att maten sak bli klar. i dag blir det hemma gjorde gill spet som är en blandning va blandfärs o älgfärs och  så ha rjag in lite kruder o saladslök till detta så blir det potatisgratäng. mmm gott är väldigt hungrig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!